inzercia, predaj, predám, bazár

spracujem účtovníctvo

Kategória: Ostatné

Ponúkam komplexné vedenie účtovníctva, podvojné aj jednoduché,mzdové, vypracovanie daňových priznaní a DPH
spracujem účtovníctvo
Podobné inzeráty
Hľadáme účtovníka – podvojné účtovníctvo
Hľadáme: Účtovníka prípadne účtovného asistenta na spracovanie rôznych ekonomických dát v rámci holdingu a jednotlivých projektov skupiny. Náplň práce je rôznorodá predovšetkým v oblastiach: - interné účtovníctvo (evidencia cash flow, vedenie projektových rozpočtov, výkazy pre banku, atď.) - účtovníctvo podľa právnych predpisov (výkazy pre DPH, podvojné účtovníctvo, daňové priznania) - základná mzdová agenda - ďalšie činnosti podľa potreby. Ponúkame: Základné zaškolenie. Práca je vhodná pre účtovníka so skúsenosťami ale aj pre absolventov s mimoriadnymi študijnými výsledkami. Pracovník bude mať k dispozícii firemný automobil, notebook, telefón a kanceláriu. V rámci tejto vstupnej pracovnej pozície je možný kariérny rast predovšetkým v oblasti finančného managementu. Pracovná doba: Plný úväzok Pracovná doba môže byť individuálne prispôsobená Mzda Na živnosť (faktúru) od 1300 Eur / mesačne. Zamestnanecký pomer dohodou od 1000 Eur mesačne. Miesto výkonu prác: Banská Bystrica Požiadavky, výhody: Vodičský preukaz a prax viesť osobný automobil MS Office, pokročilý (MS Word a Excel) Skúsenosti s účtovným softwarom (účtovníctvo je vedené v SW Pohoda) Ekonomické vzdelanie alebo znalosť v odbore Predispozícia pre vedenie evidencií a účtovníctvo Životopis a popis predošlých pracovných skúseností poslať na: Predmet emailu: ÚČTOVNÍK BB
Administratívne práce, mzdy, účtovníctvo
Ponúkam spracovanie miezd, pomôžem s administratívnymi prácami a spracujem účtovníctvo najmä malým firmám/živnostníkom. Všetko aj jednotlivo.
PREDÁM FIRMU PLATCA DPH- V CENE JE BEZPLATNÉ ÚČTOVNÍCTVO
Predám novozaloženú firmu platca DPH, ktorá nevykonávala doteraz žiadnu podnikateľskú činnosť. Spoločnosť je nová, čistá, bez záväzkov, bez majetku. Zmluvná garancia o bezdlžnosti. Cena je 1 200 EUR, ale v cene je bezplatné účtovníctvo na prvý rok a po prvom roku účtovníctvo za 20 EUR mesačne (bez viazanosti- môžete samozrejme kedykoľvek prejsť k inému účtovníkovi). V cene je legálna optimalizácia nákladov a bezplatné účtovné poradenstvo od daňového poradcu s pečiatkou daňového poradcu. V cene je aj kvalitná web stránka aj s textami na web stránku, ktoré Vám bezplatne pripravíme na mieru Vášmu podnikaniu. V cene je aj akékoľvek právne poradenstvo súvisiace s podnikaním. Rovnako je v cene dokumentácia k prevodu, akékoľvek zmeny v sro, zápis zmien do Obchodného registra a súdny poplatok. ready made s.r.o. firma platca DPH predaj firmy mesačný platca DPH predám firmu DPH
Vypracujem projekt pre rodinný dom, ohlásenie v AutoCADe
Vypracujem projekty pre stavebné povolenie pre rodinné domy, rekonštrukcie, mosty, statické posudky, výpomoc v kreslení v AutoCade, spracujem rozpočet, vybavím inžiniering na úradoch a dotknutých orgánoch pre vydanie stavebného povolenia, stavebný dozor pre jednoduché stavby. Smelo ma kontaktujte, ušetríte dôležité financie. Ak potrebujete pôdorysy, rezy, pohľady, detaily, situácie, zakreslenie pôvodného stavu budovy, búracie, navrhované práce spracujem projekt. Cena a čas dodania sa odvíja od náročnosti projektu. Vopred si odsúhlasíme sumu - cenovú ponuku i dĺžku trvania práce, ktorá je individuálna. Pred finálnou expedíciou pošlem PDF/DWG súbor na odsúhlasenie.
Účtovné služby
Ako externá účtovníčka spracujem jednoduché/podvojné účtovníctvo vrátane miezd, DPH a daní- DzP, DzMV . Platca DPH od 60Eur mesačne Spracovanie ročnej agendy vrátane Daňového priznania a závierky od 150Eur. Pre bližšie info/konzultáciu ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Osobné stretnutie v rámci BB kraja.
Daňové účtovníctvo
Predám novú knihu Kočner - Daňové účtovníctvo. Cena 2€ + pošta