inzercia, predaj, predám, bazár

Spievajúca knižka Vtech

Kategória: Hračky

vzdelávacia hračka, spievajúca knižka zn Vtech
minimálne používaná v top stave
pôvodná cena 25€
moja cena 10€ plus poštovné
na dobierku už balíky neposielam
Spievajúca knižka Vtech
Podobné inzeráty
VTECH hasicska stanica, letisko a auticka
Predam VTECH hasicsku stanicu, letisko a auticka vo vybornom stave. Vsetko funkcne a v SK jazyku. Spolu za 80EUR. Iba hasicka stanica a letisko (bez auticok) za 60EUR. Vsetky auticka (6ks) za 30EUR.
Stacionárny vzdelávací bicykel VTech žirafa
Stacionárny vzdelávací bicykel VTech žirafa. Minimálne používaný. Prikladám video.
Vtech Kidi Super Star mikrofón SK
Vtech Kidi Super Star mikrofón SK, CZ- ružová Na predaj stav ako nové vhodne ako darček 35€ Pôvodná cena 70€
Vtech projektor s uspávankami
Vtech projektor s uspávankami, premieta ovečky, hraje rôzne uspávanky, zvuky vody, prírody a pod., časovač, nastaviteľná hlasitosť, aktivácia hlasom, na 3x AAAbatérie (nie su súčasťou), top stav. Kontaktujte email, tel. č. jeneplatné.
Lezúci medvedík Vtech
Medvedik vo velmi dobrom stave. Cisty, vsetky tlacitka funkcne, bez natrhnuti. Mam k nemu aj navod. Medvedik je nahovoreny po slovensky. Osobny odber v BA.
Vtech knižka U nás na farme
Interaktívna knižka vo výbornom stave - ako nová. Nákupna cena bola 21,99€. Len osobný odber Čítajte alebo počúvajte príbeh o tom, čo sa tiež deje U nás na farme. Robustný držadlá uľahčujú deťom otáčania a objavovanie, celkovo piatich ilustrovaných stránok s príbehom o farmármi a jeho prácu. Interaktívna knižka U nás na farme rozvíja u detí motoriku a zmyslové snímania. Svetelné a zvukové efekty nabádajú k pozornosti a aktívnemu hranie, svietiace tvár aj žltá tlačidla zase k poznávanie farieb, tvarov a čísel. Rozmery: 20 x 13 cm Odporúčaný vek: od 3 mesiacov