inzercia, predaj, predám, bazár

Sportova fitnes suprava s dzungla vzorom.

Kategória: Športové oblečenie

Mam na predaj krasne sportove supravy do fitka s roznymi vzormi. Suprava sa sklada z legin a sportoveho crop topu (sportovej podprsenky). Leginy maju vysoky pas, takze skvele pasuju k sportovej podprsenke. Cela suprava je dostatoocne elasticka, takze sa pekne prisposobi postave a pohyb je v nej bude o to prijemnejsi a pohodlnejsi. Vzor kvetin a rastin krasne ozivi celu postavu.

Velkost - napiste mi, napisem vam rozmery.

Kontaktujte ma cez nizsie uvedeny formular - uvedene cislo je nefunkcne.

Pozrite si vsetky moje inzeraty :)
Sportova fitnes suprava s dzungla vzorom.
Podobné inzeráty
NOVINKA /// Bežecká športová kapsička
✅GARANCIA RÝCHLEHO DODANIA TOVARU ✅GARANCIA SPOKOJNOSTI ZÁKAZNÍKA⭐⭐⭐⭐⭐ ✅100% NOVY PRODUKT ☑️ŠIROKÁ PONUKA ĎALŠÍCH PRODUKTOV NA MOJOM KOMERČNOM PROFILE ☑️ŠIROKÁ PONUKA ĎALŠÍCH PRODUKTOV NA MOJOM KOMERČNOM PROFILE NA FB ☑️CHCEŠ MAŤ PREHLAD O NOVINKÁCH A O ĎALŠÍCH PRODUKTOCH ? NAVŠTÍV MOJU STRÁNKU PRODUKT: Bežecká športová kapsička Športová kapsička ktorú môžete využiť na akýkoľvek šport alebo cestovanie . Vďaka double-pack priestoru už nebudete musieť mať plne vačky , ktoré vás zbytočne zaťažujú. Vyrobené z prvotriedneho mäkkého polyesteru, ktorý je roztiahnuteľný a elastický. Vlastnosti : 1. Ľahko sa čistí - možno prať v práčke; Sušte na nízkej bubnovej sušičke alebo nechajte zavesiť na vzduchu. 2. Nastaviteľná elastická konštrukcia vhodná pre mužov aj ženy. 3. Dizajn Double-pack - veľkosť dvoch vreciek je rovnaká; 4. Pohodlné - Vyrobené z prvotriedneho mäkkého polyesteru, ktorý je roztiahnuteľný a elastický, aby sa zabránilo odieraniu. 5. Viacúčelové - Nielenže dokáže držať váš telefón, ale aj peniaze, karty, kľúče, pas,pumpu atď .; 6. Môžete tiež použiť kapsičku na cestovanie, v telocvični, na prechádzkach atď. Technické údaje: Materiál: Neoprén, Použitie: cyklistika, bicykel,beh, fitnes, jogging, turistika, kempovanie atď Dĺžka: 75 - 120 cm (nastaviteľná) Štýl: módne, jednoduché Farba : červena modra zelená čierna Balenie: Bežecká športová kapsička ✉️Informácie o platbe a odoslaní tovaru : 1. Osobný odber v Partizánskom 2. Platba na Bankový účet poštovne len 1€. (Výhodný nákup) 3. Poštou na dobierku +3,5 € s doručením nasledujúci pracovný deň (1.trieda) - s povinnosťou prevziať zásielku❗️
Športová súprava na beh, fitnes
Predám vo výbornom stave športovú súpravu na beh, fitnes a i. zn. Karrimor, ktorá je vhodná pre veľkosti: S/M.
DÁMSKA DVOJDIELNA TEPLÁKOVÁ SÚPRAVA Mentolová
veľkosť M. Dámska dvojdielna tepláková súprava ideálna na tréning; Materiál: 92% Polyester, 8% Elastan, veľkosť M Sada sa skladá z 2 prvkov. Jedná sa o legíny a mikinu na zips s vreckami po stranách. Sada je zdobená efektným, kontrastným vzorom. Bola vyrobená z kombinácie polyesteru a elastanu. Vďaka tomu pekne prilieha k postave, neťahá sa a nekrčí. Táto sada osloví všetky aktívne ženy. Bude sa skvele hodiť na bicykel alebo jogging, ako aj na tréning v telocvični alebo na hodinách fitnes. Nič vám nebráni nosiť ju na prechádzku alebo ju nosiť po dome. Súprava zaručuje veľkú voľnosť pohybu aj pri tých najnáročnejších cvičeniach. Najlepšie bude kombinovať ju so športovou obuvou, napríklad s teniskami alebo botaskami.
Victoria's Secret športová podprsenka s leopardím vzorom
Prekrasna sportova podprsenka s pekne riesenim chrbtom a tensimi vynimatelnymi vypchavkami. Velkost S = 70C, 70D, 75A, 75B Mam aj leginy s rovnakym vzorom, pri kupe setu zlava. Nova s visackami.
Detská športová súprava zn. Adidas
Detská športová súprava zn. Adidas, čierno-bielej farby, veľkosť 128. Bunda je vyteplená flísom, má zapínanie na zips prekrytý príklopom so suchým zipsom, 2 vonkajšie vrecká so zapínaním na zips. Nohavice majú vnútornú sieťku, 2 vrecká so zapínaním na zips a zips je aj na spodnej časti nohavíc. Rozmery: bunda - dĺžka vpredu 49 cm, dĺžka vzadu 53 cm, šírka pod pazuchami 44 cm, rukáv od krku 55 cm, rukáv od ramena 38 cm. Nohavice - dĺžka 74 cm, obvod pása 54-64 cm, je na gumu - dá sa natiahnuť. Súprava je nosená, ale v dobrom stave. Na ľavom rukáve bundy zo zadnej strane je trošku zatrhnutá /viď foto/, ale nič vážne. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.
Detská športová súprava zn. Adidas
Detská športová súprava zn. Adidas, čierno-bielej farby, veľkosť 128. Bunda je vyteplená flísom, má zapínanie na zips prekrytý príklopom so suchým zipsom, 2 vonkajšie vrecká so zapínaním na zips. Nohavice majú vnútornú sieťku, 2 vrecká so zapínaním na zips a zips je aj na spodnej časti nohavíc. Rozmery: bunda - dĺžka vpredu 49 cm, dĺžka vzadu 53 cm, šírka pod pazuchami 44 cm, rukáv od krku 55 cm, rukáv od ramena 38 cm. Nohavice - dĺžka 74 cm, obvod pása 54-64 cm, je na gumu - dá sa natiahnuť. Súprava je nosená, ale v dobrom stave. Na ľavom rukáve bundy zo zadnej strane je trošku zatrhnutá /viď foto/, ale nič vážne. Kontakt mailom alebo volajte. Nie SMS, ďakujem. Pozrite aj moje ostatné inzeráty - kliknutím na meno.