inzercia, predaj, predám, bazár

SPOLU 15,-/Krásne letné blúzky košieľky

Kategória: Blúzky

Krásne kvalitné ako nové max.1krát vzaté košieľky.krásna ľahučká látka na oboch.veľ.36
Spolu 15,-
SPOLU 15,-/Krásne letné blúzky košieľky
Podobné inzeráty
SPOLU 10,-/5 ks Krásne letné košieľky
Krásne letné ľahučké košieľky- ružová s krátkym rukávkom a viazaním v páse..nová 5,- Ružová na gombíky,krátky rukáv na ňom gombíček..vpredu malinké vrecká..zachovalá..3,- Biela s modrými prúžkami,na gombíky,krátky rukáv s gombíkom,dve malinké vrecká vpredu.ako nová. 5,- Biela na gombíky, krátky rukáv s gombíkom a dve malinké vrecká vpredu..nosená zachovalá..3,- Jemne ružová,dlhší rukáv na konci ozdobné šnurovanie,tiež vo výstrihu ozdobné šnurovanie,dve malinké vrecká vpredu..zachovalá.3,- Všetky sedia na s. Svetlo ružová s dlhším rukávom a ozdobným viazaním v dekolte, a ružová na gombíky s vreckami s krátkym rukávom.zachovalé..spolu obe 5,- Bielu čistú k tým dvom darujem..;) Pri kúpe dvoch prvej ružovej na viazanie a bielej s modrými prúžkami DARUJEM ĎALŠIE TRI;) SPOLU 10,-!
Vzdušné blúzky a sukne  AKCIA
Blúzky a košele sedia na S/M. Ceny 1 - 2 eur AKCIA! Všetky blúzky na foto len za 10 eur + pošta! Sukne sedia na S, úplne nové. Čierna rifľová, elastická, gombík a zips vpredu. Cena: 3 e Čierne elegantná, do pása, zips vzadu. Cena: 4 e Všetky 2ks sukne a blúzky na foto - cena: 15 eur + pošta - Pozrite aj moje ostatné inzeráty (mám aj iné nosené, nenosené veci). + poštovné, alebo osobný RK - platba vopred na účet. Píšte prosím, číslo je vymyslené.
2 blúzky
2 blúzky. Prvá je staroružová s priehľadnými rukávmi. Veľkosť je UNI : dobre sedí na M, L. Je vo veľmi dobrom nosenom stave. Druhá je marhuľovej farby, jemne priehľadná, s čipkou na prednej časti. Veľkosť UNI : M, L (vhodná aj pre tehuľky). Má však na dvoch miestach drobné žmolky. Iné poškodenie nemá. Ceba je uvedená spolu za obe blúzky. Inzerát je platný do zmazania. Kontakt prosím mailom.
Predám spoločne blúzky za cenu 12€
Predám SPOLOČNE všetky blúzky za 12€ už s poštovným. Blúzky majú veľkosť S a Elastický materiál okrem žltej. Cena:12€ všetky spolu Posielam na dobierku! Ďakujem.
Dámske blúzky, veľkosť 34
Predám dámske blúzky s trištvrťovým rukávom. Boli oblečené raz, sú vo výbornom stave. Veľkosť 34. Cena jednej blúzky 7€ + poštovné. Pri kúpe oboch cena 12€ + poštovné. 1. Čierna blúzka s farebnými kvietkami, dolný lem je na gumku. 2. Tmavomodrá blúzka s farebnými kvietkami, voľný strih. V prípade záujmu, ma prosím, kontaktujte mailom na: 20marcelka@
Dámske formálne blúzky, veľkosť 34
Predám dámske formálne blúzky s krátkym rukávom. Majú hlboký výstrih. Boli oblečené raz, sú vo výbornom stave. Veľkosť 34. Cena jednej blúzky 7€ + poštovné. Pri kúpe oboch cena 12€ + poštovné. 1. Svetloružová blúzka s bielymi pásikmi 2. Svetlokrémová s pásikmi V prípade záujmu, ma prosím, kontaktujte mailom na: 20marcelka@