inzercia, predaj, predám, bazár

Špongia na sprchovanie v tvare cukrovej tyčinky

Kategória: Zdravie a krása

Špongia na sprchovanie v tvare cukrovej tyčinky
Prineste vzácnu, slávnostnú atmosféru aj do kúpeľne s rozkošnou špongiou v tvare cukrovej tyčinky, ktorá vyhladzuje pokožku a pomáha pri umývaní aj ťažko dostupných miest.

Poštovné doporučene 2,40€, obyčajne 1,40€
Špongia na sprchovanie v tvare cukrovej tyčinky
Podobné inzeráty
Difuzér Amortentia + Difuzér Felix Felicis - Farma
FELIX FELICIS -Vďaka dokonalej harmónii bergamotu, bielych kvetov a pižma prevonia váš domov a kanceláriu príjemnou vôňou. Svojím dekoratívnym vzhľadom ozdobia váš obytný priestor. Vonné tyčinky absorbujú vôňu a šíria ju do okolia. Použitie: Otvorte krabicu s difúzorom Farmasi. Posuňte korok fľaše nahor. Vložte vonné tyčinky do fľaše. Každý týždeň otočte tyčinku, aby ste dosiahli lepší účinok parfumu. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Vyhýbajte sa kontaktu s očami. V prípade kontaktu dôkladne opláchnite vodou. Skladujte pri izbovej teplote. Nevystavujte teplu a slnečnému žiareniu. AMORTENTIA - Spríjemní váš domov a kanceláriu dokonalou harmóniou ambry, pižma, cédrového dreva a drevitých tónov. Svojím dekoratívnym vzhľadom ozdobia váš obytný priestor. Vonné tyčinky absorbujú vôňu a šíria ju do okolia. Použitie: Otvorte krabicu s difúzorom Farmasi. Posuňte korok fľaše nahor. Vložte vonné tyčinky do fľaše. Každý týždeň otočte tyčinku, aby ste dosiahli lepší účinok parfumu. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu dôkladne opláchnite vodou. Skladujte pri izbovej teplote. Nevystavujte teplu a slnečnému žiareniu. bežná cena 20e kus 8e
Darcekove balicky ekologicke
Chcete darovat rucne robene darceky, ktore navyse nezatazuju zivotne prostredie, ale nemate na to cas? Mam pre vas riesenie. Podporte lokalnu domacu tvorbu DIY a vyskladajte si upcyklovany darcekovy set. Pripadne vyberte z uz hotovych balickov. Ceny su od 7-25€ V ponuke jednotlivo: *Site vrecuska na nakup zeleniny, ovocia, peciva *1,50€ *zaclonove 'mydelnicky' so snurockou. Staci vlozit tuhe mydlo a zavesit ku vani, prip.na kohutik. Sietka s mydlom sluzi zaroven ako spongia ;) *1€ *rucnne hackovane kosicky z bavlnenych vyradenych latok *3€ *LUFA - 100% prirodna kompostovatelna spongia na riad *1,50€ *bambusova prirodna zubna kefka jemna *3-3,50€ *domaci praci gel 0,5l *2,50€ *vceloobaly *6-8€ *domaci deodorant *2,50€ *bavlnene 4vrstvove odlicovacie tampony-6ks s vrecuskom *6€ *pletene handemade koberceky a pelechy pre psikov z nenosenych bavlnenych nastrihanych latok *od 7€-aj na objednavku Po dohode viem nasit na zakazku aj vacsie mnozstvo praktickych sietok /zaclonovych "sackov" ♻️ Takymto darcekom potesite kazdeho zero wastaka nie len na Vianoce, ale aj na narodeniny, ci ako motivacny darcek. Vyborny startovaci balicek na ceste k ochrane prirody a plynuly prechod z konzumneho sposobu zivota k setrnejsiemu minmalistickemu zivotnemu stylu.
AVON - Masážna rukavica + sprchová špongia (NOVÉ)
Predám nové výrobky značky AVON: - masážna rukavica zo sisala Planet Spa, - sprchovacia špongia (odbalená, ale NOVA, nikdy nepoužitá) Cena 4 eur zahŕňa oba výrobky. V inzeráte kliknite na moje meno, zobrazia sa Vám všetky moje inzeráty. K cene 4 eur je potrebné pripočítať si poštovné 1.10 eur. Cena 4 eur + poštovné 1.10 eur platí pri platbe vopred na účet. Osobný odber tovaru je možný v Nových Zámkoch, Hurbanove. Na dobierku z dôvodu negatívnych skúseností neposielam!
Darcekove balicky ekologicke
Chcete darovat rucne robene darceky, ktore navyse nezatazuju zivotne prostredie, ale nemate na to cas? Mam pre vas riesenie. Podporte lokalnu domacu tvorbu DIY a vyskladajte si upcyklovany darcekovy set. Pripadne vyberte z uz hotovych balickov. Ceny su od 7-25€ V ponuke jednotlivo: *Site vrecuska na nakup zeleniny, ovocia, peciva *1,50€ *zaclonove 'mydelnicky' so snurockou. Staci vlozit tuhe mydlo a zavesit ku vani, prip.na kohutik. Sietka s mydlom sluzi zaroven ako spongia ;) *1€ *rucnne hackovane kosicky z bavlnenych vyradenych latok *3€ *LUFA - 100% prirodna kompostovatelna spongia na riad *1,50€ *bambusova prirodna zubna kefka jemna *3€ *domaci praci gel 0,5l *2,50€ *vceloobaly PREDANE *domaci deodorant *2,50€ *bavlnene 4vrstvove odlicovacie tampony-6ks s vrecuskom *6€ *pletene handemade koberceky a pelechy pre psikov z nenosenych bavlnenych nastrihanych latok *od 7€-aj na objednavku Po dohode viem nasit na zakazku aj vacsie mnozstvo praktickych sietok /zaclonovych "sackov" ♻️ Takymto darcekom potesite kazdeho zero wastaka nie len na Vianoce, ale aj na narodeniny, ci ako motivacny darcek. Vyborny startovaci balicek na ceste k ochrane prirody a plynuly prechod z konzumneho sposobu zivota k setrnejsiemu minmalistickemu zivotnemu stylu.
Kozmetické ošetrenia, laminacia obocia, lash lifting a viac
Som akreditovaná kozmetička a ponúkam Vám profesionálne ošetrenia tvare a tela ako zo salóna. Pracujem doma. Neváhajte a objednajte sa. Ponúkam množstvo kvalitných služieb za veľmi priaznivé ceny. Príďte si ku mne oddýchnuť a spríjemniť deň. Ponuka a cenník: Kozmetická masáž tvare 25 minút 10€ Kozmetická masáž tvare plus dekolt 35 minút 15€ Face cupping/bankovanie tvare 30 minút 15€ Manikúra gél lak od 15€ Manikúra polygel/ gél predlžovanie od 20€ Farbenie a úprava obocia Henna brow 10€ Farbenie mihalnic 5€ Dermaplaning - 4€ Laminacia obocia 20€ Trvala na riasy/lash lifting 23€ Ošetrenia: Ritual & relax ošetrenie ( veľmi individuálne podľa potrieb klienta a stavu pleti dá sa prispôsobiť ): povrchove čistenie,enzymaticky peeling, masáž podľa typu pleti, cistenie ultrazvukovou spachtlou, profesionálna alginatova maska + masáž rúk, krem, terapia sound healing ( zvuková terapia očista tela aj mysle ) 30€ Hĺbkové čistenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, naparovac/zmakcovacia maska, manuálne čistenie pleti, docistenie protizapalovym ozonizerom, chemicky peeling + ozonizer, antiakne maska + masáž rúk, krem 30€ Lifting & antiage ošetrenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, aktívne látky + masáž rúk, kombinovaná masáž tvare + gua sha/bankovanie, liftingove serum vpravene kavitaciou, krem 30€ Led terapia : povechové čistenie, enzymaticky peeling, led maska podľa stavu a typu pleti + masáž rúk a dekoltu, aktívne látky, serum, krem 28€ Aromatherapy: ukľudňujúca a relaxačná masáž tvare šije a dekoltu, vpravenie sera + aktívne látky + masáž ruk, krem 25€ Depilácia Predlaktie : 8€ Ruky komplet + plecia :18€ Lýtka : 12€ Komplet celé nohy 25€ Stehná 18€ Podpazušie : 6€ Chrbát : 15€ Brucho: 10€ Hruď : 8€ Licenie od 30€ ( denne, príležitostne, spoločenské, plesnivé, svadobné, na stuzkovu ) Poradenstvo/diagnostika vramci každého ošetrenia zdarma Pri viacerých procedúrach naraz lepšia cenová ponuka Neváhajte má kontaktovať emailom, správou alebo telefonicky a určite sa dohodneme.
Kozmetické ošetrenia, laminacia obocia, lash lifting a viac
Som akreditovaná kozmetička a ponúkam Vám profesionálne ošetrenia tvare a tela ako zo salóna. Pracujem doma. Neváhajte a objednajte sa. Ponúkam množstvo kvalitných služieb za veľmi priaznivé ceny. Príďte si ku mne oddýchnuť a spríjemniť deň. Ponuka : Kozmetická masáž tvare 25 minút Kozmetická masáž tvare plus dekolt 35 minút Face cupping/bankovanie tvare 30 minút Manikúra gél lak Manikúra polygel/ gél predlžovanie Farbenie a úprava obocia Henna brow Farbenie mihalnic Dermaplaning Laminacia obocia Trvala na riasy/lash lifting Ošetrenia: Ritual & relax ošetrenie ( veľmi individuálne podľa potrieb klienta a stavu pleti dá sa prispôsobiť ): povrchove čistenie,enzymaticky peeling, masáž podľa typu pleti, cistenie ultrazvukovou spachtlou, profesionálna alginatova maska + masáž rúk, krem, terapia sound healing ( zvuková terapia očista tela aj mysle ) Hĺbkové čistenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, naparovac/zmakcovacia maska, manuálne čistenie pleti, docistenie protizapalovym ozonizerom, chemicky peeling + ozonizer, antiakne maska + masáž rúk, krem Lifting & antiage ošetrenie : povrchove cistenie, enzymaticky peeling, aktívne látky + masáž rúk, kombinovaná masáž tvare + gua sha/bankovanie, liftingove serum vpravene kavitaciou, krem Led terapia : povechové čistenie, enzymaticky peeling, led maska podľa stavu a typu pleti + masáž rúk a dekoltu, aktívne látky, serum, krem Aromatherapy: ukľudňujúca a relaxačná masáž tvare šije a dekoltu, vpravenie sera + aktívne látky + masáž ruk, krem Depilácia Predlaktie Ruky komplet + plecia Lýtka Komplet celé nohy Stehná Podpazušie Chrbát Brucho Hruď Licenie ( denne, príležitostne, spoločenské, plesnivé, svadobné, na stuzkovu ) Poradenstvo/diagnostika vramci každého ošetrenia zdarma Pri viacerých procedúrach naraz lepšia cenová ponuka Neváhajte má kontaktovať emailom, správou alebo telefonicky a určite sa dohodneme. Facebook : Gabika Andrejková Instagram : glamour_by_gabs Pokojne sa so mnou spojte aj v správe na FB alebo IG, kde môžete vidieť aj moju prácu.