inzercia, predaj, predám, bazár

Speedglas

Kategória: Náradie

Predám málo použivanú vyklápaciu zváraciu kuklu s Adflo ™ filtroventilačnou jednotkou pre ochranu tváre, hlavy a dýchacích ciest a ešte ku tomu bateria.
Kazeta Speedglas 9100 X je o 30% väčšia než ktorákoľvek iná zváračská kazeta Speedglas.
Sedem stupňov zatemnenia vrátane 9-13 (regulovateľných), 5 pre zváranie/rezanie a 8 pre mikroplazmu a nízkoampérové zváranie wolfrámovou elektródou v inertnej atmosfére (TIG).
Vynikajúce parametre pre nízkoampérové zváranie wolfámovou elektródou v inertnej atmosfére, a to aj pri nastavení prúdu na 1A.
Každý stupeň zatemnenia je možné "zaaretovať". Tak si napríklad môžete zaaretovať svetelný odtieň č.5, vhodný pre brúsenie.
Exkluzívny inovačný režim pre "pohodlie pri sťahovaní elektrickým oblúkom", ktorý dokáže znížiť namáhanie očí.
Ako darček ku tomu ešte náhradné vnútorne aj vonkajšie sklá a rukavice.
Speedglas
Podobné inzeráty
Zváracia kukla 3M Speedglas
Výhody kukly 3M™ Speedglas™ 9100 Zváračské kazety so špičkovými optickými vlastnosťami pre nepretržitý a pohodlný výhľad. Detekcia oblúku už pri 1A pri zváraní metódou TIG. Nový adaptér, vďaka ktorému je možné kuklu Speedglas 9100 nasadiť na väčšinu obľúbených bezpečnostných prilieb. Ochrana pred ultrafialovým (UV) a infračerveným (IR) žiarením, po celú dobu zvárania za každej situácie. Bočné výdychové ventily, ktoré bezproblémovo odvádzajú vydychovaný vzduch a znižujú pravdepodobnosť zahmlenia zváračskej kazety. Náhlavný kríž, ktorý zabezpečuje dokonalé pohodlie počas celého procesu zvárania. Lepšie pokrytie bočných častí hlavy zabezpečuje lepšie pokrytie citlivých častí hlavy a uší. Bočné priezory: kazety so stupňom zatmenia 5, ktoré výrazne rozširujú zorné pole. Spĺňa požiadavky na mechanickú odolnosť voči časticiam s vysokou rýchlosťou podľa EN 175, trieda B. Mierne opotrebovaná.
zváračská kukla Speedglas 9100X - 2ks
jeden kus je zcela v pořádku, druhý kus má prasklý vnitřní display( viz. foto ) - stmívání funguje jen částečně, přepravní taška, 3M Speedglas Svářečská kukla 9100 s bočními průzory. Obsahuje 3M svářečskou kazetu Speedglas 9100XX: proměnný tmavý odstín 5, 8, 9-13 pro většinu typů svařování obloukem. Cena 10.500,-CZK Ostrava
Speedglas
Predám málo použivanú vyklápaciu zváraciu kuklu s Adflo ™ filtroventilačnou jednotkou pre ochranu tváre, hlavy a dýchacích ciest a ešte ku tomu 2x velká bateria jedna používana a jedna nová. Kazeta Speedglas 9100 X je o 30% väčšia než ktorákoľvek iná zváračská kazeta Speedglas. Sedem stupňov zatemnenia vrátane 9-13 (regulovateľných), 5 pre zváranie/rezanie a 8 pre mikroplazmu a nízkoampérové zváranie wolfrámovou elektródou v inertnej atmosfére (TIG). Vynikajúce parametre pre nízkoampérové zváranie wolfámovou elektródou v inertnej atmosfére, a to aj pri nastavení prúdu na 1A. Každý stupeň zatemnenia je možné "zaaretovať". Tak si napríklad môžete zaaretovať svetelný odtieň č.5, vhodný pre brúsenie. Exkluzívny inovačný režim pre "pohodlie pri sťahovaní elektrickým oblúkom", ktorý dokáže znížiť namáhanie očí. Ako darček ku tomu ešte náhradné vnútorne aj vonkajšie sklá a rukavice.
Speedglas
Predám málo použivanú vyklápaciu zváraciu kuklu s Adflo ™ filtroventilačnou jednotkou pre ochranu tváre, hlavy a dýchacích ciest a ešte ku tomu 3x velká bateria jedna používana a jedna nová. Kazeta Speedglas 9100 X je o 30% väčšia než ktorákoľvek iná zváračská kazeta Speedglas. Sedem stupňov zatemnenia vrátane 9-13 (regulovateľných), 5 pre zváranie/rezanie a 8 pre mikroplazmu a nízkoampérové zváranie wolfrámovou elektródou v inertnej atmosfére (TIG). Vynikajúce parametre pre nízkoampérové zváranie wolfámovou elektródou v inertnej atmosfére, a to aj pri nastavení prúdu na 1A. Každý stupeň zatemnenia je možné "zaaretovať". Tak si napríklad môžete zaaretovať svetelný odtieň č.5, vhodný pre brúsenie. Exkluzívny inovačný režim pre "pohodlie pri sťahovaní elektrickým oblúkom", ktorý dokáže znížiť namáhanie očí. Ako darček ku tomu ešte náhradné vnútorne aj vonkajšie sklá a rukavice.
Speedglas 3M 100
Predám samozatmievaciu kazetu značky Speedglas 3M 100,čisto nová ani raz nebola použitá.
Fronius, Binzel, Adflo, Speedglas
Dobrý deň...predám tieto veci na Fronius, Binzel, Adflo, Speedglas. Najlepsie vsetko spolu...ceny su na fotkach. Pri odbere všetkého naraz viem sa este na nejakej zlave dohodnut aj ked su ceny uz okresane.