inzercia, predaj, predám, bazár

Spojka AP racing dvoulamelová

Kategória: Tuning

Lehce jetá spojka AP racing. Určeno pro závodné vozy autokros autocross drift rally závody do vrchu atd. Průměr lamel 184mm. Drážkování pasuje na převodovky Ford Cosworth.
Spojka AP racing dvoulamelová
Podobné inzeráty
Nálepky Racing Development WRC a TRD
Predám reflexné nálepky Racing Development WRC na klučky auta,rozmer 11x2cm,farba bielo červena a čierno červené a Racing Development TRD čierne,biele,červeno čierne a červeno biele,vid foto,cena za sadu 4ks.
BUDÍK DEPO RACING POMER PALIVO/VZDUCH - DUAL VIEW
Predám BUDÍK DEPO RACING POMER PALIVO/VZDUCH - DUAL VIEW SÉRIA. STAV: NOVÉ Budík zo série Dual view od firmy DEPO racing. Merací rozsah: chudobná / oprimálna / bohatá zmes. Biele alebo červené LED podsvietenie Ručička s červeným podsvietením. Krycie sklo: tmavé (dymové) Vysoká presnosť a rýchle reakcie Vysokokvalitné spracovanie Výborná viditeľnosť na priamom slnku Montážna hĺbka: 25mm Priemer budíka: 52mm Nie je určený pre širokopásmové lambda sondy. CENA: 40 EUR
Disky japan racing
Predám nové disky japan racing jr11 silver r20 5x120 4x 11J 2x Et20 2x Et30 Auto sa predalo cena 1300€
lexus is 300 CX racing turbokit
predam turbokit cx racing na lexus is 300 s dual ball bearing turbom nepouzite nove s dopravou a clom z usa cena 5000€. poprosim kontaktovat mailom. pri rychlom jednani sa da na cene dohodnut.
NÁLEPKY FORD ST RACING - PÁR
PREDÁM NOVÉ KRÁSNE KVALITNÉ NÁLEPKY FORD ST RACING ČIERNO - ČERVENEJ FARBY a BIELO- ČERVENEJ FARBY. V PONUKE JE SET NA OBA STRANY. vhodné, focus, mondeo s- max galaxy, fiesta .....ROZMERY CCA 60 X 20 CM. MOŽNOSŤ NALEPIŤ NA DVERE ALEBO INÉ ČASTI AUTA. NÁLEPKY SA DAJÚ DELIŤ STRIHANÍM A UROBIŤ Z NICH VIAC NÁLEPIEK. CENA ZA SADU NA OBA STRANY 9 EUR. POŠLEM AJ NA DOBIERKU CCA 3,50 POŠTOVNÉ. PRI PLATBE VOPRED POŠTOVNÉ IBA 1,90 EUR
ST Racing carbon drziak na CD, DVD a doklady na tienidlo
Ponukam na predaj ST Racing carbon drziak na CD, DVD a doklady, ktory sa prichytava sa o slnecne tienidlo v aute suchym zipom..Cena 5e.