inzercia, predaj, predám, bazár

Spoločenská hra zomri kauzy a korona

Kategória: Ostatné

Predám spoločenskú hru kauzy a korona od zomri. Hra bola hraná raz. Bez poškodenia. Hra je komplet. Cena 10€ plus poštovné alebo osobný odber.
Spoločenská hra zomri kauzy a korona
Podobné inzeráty
Spoločenská hra od Zomri
Predám spoločenskú hru od Zomri - obe edície Kauzy a Korona. Ak radi pozeráte Zomri, tak správna hra na zabavenie sa. Karty použité len raz, nie je čas hrávať.
Predám kartové hry Zomri
Zomri hra - Kauzy a Zomri hra rozšírené - Korona. Nepoužívané, 100% stav.
spoločenská hra - Kauzy ZOMRI
Kauzy je satirická politická kartová hra. Od jej začiatku je hráčom známe, ktorý z nich je "VÍ-ŤAZ". V sérii kôl ho však o tento samozvaný status môžu protihráči pripraviť. Intervenuj politicky, alebo namoč do kauzy svojho oponenta. Hra sa stáva intenzívnejšou s každou zahranou kartou, nakoľko je potrebné pozorne sledovať dianie a nestratiť prehľad u koho sa Ví-ťaz-ná karta nachádza. Keď sa minie hrací balík, na ruke ju chceš držať ty. Dozvieš sa niečo viac o kauzách a so slzami v očiach sa zabavíš na kartách o súčasnom stave krajiny. pôvodna cena 15eur kompletne balenie, cena teraz 10eur (osobne BB/KA/TT alebo poštou +2eur)
Spolocenska hra Zomri - obe casti
Predám dvakrát hranú hru Zomri - Kauzy + Korona obe časti, v perfektnom stave. Spolu 15€. Osobne Košice, Prešov, inak zasielkovňa/pošta.
Spoločenská hra Zomri a jej rozšírenie
Dobrý deň, predávam spoločenskú hru Zomri Kauzy a jej rozšírenie Korona. Vo výbornom stave, kompletné sady kariet, skoro ako nové. Cena 8€/ks, v prípade záujmu o obe sady 15€, plus poštovné. Možnosť osobného odberu v Košiciach. Prosím, na číslo nevolať, kontaktovať len prostredníctvom formulára.
Kauzy (ZOMRI hra) - kartová hra
Hra bola hraná iba 1 krát, v stave ako nová. Rozšírenie Korona z fotografii. Bolo už predané, takže nie je dostupné. - Osobný odber možný v Bratislave - Zásielka cez Packetu +3.3 €, s dobierkou +1.3 € - Zásielka poštou +2.7 €, s dobierkou +1.3 €