inzercia, predaj, predám, bazár

Spolu tychto 11 kniziek Harlequin

Kategória: Ostatné

Predam tychto 11 kniziek Harlequin. Spolu vsetky za 9€. Osobne odber v Trnave. Kontakt prosim mail alebo volat.
Spolu tychto 11 kniziek Harlequin
Podobné inzeráty
Krásne knihy za 0,20 EUR.
Predám krásne knihy- CENA za 1 kus- 0,20 EUR. 1.Jacqueline Susannová-Stroj na lásku. 2.Kim Izzová- Breviár perfektného dievčaťa. 3.Juliete Benzoniová- Trinásty vietor. 4.Stanislav Rudolf-Pusinky. 5.Barbara Bradfordová-Ženy v jeho živote. 6.Jacqueline Susannová- Raz nestačí. 7.Timea Keresteniyová- Sama mama. 8.Nora Roberts- Bremeno dokonalosti. 9.Eva Bacigalová- Čistá nuda. 10.Sára Navarová- Rozvod. 11.Harlequin,Kimm Lavrencová-Vyvolená vládkyňa. 12.Harlequin.Barbara McCulenová- Manžel pre Rachel. 13.Harlequin.Lynn Ericksonová-Nebezpečné city. 14.Harlequin. Margot Daltonová- Iná žena. 15.Lilian Colbertová-Láska nieje len hra. Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Predám staršie knihy
Predám staršie knihy, väčšinou vo veľmi dobrom stave. Emile Gaboriau – Prípad vdovy Lerougeovej Štafan Gráf – Jur Janošiak Richard Halliburton – Kráľovská cesta za dobrodružstvom Harlequin Harlequin Hudobná výchova pre 3. ročník Hudobná výchova pre 4. ročník Hudobná výchova pre 1. a 2. ročník Vicente Blasco Ibanez – Víno z Jerezu Aleksander Krawczuk – Trójska vojna David Herbert Lawrence – Kapitánova bábka, Panna a cigán, Lišiak a iné Jack London – Ohnivý, Deň, Tulák po hviezdach Jack London – Martin, Eden, Laska k životu a iné Betty Mahmoodyová – Bez dcéry neodídem Jožo Nižňanský – Studňa lásky Jožo Nižňanský – Čachtická pani O Snehulienke a iné rozprávky Joyce Carol Oatesová – Krajina zázrakov K. Paustovskij – Dávne roky Príručka slovenského pravopisu Manuel Puig – Tango s Panchom Rinaldo Rinaldini Možný osobný odber PB, pošta, zasielkovňa.
Harlequin-Prvá láska.
Predám krásnu knihu :Harlequin.Diana Palmerová-Prvá láska. CENA 0,20 EUR. Ktorá láska je naozaj prvá? Niektorá z mladosti, alebo niektorá z neskorších rokov? Merlyn je presvedčená, že tú prvú prežíva až s bankárom Cameronom. Avšak najskôr musí tohto trochu upätého muža zviesť a otvoriť mu oči, než aj on pozná, že láska vchádza bez klepania... Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Knižky Zvierací záchranári
Predám 10ks knižiek ako na foto, vo výbornom stave. Spolu 35.- eur Každá zvlášť 4,- eurá kus. 1.zasnežená červienka 2.plachý poník 3.opustený ježko 4.mačiatka a ich nový domov 5.našiel sa zajačiķ 6.zatúlané jahniatko 7.hniezdo pre sovičky 8.hľadá sa šteniatko 9.jazvecov zlý deň 10.kozliatko v ohrození 5 ks knižiek je v originál klabičke.
Diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy a príslušenstvom
Predám diaprojektor Meopta Medirex H s diafilmamy, príslušenstvom a pôvodným balením. Projektor funguje ako má. Vhodné pre retro zberateľa. Predávam iba v celku. Pri záujme je dohoda možná. -Diaprojektor Meopta Medirex H -pôvodná krabica -2 nadstavce -2 súbory diafilmov pre výučbu ruského jazyka na ZDŠ s 18 diafilmami -10 knižiek s diafilmami o Turkménsku, Gruzínsku, Rusku, Tadžikistane, Litve, Kazachstane, Uzbekistanu, Ukrajine, Bielorusku a Kyrgyzstane -8 knižiek s diafilmami ruských osobností, 2 sú isté -16 ďalších diafilmov Pozrite si moje ďalšie inzeráty.
Anglicka sada kniziek v kazete "Numberbox"
Krasna sada 5 kniziek, ktora pomaha pri uceni anglictiny. Vhodne aj ako darcek (v kazetovom obale), bez poskodenia, ako nova. Prosim, pozrite si dalsie knizky a sady, ktore ponukam.