inzercia, predaj, predám, bazár

Sova

Kategória: Ostatné

Dobrý deň. Predám sovy vyrezávané motorovou pílou výška 40 a 35 cm
Sova
Podobné inzeráty
jesenná dekorácia - drevená sova
predám jesennú dekoráciu - drevená sova. sova na foto je na ukážku, ako hotový výrobok vyzerá. každý vyrobený kus je originál.
Kľúčenka sova
Predám kľúčenku sova
3D velka sova na stromcek cca do 30cm
Sova velka na stromček ako živa do cca 30cm 25€+ posta, nie dobierka ,kuk aj ine moje ponuky
Drevená vyrezávaná socha - Sova
Ponúkam na predaj drevenú vyrezávanú sochu Sovy do záhrady. Vhodne ako darcek. Cena za sovu cca 90 cm je 239 EUR. tel.c: drevena socha do zahrady, Sova, vyrezavane sochy, zahradne dekoracie
Korytnačka, Sova, Albi vankúš
- Plyšová korytnačka v rozloženom stave ako vankúšik, spojiť do hračky sa dá suchým zipsom, zelenožltá, v rozloženom stave vankúšik meraný bez hlavy a chvosta cca 50x36cm. Používaný, praný. Cena: 6,- Eur -Sova zarážka do dverí, výška cca 22cm. Cena: 5,- Eur - Plyšový vankúš s vyšívaným textom: predná strana: Si moje srdiečko, zadná strana červenej farby bez textu. Rozmer cca: 30 x 24cm. Cena: 5,- Eur (cena + poštovné alebo osobný odber)
Betónové dekorácie - Srdce, motýľ, sova
dekorácie z betónu určené do záhrady, materiál: betón a kov, dekorácia má hrot, ktorým sa zapichne do zeme alebo trávnika, váha: do 1,5 kg, farba: sivá alebo červená, povrchová úprava: hladký betón alebo riečny štrk alebo kremičitý piesok, rozmery: srdce 30*30, motýľ 20*20, sova 15*7.