inzercia, predaj, predám, bazár

Sprchovací kút, WC, radiátor, skrinka s umývadlom a bateriou

Kategória: Kúpeľne

Predám sprchovací kút s vanickou sifónom a sprchovacím panelom 250€
Závesné WC toaleta 40€
Skrinka s umývadlom a batériou 90€
Rebrinový radiátor 50€

Osobný odber BA
Sprchovací kút, WC, radiátor, skrinka s umývadlom a bateriou
Podobné inzeráty
Sprchovaci kut,WC,rebrinovy radiator,skrinka s umyvadlom
Predám sprchovací kút s vanickou sifónom a sprchovacím panelom 250€ Závesné WC toaleta 40€ Skrinka s umývadlom a batériou 90€ Rebrinový radiátor 50€ Osobný odber BA
Sprchovací kút HOPPE s batériou Hansgrohe
Predám dva roky používaný sprchovací kút aj s batériou. Bez vaničky... tá bola murovaná. Pôvodná cena - sprchový kút - 900 €, Predajná cena - 300 € Batéria - pôvodná cena - 450 €, Predajná cena -150 € Najlepšie miesto predaja je v okrese Stará Ľubovňa, lebo sprchový kút by sa ťažko posielal.
Kúpeľňová závesná skrinka s umývadlom a batériou
Závesná skrinka s umývadlom a batériou zn. Jika vo veľmi dobrom stave, bez sifónu. Jediná viditeľná závada sú drobné fľaky vo vnútri (viď foto). Rozmery s umývadlom: 85 cm x 66,5 cm x 34 (48) cm; skrinka >> posledná fotka. Len osobný odber (Mlynské Nivy, Bratislava), vcelku.
Kúpeľňová skrinka s umývadlom GEBERIT
Ponúkam na predaj závesnú kúpeľňovú skrinku s umývadlom značky GEBERIT, spolu s chrómovou batériou značky TITANIA s výpusťou. Skrinka je s plnovýsuvom a doťahom. Skrinka ma rozmery: 60x50,2x65,2 cm Farba: biela lesklá Umývadlo je rovnako značky Geberit, keramické, bielej farby (s menším kazom - jamkou od výroby, ktorá sa dá opraviť sadou na keramiku). Skrinka je nová, bola iba osadená v novostavbe, vymieňala sa za inú. Cena prípadne dohodou, platba v hotovosti pri preberaní. Celková cena tejto novej skrinky spolu s batériou je 255€.
Kúpeľňová skrinka s umývadlom GEBERIT
Ponúkam na predaj závesnú kúpeľňovú skrinku s umývadlom značky GEBERIT, spolu s chrómovou batériou značky TITANIA s výpusťou. Skrinka je s plnovýsuvom a doťahom. Skrinka ma rozmery: 60x50,2x65,2 cm Farba: biela lesklá Umývadlo je rovnako značky Geberit, keramické, bielej farby (s menším kazom - jamkou od výroby, ktorá sa dá opraviť sadou na keramiku, ak by veľmi prekážala). Skrinka je nová, bola iba osadená v novostavbe, vymieňala sa za inú. Cena prípadne dohodou, platba v hotovosti pri preberaní. Celková cena tejto novej skrinky spolu s batériou je 255€.
Kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou
Predám mobilnú skrinku pod umývadlo na kolieskach spolu s umývadlom a batériou . Oválne umývadlo Cersanit 60cm x 48 cm, skrinka 77x40x67cm (š,hl,v). Všetko je minimálne používané , stav - ako nové . Ľahké udržiavanie podlahy pod umývadlom, skrinku jednoducho vysuniete. Predaj aj jednotlivo .