inzercia, predaj, predám, bazár

Splitter leon mk3 cupra/fr maxton

Kategória: Tuning

Prefam splitter maxton na leon fr/cupra mk3 jazdeny bez poskodenia
Splitter leon mk3 cupra/fr maxton
Podobné inzeráty
Maxton predný spojler lip splitter Seat Leon 3 FR Cupra
Predám vkusný športovo vyzerajúci spojler pod predný nárazník Maxton Design V.2 na Seat Leon 3 FR a Cupra (typ 5F). Lipko je z kvalitného ABS plastu. Povrchová úprava čierna lesklá, netreba už lakovať. Je úplne nový, zabalený v ochrannej fólii aj s montážnymi skrutkami a návodom. Sedí na Leon FR aj Cupra (pred facelift) hatchback aj kombi r.v. 2012 - 2016. Viem zaslať kuriérom, alebo osobný odber Senec. Pôvodná cena 240 Eur, moja cena teraz 190 Eur.
Maxton predný spojler lip splitter Seat Leon 3 FR Cupra
Predám vkusný športovo vyzerajúci spojler pod predný nárazník Maxton Design V.2 na Seat Leon 3 FR a Cupra (typ 5F). Lipko je z kvalitného ABS plastu. Povrchová úprava čierna lesklá, netreba už lakovať. Je úplne nový, zabalený v ochrannej fólii aj s montážnymi skrutkami a návodom. Sedí na Leon FR aj Cupra (pred facelift) hatchback aj kombi r.v. 2012 - 2016. Viem zaslať kuriérom, alebo osobný odber Senec. Pôvodná cena 240 Eur, moja cena teraz 205 Eur.
Maxton predný spojler splitter Škoda Octavia 3 RS
Predám športový lip spojler splitter V.4 pod predný nárazník na Škoda Octavia III (typ 5E) RS z kvalitného ABS plastu od firmy Maxton Design. Povrch čierny lesklý, netreba lakovať, jednoduchá montáž. Spojler je nový, nepoužitý, zabalený v ochrannej fólii, s montážnymi skrutkami. Sedí na Octaviu Mk3 RS (pred facelift) sedan aj kombi r.v. 2013 - 2016. Viem zaslať kuriérom, alebo osobný odber Senec. Pôvodná cena 240 Eur, moja cena teraz 190 Eur.
Hyundai I30 N predný splitter Maxton design
Predám úplne nový, ešte zabalený, predný splitter od firmy Maxton design určený pre vozidlo Hyundai I30N. Momentalne stojí v Maxtone 199 plus 65 poštovné, to je 264 a 1 mesiac čakania. Momentalne skladom v čiernej lesklej povrchovej úprave. Ihneď k odberu. Možnosť montáže. Možnosť výmeny alebo odpracovania.
Predny splitter MAXTON Porsche 911 997
Predam uplne novy nevybaleny predny splitter MAXTON DESIGN na Porsche 911 model 997. Novy stal 250€ (aj s dopravou na Slovensko, predam ho za 140€
Maxton design
Ponúkam na predaj kvalitné "lipká, difusory " a iné veci od maxton design. Ak by ste mali záujem píšte správu. Ponuka priamo na stránke maxton design