inzercia, predaj, predám, bazár

Špeciálna ponuka apartmánov na predaj - Chorvátsko (004-12-F

Kategória: Ostatné

004-12-FRDO
Ponúkame vám na predaj 3 apartmánové poschodové domy na krásnom a turistami vyhľadávanom ostrove Rab v Chorvátsku. Boli postavené v roku 2007 , murivo tehlové, strešná krytina bramac. Pri každom dome je cca 250 m2 pozemku.
List vlastníctva so slovenským vlastníkom.
Plocha: úžitková 62m2, zastavaná 62m2, pozemku 250m2.
Stav objektu: novostavba.

1.apartmán: Úžitková plocha domu je 62 m2. Kuchyňa, kúpeľňa, WC. Pri dome je párty gril, rozmerná terasa, parkovacie miesto pre 2 autá, Pozemok je oplotený .Z terasy krásny výhľad na more.

2.apartmán: Úžitková plocha domu je 74 m2. Kuchyňa, kúpeľňa a WC.

3.apartmán: Úžitková plocha domu je 88 m2. Tento dom má dva samostatné apartmány 2 x kúpeľňa, WC a kuchyňa.

Barbat je malé mestečko na ostrove Rab, s bohatými poľnohospodárskymi poklady ako sú olivy a vinič. Jedná sa o prvé miesto, s ktorým stretnete na ostrove, potom, čo vystúpite z trajektu. Barbat má krásne kamienkové pláže, bohatú rybársku tradíciu a kvalitné reštaurácie. Milovníkom histórie doporučujeme navštíviť kopec sv. Damjan, kde môžu vidieť ruiny, ktoré nedajú spať predstavivosti mnohých výskumným pracovníkom. Len nedávno sa zistilo, že tieto ruiny sú zostávajúce časti niekoľkých raných byzantských pevností z prvej polovice 6. storočia. Ľudia vyhľadávajúci aktívne športy, sa môžu tešiť na volejbal, basketbal, tenis, futbal, cyklistiku, rybárčenie, potápanie a mnoho vodných športov. Na Rabe sa tiež organizujú slávnosti v letných mesiacoch.
Rab je jeden z najkrajších ostrovov v Jadranskom mori.
Fantastická ponuka !!

Bez energetického certifikátu.
Špeciálna ponuka apartmánov na predaj - Chorvátsko (004-12-F
Podobné inzeráty
PAG/POVLJANA- Predaj 4 izbového apartmánu s predzáhradkou v
Ak hľadáte úplne nový apartmán s priamym vstupom na pláž, ktorý bude k dispozícii už túto letnú sezónu, ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv - tak máme pre Vás skvelú ponuku. Apartmány sa nachádzajú v prvom rade od mora. Poskytujú nádherné výhľady na more a susedné ostrovy. V exkluzívnom zastúpení od developera projektu, máme mimoriadnu ponuku apartmánov v luxusnom apartmánovom dome v časti ostrova Povljana, ktorého výstavba sa práve finišuje. V bytovom dome sa nachádza 6 štvorizbových apartmánov, každý s terasou a veľkou pivnicou. Celý dom je postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, podlahové kúrenie, v spálňach plávajúca podlaha a elektrické radiátory, klimatizácia v každej izbe, predpríprava na kuchyňu, hliníkové okná a zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj 1 parkovacie státie a taktiež veľká pivničná kobka - ktorá sa nachádza priamo v budove apartmánového domu. Dom je napojený aj na kanalizáciu. Apartmánový dom už je aktuálne dokončený, pracuje sa na kolaudácii ktorá je plánovaná na máj 2022. Spodné apartmány disponujú terasou, navyše svojou veľkou predzáhradkou, ktorá je oplotená a sú spravené prípojky na vodu z vonkajšej časti domu. Možnosť vybudovania vlastného bazéna. K ostatným prislúchajú balkóny a najvyššie disponujú priestrannou terasou s priamym výhľadom na more. Všetky apartmány sú plne klimatizované (klimatizácia v každej izbe), na oknách sú inštalované sieťky a vonkajšie elektrické rolety a na terasách a balkónoch vonkajšie elektrické žalúzie. Apartmán A1 s veľkosťou 112,5m2 nachádzajúci sa na prízemí je 4izbový a pozostáva z: - priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou z ktorej sa vychádza na krytú terasu, - 3 samostatné spálne- každá z nich disponuje vlastnou kúpeľňou - samostatná kúpeľňa spojená s WC - krytá terasa (13.m2) s priamym výhľadom na more( spolu má krytá a nekrytá terasa výmeru 26,8m2) - oplotená predzáhradka o výmere 240m2 s vonkajšími prípojkami na vodu, predpríprava na bazén. - vlastné parkovacie miesto hneď vedľa apartmánu Pôdorys sa nachádza vo fotogalérii. K apartmánu prislúcha murovaná pivnica o velkosti 21,8m2. Mesačné náklady sa vyrátavajú nasledovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu Kompletná cena vrátane parkovacieho státia, pivnice a provízie je vo výške 567 760 € . Možnosť odpočtu DPH(Chorvátsko má 25% DPH) Financovanie - pri podpise Zmluvy o zmluve sa skladá záloha vo výške 10% z celkovej kúpnej ceny. Po kolaudácii sa podpisuje kúpno - predajá zmluva kde sa hradí zvyšných 90 % z celkovej kúpnej ceny. Povljana je vyhľadávaná časť ostrova Pag v tesnej blízkosti ostrova Vir s výbornou vybavenosťou , obchodmi, kaviarňami, reštauráciam
Exkluzívne:  bungalov + 6 apartámov, Ivánka pri Nitre
Exkluzívne ponúkame na predaj 4i bungalov + 6 apartmánov v obci Ivanka pri Nitre. Dom je postavený v úplnom súkromí od apartmánov, takže je spojené tiché bývanie s investíciou. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, 3 x izba, priestranný šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom aj toaletou, samostatné WC, klimatizácia, východ na terasu cca 12 m2, krásna oddychová záhrada (ihličnany, ovocné stromy,..) Kúrenie: plynový kotol Bereta so zásobníkom vody. Okná: plastové okná, krb s prieduchmi do izieb. Rodinný dom má bezpečnostný aj kamerový systém, ktorý monitoruje aj okolie apartmánov a parkoviska. IS: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. K domu prislúcha veľká technická miestnosť so samostatným vchodom (práčovňa, žehliareň, sklad bielizne, nový samostatný plynový kotol Vaillant a zásobník teplej vody s obsahom 1000 L napojený na solárny ohrev pre apartmány. Investícia: 6 x apartmán. Dispozičné riešenie: každý apartmán má samostatný vchod, malá terasa,1 x izba, kuchynka, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC. Apartmány sú plne zariadené. Na pozemku sa nachádza vonkajší krb s posedením a parkovanie cca pre 10 áut. Celý objekt je oplotený, brána na diaľkové ovládanie. Cena apartmánov aj s RD na vyžiadanie. Výhody: pekné, tiché prostredie, kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, zdravotné stredisko, reštaurácie, potraviny, čerpacia stanica, zastávka MHD 20m. Apartmány bývajú počas celého roka prenajaté, rýchla návratnosť. Prípadne na investíciu prenajímať dom aj apartmány. K dispozícii 3D virtuálna prehliadka objektu: V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte: Jana Urbanová, tel: e-mail: urbanova@ Termín obhliadky radi prispôsobíme vašim potrebám aj cez víkend! V cene je zahrnutý kompletný právny servis a v prípade záujmu aj bezplatná ponuka financovania prostredníctvom najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru! Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Zavolajte nám a Vašu vysnívanú nehnuteľnosť podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme nájsť v ponuke celého realitného trhu.
MÁM ZAUJEM O TIETO SIM KARTY
Kupím čísla 09xx 766 766 09xx 766 004 09xx 234 234 09xx 124 124 09xx 910 910 09xx 004 004
VÝBORNÁ INVESTÍCIA Apartmánový dom Patince
Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY ponúka na predaj plne funkčný, zabehnutý, celoročne využívaný podnikateľský objekt len 60 m od vstupu na termálne kúpalisko v rekreačnom areály Patince – kúpele. V objekte je 8 komerčných apartmánov. Všetky apartmány majú zariadenú kuchynku so spotrebičmi a jedálenským kútom, sociálnym zariadenín s WC, dve samostatné izby – spálňu a obývačku s LCD TV so satelitným príjmom DIGI TV, Pred vstupom do apartmánu je kryté vonkajšie sedenie. Súčasťou objektu je aj správcovský byt s technickou miestnosťou, kryté sedenie pre správcu a státie jeho auto, sklad. Vo dvore objektu je v lete využívaný detský bazén 3m x 4m s hlbkou vody 80 cm, cerpadlo s filtraciou. Objekt sa predáva s pozemkom 1360 m2, z toho zastavaná je plocha 450 m2. Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, 11 parkovacích miest pre klientov. Je napojený na všetky siete, elektrika 240 V a 380 V, voda, kanalizácia a plyn, internet. Centrálne vykurovanie je plynom. Kapacita komerčnej časti - 8 apartmánov je 32 pevných lôžok, v šiestich z nich je možnosť prístelky, teda max. kapacita je 38 lôžok. Správcovský byt je celo klimatizovaný, samostatne použiteľný ako ďalší nadštandardný apartmán má na prízemí obývaciu časť s kuchynkou, sociálne zariadenie s masážnym sprchovým kútom, technickou miestnosťou (recepcia, sklad bielizne a kotolňa). V podkroví správcovského bytu sa nachádzajú dve veľké samostatné spálne. V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromky, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle. Prostredie pri apartmánoch skrášľuje kvetinová výsadba, tuje, ruže... Objekt apartmánov bol kolaudovaný v roku 2007, je postavený z materiálu YTONG 300, celý je zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ. Objekt sa predáva aj s kompletným zariadením, s pozemkom a stálou klientelou. Podnikateľský objekt je v prevádzke celoročne. Dôvodom predaja sú moje zdravotné problémy. Jedná sa o jedinečnú ponuku, čo do pomeru cena / kapacita, technický stav, vybavenie, poloha, klientela. Objekt predáva fyzická osoba - nie podnikateľ. Možné využitie aj ako malometrážne byty ( 38 m2) na trvalé bývanie.V každom apartmáne je vlastné meranie elektrickej energie. UPOZORNUJEM VÁŽNYCH ZAUJEMCOV, ZE DO MIESTNEHO TERMALNEHO KÚPALISKA TOHO ROKU VSTUPUJE NOVY INVESTOR, renomovaný prevádkovatel kúpaliska z POPRADU a tym sa okolite nehnutelnosi vyrazne v buducnosti zhodnotia. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie KN REALITY, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť, potvrdenie trhovej ceny, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Odporúčam osobnú obhliadku apartmánu! Poschodie: prízemie Počet poschodí: 1 Počet izieb: 16 Obytná plocha: 450m² Celková rozloha
LUXUSNÉ APARTMÁNY NA PREDAJ, DOMAŠA,VALKOV,OKR.STROPKOV
V rekreačne oblasti DOMAŠA časť VALKOV okres Stropkov, ponúkame na predaj novostavbu šiestich LUXUSNÝCH APARTMÁNOV na celoročné využitie. Šesť skolaudovaných apartmánov sa nachádza v APARTMÁNOVOM DOME, ktoré majú samostatné vchody z vonku, samostatnú elektrinu, vodu, odpady a osem parkovacích miest. Nájdete tu dva druhy apartmánov, tri 3- izbové a tri 2- izbové. Metrážne sú rovnaké, iba na poschodí sú buď dve izby , alebo jedna veľká izba, nepredelená priečkou. 3 IZBOVÝ APARTMÁN ČÍSLO : 2,4,6 2 IZBOVÝ APARTMÁN ČÍSLO : 1,3,5 Každý 3 a 2- izbový apartmán POZOSTÁVA: PRÍZEMIE: - hala: cca 24m2 - kuchyňa: cca 12m2 - wc: cca 2m2 - komora: 2,9m2 - schodisko SPOLU: 40,9m2, pred vstupom terasa cca 22m2 POSCHODIE: - chodba: 5,9m2 - kúpeľňa: 5,9m2 - wc: 1,5m2 - izba 1: 11,7m2 , izba 2: 11,6m2, v 2 izbovom apartmáne je izba v celku: 24m2 - balkón: 9,2m2 SPOLU: 45,8m2 vrátane balkóna SPOLU CELÝ APATMÁN vrátane balkóna bez terasy: cca 90m2 VŠETKY APARTMÁNY SA PREDÁVAJÚ V STAVE komplet dokončené a čiastočne zariadené. Ku každému apartmánu prislúcha jedno parkovacie miesto. - postavené ytong 30 - krytina betónová škridľa BRAMAC - kanalizácia obecná, samostatný elektromer, vodomer, obecný vodovod - vlastné súpisné číslo - vlastné elektrické kúrenie podlahové, termostaty, elektrický bojler na ohrev vody - výlez do podkrovia: podkrovné schody, podkrovie: zateplené, vyložené OSB dosky, vytiahnutá voda, elektrina, odpady, okno - okna plastové trojsklo, strešné okno - zateplené - drevené schodište - v izbách plávajúce podlahy, keramická dlažba: kúpeľne, komora, časť okolo kachľovej piecky, - dekoratívna obkladová tehla: časť kuchyňa, časť obývacia miestnosť, keramická obklad, kúpeľne a wc - v prízemí stropné drevené trámy a drevené obloženie APARTMÁNY ZARIADENIE: - na mieru robená kuchynská linka: vstavaná elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, sklokeramická varná doska, umývačka riadu - jedálensky stôl stoličky, lustre, vonkajšie svetlá, kachľová piecka, sprchovací kút, chladnička s mrazničkou, 2x klimatizácia, infrasauna, automatická práčka Prístupová cesta asfaltová. Apartmány sú vzdialené od vodnej nádrže približne 100m. Nájdete tu športoviská, pekne upravenú pláž, reštaurácie, obchod. Tieto luxusné apartmány môžem len odporúčať. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, nájdete nás v realitnom centre na Slovenskej ulici č. 8 v Prešove, alebo na olejarova@, tel.č: Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Celková rozloha: 90m² Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: vlastné - elektrické Balkón: áno - 1 Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Krb: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: plastové
PAG/Povljana - Predaj 4i apartmánu s výhľadom na more a 3 te
Ak hľadáte úplne nový apartmán vzdialený len 70 m od mora a vstupu na pláž a hlavnej promenády, ktorý bude k dispozícii už túto letnú sezónu, ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv - tak máme pre Vás skvelú ponuku. Apartmán sa nachádza na najvyššom podlaží novopostaveného tehlového apartmánového domu. V exkluzívnom zastúpení od developera projektu, máme ponuku v krásnom apartmánovom dome na Pagu v prímorskej časti ostrova Povljana, ktorého výstavba sa práve finišuje. V bytovom dome sa nachádza 5 štvorizbových apartmánov, každý s terasou a pivnicou. Celý dom je postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov bude dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, v spálňach plávajúca podlaha a klimatizácia v každej izbe, predpríprava na kuchyňu, plastové okná a sklenené zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj 1 parkovacie státie a taktiež veľká pivničná kobka - ktorá sa nachádza priamo v budove apartmánového domu. Dom je napojený aj na kanalizáciu. Apartmánový dom ako stavba je už aktuálne dokončená, pracuje sa na vnútorných priestoroch a kolaudácii ktorá je plánovaná na tento rok - odovzdané do užívania však budú ešte pred kolaudáciou. Apartmán je plne klimatizovaný (klimatizácia je v každej izbe, nakoľko aj vykurovanie sa rieši prostredníctvom nej), na oknách sú inštalované sieťky a vonkajšie rolety a na terasách vonkajšie žalúzie. Disponuje 3 priestrannými terasami s priamym výhľadom na more, ako aj do kľudnej uličky. Apartmán s veľkosťou 106,67m2 nachádzajúci sa na 4. poschodí je 4izbový a pozostáva z: - priestrannej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňskou a jedálenskou časťou na najvyššom podlaží, z ktorých sa vychádza na všetky 3 terasy orientované aj priamo na more. - 3 samostatných spálni - kúpeľne spojenej s WC - schodiska Výmery terás nie sú zahrnuté v ploche 106,67m2 : - terasa s priamym výhľadom na more má 18,9m2 - bočná tersa taktiež s výhľadom na more má 10,8 m2 - zadná terasa má 27,62 m2 Celková výmera apartmánu vrátane pivnice a terás je viac ako 171m2 K apartmánu taktiež prislúcha pivnica o výmere 7,5 m2 a vyhradené parkovacie státie hneď vedľa apartmánového domu. V prípade záujmu možnosť odkúpiť aj priestrannú garáž o veľkosti 61,58 m2 za príplatok 96 988,5 €. Cena: 347 823 € (vrátane DPH, možnosť jej odpočtu) je už vrátane pivnice a parkovacieho státia. K cene bude prirátaná sprostredkovateľská provízia vo výške 1% z predajnej ceny. Mesačné náklady sa vyrátavajú nasledovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu Financovanie - pri podpise Rezervačnej zmluvy sa skladá záloha vo výške 30% z celkovej sumy, pri odovzdaní apartmánu 50% zo zvyšnej sumy a po kolaudácii sa dopláca zvyšných 20% kúpnej ceny. Povljana je vyhľadáva