inzercia, predaj, predám, bazár

Športtester SIGMA RC 1209

Kategória: Fitness, jogging

Predám športtester SIGMA RC 1209. Hodinky majú už ten nejaký piatok ako sa hovorí ale sú ako nové, žiadne škrabance ani iné závady, fungujú bezproblémovo. Pre začínajúceho bežca úplne postačujú, mám k tomu návod aj všetko príslušenstvo. Cena je 22 eur vrátane poštovného.

Pulzmeter Sigma RC 1209

Digitálne kódovaný prenos STS Run (srdcovej frekvencie, rýchlosť a vzdialenosť)

Uvádzané hodnoty v priebehu tréningu
srdcovej frekvencie
grafická oblasť
akustický zón alarm
celkový tréningový čas
priemerná HR
maximálna HR
kalórie
čas
indikátor zóny
aktuálna rýchlosť
priemerná rýchlosť
nákupný rýchlosťou
maximálna rýchlosť
vzdialenosť

tréningové menu
tréning s jednou HR zónou
možnosť zmeny HR zóny pri tréningu

časové funkcie
čas
dátum
stopky

menu pamäť
priemerný čas tréningu
celkovej hodnoty
pamät na jeden kompletný tréning
číslo tréningu

Detaily posledná tréningu
čas začiatku
celkový čas
priemerná HR
kalórie
čas a% v HR zónach
max HR

Nastavenie
osobné parametre pre stanovenie max HR
manuálne zóny HR
5 jazykov (bez češtiny)
čas a dátum
nastavenie tónov
my name
tréningové zóny

Ostatné
intuitívna navigácia menu
podsvietenie
indikátor slabej batérie
pamät na nastavenia pri výmene batérie
DOT Matrix displej
vodeodolný
podsvietenie
oddělaná batérie (jednoduchá výmena)
R3 Comfortex hrudný pás

Súčasťou balenia sú hodinky,hrudný pás, klip na snímač za pas a batérie.
Športtester SIGMA RC 1209
Podobné inzeráty
Športtester SIGMA RC 1209
Predám športtester SIGMA RC 1209. Hodinky majú už ten nejaký piatok ako sa hovorí ale sú ako nové, žiadne škrabance ani iné závady, fungujú bezproblémovo. Pre začínajúceho bežca úplne postačujú, mám k tomu návod aj všetko príslušenstvo. Cena je 30 eur vrátane poštovného. Pulzmeter Sigma RC 1209 Digitálne kódovaný prenos STS Run (srdcovej frekvencie, rýchlosť a vzdialenosť) Uvádzané hodnoty v priebehu tréningu srdcovej frekvencie grafická oblasť akustický zón alarm celkový tréningový čas priemerná HR maximálna HR kalórie čas indikátor zóny aktuálna rýchlosť priemerná rýchlosť nákupný rýchlosťou maximálna rýchlosť vzdialenosť tréningové menu tréning s jednou HR zónou možnosť zmeny HR zóny pri tréningu časové funkcie čas dátum stopky menu pamäť priemerný čas tréningu celkovej hodnoty pamät na jeden kompletný tréning číslo tréningu Detaily posledná tréningu čas začiatku celkový čas priemerná HR kalórie čas a% v HR zónach max HR Nastavenie osobné parametre pre stanovenie max HR manuálne zóny HR 5 jazykov (bez češtiny) čas a dátum nastavenie tónov my name tréningové zóny Ostatné intuitívna navigácia menu podsvietenie indikátor slabej batérie pamät na nastavenia pri výmene batérie DOT Matrix displej vodeodolný podsvietenie oddělaná batérie (jednoduchá výmena) R3 Comfortex hrudný pás Súčasťou balenia sú hodinky,hrudný pás, klip na snímač za pas a batérie.
Športtester SIGMA RC 1209
Predám športtester SIGMA RC 1209. Hodinky majú už ten nejaký piatok ako sa hovorí ale sú ako nové, žiadne škrabance ani iné závady, fungujú bezproblémovo. Pre začínajúceho bežca úplne postačujú, mám k tomu návod aj všetko príslušenstvo. Cena je 27 eur vrátane poštovného. Pulzmeter Sigma RC 1209 Digitálne kódovaný prenos STS Run (srdcovej frekvencie, rýchlosť a vzdialenosť) Uvádzané hodnoty v priebehu tréningu srdcovej frekvencie grafická oblasť akustický zón alarm celkový tréningový čas priemerná HR maximálna HR kalórie čas indikátor zóny aktuálna rýchlosť priemerná rýchlosť nákupný rýchlosťou maximálna rýchlosť vzdialenosť tréningové menu tréning s jednou HR zónou možnosť zmeny HR zóny pri tréningu časové funkcie čas dátum stopky menu pamäť priemerný čas tréningu celkovej hodnoty pamät na jeden kompletný tréning číslo tréningu Detaily posledná tréningu čas začiatku celkový čas priemerná HR kalórie čas a% v HR zónach max HR Nastavenie osobné parametre pre stanovenie max HR manuálne zóny HR 5 jazykov (bez češtiny) čas a dátum nastavenie tónov my name tréningové zóny Ostatné intuitívna navigácia menu podsvietenie indikátor slabej batérie pamät na nastavenia pri výmene batérie DOT Matrix displej vodeodolný podsvietenie oddělaná batérie (jednoduchá výmena) R3 Comfortex hrudný pás Súčasťou balenia sú hodinky,hrudný pás, klip na snímač za pas a batérie.
Športtester POLAR VANTAGE M2 NOVÝ
Dobrý deň, predám nový športtester POLAR VANAGE M2. Dostal som ho k narodeninám, rozbalil, zapol-vypol a nepoužívam ho. Celé kompletné balenie. Je veľmi vhodný pomocník a inštruktor pre akýkoľvek tréning a šport (beh, bicyklovanie, plávanie, futbal, cyklistika, fitness, funkčný tréning, atď), jedná sa o multisport športester s mnohými pokročilými funkciami a organizáciou trénimgu. Meria pulz pri akejkoľvek, alebo presne navolenej športovej či inej aktivite, monitoruje spánok, tréningový objem, záťaž a mieru tréningového stresu. Zaznamenáva GPS trasu behu/cyklistiky, umožňuje manažment tréningu a tréningového procesu a prevencie a kontroly preťaženia a pretrénovania na základe pulzovej frekvencie a rôznych pokročilých fitness testov a indikátorov. Cez aplikáciu na iOS a Andoid smartfóny umožňuje po spárovaní diaľkové notifikácie, prehrávanie hudby a ďaľšie funkcie. Detailný popis a funkcie nájdete na na oficiálnej stránke výrobcu Polar. Preferujem osobné prevzatie, kontrolu stavu a vyskúšanie hodiniek. Poprosím vás o úvodný kontakt cez formulár, tel.kontakt rád poskytnem, nechcem, aby mi vyvolávali nevyžiadané marketingové ponuky ktoré vedia odčítať čislo z ponuky inzerátu... Ďakujem Vám za prezretie inzerátu a prajem Vám príjemný a úspešný deň.
Sigma RC 1209
Predám nepoužívané hodinky pre beh.
Predám sporttester Sigma PC15
Predám sporttesterové hodinky PC15. Málo používané. Niekoľko rokov nepoužité.
Predám SIGMA Pulzmeter iD.GO
Predám málo používaný mrrač pulzu s hrudným pásom. Pulzmeter SIGMA iD.GO sú jednoducho ovládateľné športové hodinky s meraním tepovej frekvancie. Atraktívny dizajn hodiniek SIGMA iD.GO s veľkými displejom a ovládaním pomocou jediného tlačidla. Meranie tepovej frekvencie s prenosťou EKG pomocou snímača v hrudnom páse.