inzercia, predaj, predám, bazár

Sovietska uniforma, lodička a opasok repliky WWII WW2

Kategória: Zberateľstvo

Obvod hrudníka: 118cm
Dĺžka rukávu: 65cm
Celková dĺžka: 79cm

Lodička na obvod hlavy: 57-59 cm

Tento set je určený len pre členov KVH, a serióznych zberateľov, nie na propagáciu komunizmu alebo iných hnutí potláčajúcich ľudské práva a slobody.
Sovietska uniforma, lodička a opasok repliky WWII WW2
Podobné inzeráty
Komplet uniforma a výstroj vojaka slovenského štátu a 1.ČSR
Predám repliku rovnošaty s výstrojou používanú vojskom slovenského štátu a prvej republiky. Vhodné na výšku postavy 174 cm, váha 70 kg. Topánky cca 41/42 alebo 8. Niektoré veci sú nové nepoužité! OKREM TOPÁNOK NIČ SAMOSTATNE NEPREDÁVAM!!! NEPÍŠTE MI ZA JEDNOTLIVÉ VECI!!! Cena za komplet okrem topánok: 1950€ Horské topánky vz. 24: 400€ V prípade vážneho záujmu sa vieme dohodnúť na cene. Prosím, kontaktujte ma cez mail. Podrobný rozpis predmetov: Prilba vz. 32 Opasok ČS Opasok SŠ Opasok do nohavíc Sumky vz. 24 2x Brašnička ZB 26 Bodák vz. 24 (originál) + závesník Poľná lopatka (originál) + zavesník Posuvka 7x Traky 2x Ešus + obal Poľná fľaša (originál) Malá poľná Veľká Poľná Obal na prádlo Ovinovačky vz. 24 Horské topánky vz. 24 Lodička ČS Lodička SŠ Zimná čiapka SŠ Blúza vz. 30 + originál výkonnostný odznak Blúza vz. 40 (originál gombíky) Nohavice vz. 21 Kabát vz. 30 Sveter Košeľa biela Spodky hrubé Zimné rukavice Kuklošál Ostatné drobnosti...
SKAUT - Opaskové pracky - Lodička - Odznaky
SKAUT - Opaskové pracky - Lodička - Odznaky: 1.- SKAUT - Opaskové pracky - cena za všetky je 50eur + pošta 2.- SKAUT - Lodička (30.te roky?) - cena je 30eur + pošta 3.- SKAUT - 5x odznaky - cena za všetky je 30eur + pošta KONTAKT: najlepšie cez inzerát e-mailom - prípadne telefonicky,no volať poprosím len vo večerných hodinách! Na SMS neodpisujem! Jedná sa o predaj starých použitých predmetov bez záruky a bez možnosti dodatočných reklamácií,preto ak niečo nieje jasné,pýtajte sa,prípadne žiadajte dodatočné foto. Osobnou obhliadkou a osobným prevzatím predídete možným nedorozumeniam... VÝMENA MNOU PONÚKANÝCH PREDMETOV ZA INÝ ZBERATEĽSKÝ MATERIÁL VíTANÁ! Výmená možná za veci hasičské, skautské, železničiarske, vojenské, rybárske a poľovnícke. Jednoducho za čokoľvek slovenské z pred r.1945. Najlepšie ak je to z vojnového oddobia - Slovenský Štát (1939-45). (odznaky,plakety,medaile,rôzne predmety značené dvojkrížom, preukazy,cestovné pasy,rôzne dokumenty HM a HG,učebmiče,časopisy aj dennú tlač,šabľe,bodáky,rukávové pásky,razítka ,pracky a opasky,gombíky z uniforiem atď.) !!!Ponúkané predmety sú určené čisto pre zberateľské účeli a týmto prehlasujem, že niesom členom žiadneho hnutia podporujúceho národnostnú,rasovú,triednu nenávisť,alebo potláčanie práv a slobôd človeka,ani takéto hnutie nepodporujem!!!
RKKA uniforma
Ponúkam na predaj repliku uniformy RKKA z obdobia 2.sv.vojny. Súčasťou uniformy je blúza (gimnastorka vz.43) s prednými vreckami, nohavice (galife vz.32) , lodička , poľná fľaša a celta. Blúza a nohavice su od výrobcu Textiler.Predávam len ako komplet, nie po častiach!!! Uniforma je vhodná na vyššiu postavu (185-195cm). Bližšie info a foto zašlem v maily. Vhodné na KVH účely.
RKKA uniforma
Ponúkam na predaj repliku uniformy RKKA z obdobia 2.sv.vojny. Súčasťou uniformy je blúza (gimnastorka vz.43) s prednými vreckami, nohavice (galife vz.32) , lodička , poľná fľaša a celta. Blúza a nohavice su od výrobcu Textiler.Predávam len ako komplet, nie po častiach!!! Uniforma je vhodná na vyššiu postavu (185-195cm). Bližšie info a foto zašlem v maily. Vhodné na KVH účely.
Požiarnícka uniforma 70-80roky
Nepoužitá uniforma Sako+nohavice+lodička a brigadírka...top stav
Sovietske vyznamenania medaile
1.Medaila za bojové zásluhy bola sovietska vojenská medaila vytvorená 17. októbra 1938 rozhodnutím Prezídia Najvyššieho sovietu Sovietskeho zväzu . Udeľovalo sa za „ odvážnu obranu štátnych hraníc “, „ bojovú činnosť s vojenským úspechom “ či „ úspešnú vojenskú a politickú prípravu a prípravu “. cena: 10€ 2.Medaila „Za odvahu“ je štátne vyznamenanie Ruskej federácie, ktoré sa udeľuje vojakom Sovietskej armády, námorníctva, pohraničným a vnútorným jednotkám a iným občanom ( a v niektorých prípadoch neobčanov) ZSSR. cena: 10€ 3.Rad červenej hviezdy Rad červenej hviezdy (rus. Орден Красной Звезды) bolo sovietske vyznamenanie, ktoré sa udeľovalo od 6. apríla 1930 príslušníkom Červenej armády a Sovietskeho námorníctva za výnimočné služby pri obrane Sovietskeho zväzu v čase vojny i v čase mieru. Mohli ním byť vyznamenaní nielen jednotlivci, ale aj celé vojenské jednotky, lode a organizácie.Rad pozostával z emailovanej červenej päťramennej hviezdy, v strede s bielym kovovým vyobrazením vojaka nesúceho pušku. Pod vojakom je nápis „CCCP“ (ZSSR) a okolo sa vinie motto: „Proletári všetkých krajín, spojte sa!“ Na spodnej časti je kosák a kladivo. Cena:12€ replika ...nič nepropagujem na zberatelske učely , pre filmove divadelne pripadne učely klubov vojenskej historie kvh druha svetova wwii ww2 svetu mier