inzercia, predaj, predám, bazár

Šperkovnica

Kategória: Ostatné

Predám túto drevenú šperkovnicu, cena 10,-€.
Šperkovnica
Podobné inzeráty
šperkovnica nová
šperkovnica nová 24x17 cm
Drevené vecičky...
Predám staré drevené vecičky, šperkovnica a tanečnice aj zrkadlom a šufladka je z predu Za 5eur jedna šperkovnica je z plastu otvára sa do boka a za 2 euro Drevená s červeným futrom rozdelená na menšiu časť a väčšiu časť za 2 euro. Na šach je predaná
Suveníry , šperkovnice .
Predám darčeky z dovoleniek , sklenné poháriky na alkohol, vejár z Chorvátska, miska , slony z Turecka ,drevené suveníry a orient džbány, knihy , CD , bábiky na hojdačke, šperkovnica , čierna, zamatová , rozmer 12x8x4 cm, šperkovnica drevená, srdce , rozmer 10x6 cm , cena dohodou . / klik na moje meno a pozri celú ponuku inzerátov /.
Dekoračný podnos, podtácka a šperkovnica
Ručne robené - každý kus je originál a jedinečný. Táto tácka/podložka, podnos môžu slúžiť na odkladanie šperkov, kozmetiky alebo pod sójovú sviečku, ktorú nájdeš tiež u mňa. Spolu so sviečkou tvorí dizajnový doplnok do každej domácnosti. Šperkovnica je vhodná na šperky a iné drobnosti. Po dohode ju môžem naplniť sójovým voskom s vlastným výberom vône - viac info o cene a dostupných vôňach v správe. Po vyhorení stačí nádobku utrieť a je možné používať ju na uskladnenie vecí ďalej.  Vyrobené z ekologickej hmoty Jesmonite. Jesmonite je špičkový kompozitný materiál bez obsahu rozpúšťadiel a na báze vody. Vhodné ošetrovanie: raz za čas utrieť vlhkou handričkou od prachu. Posielam v kartónovej krabičke, zabalené v ekologických materiáloch šetrných k životnému prostrediu.
Staré hracie skrinky a šperkovnice
Krásne starožitné drevené šperkovnice s množstvom priečinku. V každej je aj hráči strojček, v súčasnosti nehrajú, kľúčiky sú zaseknuty. Vnútri sú klasické valčeky s vycnelkami Väčšia šperkovnica 68 eur, Menšia šperkovnica 56 eur. Spolu 118 eur . Pochádzajú zo starožitníctva z Londýna
Okrúhla šperkovnica z kvetovanej látky
Predám okrúhlu šperkovnicu z veľmi tvrdého kartónu potiahnutú látkou s kvetovaným motívom. Na vrchu je ozdobená ružičkou a mašľou zo saténovej bledoružovej stužky. Vnútro je vystlané červenou látkou. Šperkovnica je v neporušenom stave. Priemer 8 cm a výška 4,5 cm. Cena plus poštovné.