inzercia, predaj, predám, bazár

sprchová zástena SanSwiss SOEB1

Kategória: Kúpeľne

Predám sprchovú zástenu SanSwiss SOEB1. Jednokrídlová - vaňová, 75x150 cm. Iba osobný odber Žilina.
nebolo namontované, pri dokončovaní sa nepoužilo.
sprchová zástena SanSwiss SOEB1
Podobné inzeráty
sprchova zastena SanSwiss SOLB2
Predám sprchovú zástenu SanSwiss SOLB2. Dvojkrídlová, šírka otvoru 90x200 cm. Iba osobný odber Žilina. Nikdy nebolo namontované, pri dokončovaní sa nepoužilo.
Sprchová zástena walk-in
Predám Sprchovú zástenu walk-in 110x200 cm SAT Walk-in SIKOWI110KS Sprchová zástěna walk-in bez profilov a zavetrovanie , výplň je z nepriehľadného skla a má dekor dymového efektu. S povrchovou úpravou Easy Clean, ktorá uľahčuje čistenie a minimalizuje usadzovaniu vodného kameňa. Nemožno otvoriť - pevný systém. Ľavá i pravá orientácia. Zastena bola len rozbalená, nepoužitá. Zmenil sa plán prerábky a je mi veľka. Nakoľko je to kalené sklo nedokáže to odrezať žiadny sklenár. K zastene je potrebne dokupiť profil a zavetrenie (v prípade zaájmu viem dodať za slušnu cenu).
Nová Vaňová zástena Ravak BVS1B SET+ BVS1 80 B-set
Predám úplne novú zástenu Ravak +chrómový set na uchytenie. Iba rozbalený kartón inak všetko zabalené a nepoužité. Iba osobný odber v NR. Dôvod predaja: u mňa nesedí na miesto uchytenia na vani. PC: 221€ Predám za 200€ celé vrátane záruky a faktúry. Zástena Potrebný B-set na uchytenie BVS1-80 CHROME+TRANSPARENT Luxusná bezrámová zástena s vysoko kvalitnými kovovými úchytmi. Iba sklo a chróm pre efektný dojem. V balení aj silikón. rozmery: 80 cm typové prevedenie: otočiteľný výrobok (L/R) farebné prevedenie: B SET (pánty, madlá, úchyty) v prevedení chrome výplň z bezpečnostného skla: 8 mm; Transparent záruka: 2 roky Zástena sa skladá z úchytov a jedného pevného dielu, s ktorým nemožno pohybovať. Vysoko kvalitné kovové chrómované úchyty spolu s 8 mm tvrdeným sklom zaručujú kvalitu a luxusný vzhľad. Vaňovú zástenu možno inštalovať k obdĺžnikovým vaniam (Classic, Classic II, Campanula II, Vanda II, Sonata a Lilia) alebo na akúkoľvek klasickoú obdĺžnikovú vaňu s rovným horným lemom. Štandardná výška zásteny je 1500 mm. Vaňová zástena je dodávaná v zložení: sklenený diel v jednom balení. V druhom diely balenia (SET) sú kovové časti.
Sklenená sprchová zástena SIKO
Čisto nová sprchová zástena. Sprchová zástena zo série SAT walk-in s čírym sklom bez dekorácie. Profily a navíjanie nie sú zahrnuté. Posuvný systém otvárania. Orientácia vľavo a vpravo. Výrobok má povrchovú úpravu Easy Clean, ktorá uľahčuje čistenie a minimalizuje usadzovanie vodného kameňa. Nemožno otvoriť - pevný systém. Orientácia vľavo a vpravo. Nesadla nám veľkosť.
Sprchova súprava Excellent
Nivá sprchová súprava Excellent je dokonalým riešením do Vášho sprchového kúta, podľa poreby je možné meniť výšku a sklon ručnej sprchy . ARAC.SY.107CR - materiál: mosadz - tok vody: jemný dážď Sprchová súprava Rain obsahuje: - sprchová batéria s termostatickou hlavicou , - tyč s nastaviteľnou dĺžkou 1163-1553mm a priemetom 436mm - držiak na slúchadlá s nastaviteľnou polohou, - horná guľatá hlava 200 mm, - 1-funkčné slúchadlo , - pravidelná sprchová hadica, dlhá 1 500 mm. Celá sada má chrómovú povrchovú úpravu. Sprchová súprava Rain Termo Round je dokonalým riešením pre oblasť sprchy, keď sú v kúpeľni štandardné vývody vody pre sprchovací kohútik - s hlavovou sprchou a ručnou sprchou . Sada je vyrobená z mosadze, má termostatickú hlavicu , vďaka ktorej je sada bezpečnejšia pre použitie deťmi alebo ľuďmi vyžadujúcim osobitnú starostlivosť. Zmena výstupu vody z náhlavnej súpravy / slúchadla sa vykonáva pomocou mechanického spínača . Nastaviteľné predĺženie lišty umožňuje ľahké prispôsobenie ľuďom rôznej výšky. Predajná cena 254€, teraz 160€
Sprchová zástena REA Cortis 120 cm
Ponúkame walk-in sprchovú zástenu na obrázku. Foto je iba ilustračné, keďže výrobok je ešte zabalený. Špecifikácie: - vysoko kvalitné tvrdené bezpečnostné sklo s hrúbkou 6 mm - ochranný povlak EasyClean pre ľahkú údržbu - 100% odolnosť proti mechanickému poškodeniu - 2 dielna posuvná zástena Dôvod predaja: Nesadli nám rozmery. Stav: Zástena ešte nebola rozbalená. Krabica bola otvorená iba na kontrolu rozmerov koľajničiek. Cena: Pôvodná cena bola 350€, posunieme ju ďalej za 290€. V prípade rýchleho jednania je dohoda možná. Link s detailmi výrobku: