inzercia, predaj, predám, bazár

Športové hodinky Garmin instinct

Kategória: Fitness, jogging

Predám športove hodinky Garmin instinct malo používane s ročnou zárukou.Iba osobný odber.
Garmin Instinct Graphite Black 010-02064-00 + 24 mesiacov záruka + odborný záručný a pozáručný servis
Základné funkcie : Záznam trás/ciest; Akcelerometer; Snímač srdcovej frekvencie; Krokomer; Pulzomer; Bluetooth®; Kompas; Barometer

Akumulátor - Lithium-ion - výdrž až do 16 hodín v režime s GPS (typické použitie s optickým pulzomerom); pohotovostný režim - do 14 dní (hodinky + 24/7 pulz + BT smartfunkcie)

Displej : Typ - Monochromatický - transflective memory-in-pixel (MIP); Veľkosť - 23 x 23 mm; Rozlíšenie - 128 x 128 pix.

Vstavaná pamäť - 16 MB ( až do 200 hodín záznamu aktivít)

Ovládanie menu v slovenskom jazyku

Súčasťou originál balenia je nabíjací USB kábel
Športové hodinky Garmin instinct
Podobné inzeráty
predam smart hodinky Garmin Solar Instinct
Dobry den, Predam hodinky Garmin Solar Instinct, dlha vydrz barerie, vodotesne,vhodne na beh, chodza, plavanie, bike, turistika. Osobny odber PD alebo BA.
predam smart hodinky Garmin Solar Instinct
Dobry den, Predam hodinky Garmin Solar Instinct, dlha vydrz barerie, vodotesne,vhodne na beh, chodza, plavanie, bike, turistika. Zaruka az do 07/2023
predam smart hodinky Garmin Solar Instinct - camo
Dobrý den, predam Garmin Solar instinct v prevedeni camo. Malo používane,ešte rok v záruke,komplet balenie.Foto z netu.
Garmin Forerunner 920XT HR
Predám športové hodinky v zachovalom stave + hrudný pás k tomu. Garmin Forerunner 920 sú výborne funkčne vybavené multišportové hodinky s intuitívnym ovládaním a farebný displejom. Patria k novej generácii GPS športtesterov značky Garmin, ktorá je zvlášť vhodná pre dlhé vytrvalostné alebo extrémne preteky, triatlon a Ironman. Rad sa vyznačuje veľmi nízkou hmotnosťou, výrazne vylepšenou celkovou konštrukciou hodiniek a dlhšou výdržou na jedno nabitie akumulátora. Oproti predchádzajúcej generácii hodiniek Forerunner 910 je novinka o 32% ľahšia a 25% tenšia. Výdrž batérie sa ale zlepšila a v plnom vyťažení vydržia hodinky zaznamenávať 18 hodín. Odborné recenzie na tieto hodinky nájdete tu: Vhodné ako darček pre aktívneho človeka/športovca. Veľmi zachovalý stav!!!
Garmin instinct
Hodinky Garmin instinct,málo použivané,od začiatku ochrané sklíčko+jedno nové,3nahradné remienky
Garmin Forerunner 645 music
Dobrý deň prajem, ponúkam na predaj moje hodinky Garmin Forerunner 645 music. Model je určený primárne pre bežcov, vhodný ale aj na bežné nosenie. Ide o športové hodinky, ktoré vám monitorujú aktivity, športové profily, vyhodnocujú náročnosť tréningu aj čas zotavenia, výkon, anaerobny a aerobny účinok tréningu atď. Pre bližšie informácie prikladám link : Hodinky boli nosené mnou dennodenne. Sú 100% funkčné, dôvod predaja je len prechod na Fénix. V prípade záujmu ma kontaktujte cez správu, na cene sa dohodneme :)