inzercia, predaj, predám, bazár

SPRITE Classic s moover-om

Kategória: Karavany, vozíky

Výbava:
Kúpeľňa, CD, Gauč, DVD, Mraznička, Chladnička, Varná doska, Mikrovlnka, Kuchynský kútik, Rúra, Rádio, Stôl + stoličky, Toaleta, TV

Doplňujúce údaje:
Možná výmena, Nehavarované, Top stav!

Poznámka:
Váha - 1100kg, 3-miestné, perfektný stav, Smart TV, chladnička na plyn/elektrinu, plynové kúrenie Trumatic, plynový sporák, sprchovací kút, toaleta, výsuvná anténa na streche, bojler, moover s diaľkovým ovládaním, sieťky a clony na všetkých oknách, vodná nádrž 40L, predstan so stenami, kempingový stôl.
SPRITE Classic s moover-om
Podobné inzeráty
Privesny Karavan Sprite
Ponúkam na predaj karavan Sprite 750kg Plátna Stk 2/2024, Kvalitny gumový nemecký predstan,rôzne doplnky,na prívesy nové pneumatiky, fotovoltanicky panel meničom ,nezavisle plynové kúrenie,plynová bomba,sporák, kombi chladnička el+plyn,plachta na zakrytie Serióznej dohode sa nebránim
Karavan Sprite Super 530 - předstan, mover
Karavan Sprite Super 530 Maximální váha: 1300 kg Výbava: Umyvadlo, předstan, WC, lednice plyn- el. 22OV a 12V, topení plyn, dřez, stabilizátor, bojler elektřina. Rozložení karavanu: Pevná postel pro 2 osoby v zadní části, koupelna v prostřední části, rozkládací sezení pro 2 osoby v přední části. Služby zdarma: 1. Revize plynu a eletřiny 2. STK 3. Záruka na původ karavanu 4. Při předání předvedeme funkčnost spotřebičů a seznámíme vás s karavanem :) Osobní prohlídka: Na adrese Trubín 26701, Tovární 150. Nutno volat předem.
Sprite 495, mover, předstan, 4 osoby, 2007 - rezervace
Sprite 495 Maximální váha: 1450 kg. Výbava:Předstan, mover, umyvadlo, WC, lednice plyn- el. 22OV a 12V, topení plyn, dřez, stabilizátor, držák kol, bojler plynový a el. Rozložení karavanu:Rozkládací sezení v zadní části pro 2 osoby, pevná postel pro 2 osoby v přední části. Služby zdarma: 1. Revize plynu a eletřiny 2. STK 3. Záruka na původ karavanu 4. Při předání předvedeme funkčnost spotřebičů a seznámíme vás s karavanem :) Osobní prohlídka: Na adrese Trubín 26701, Tovární 150. Nutno volat předem.
jedinečný príves Eriba 530 Rockabilly - limitovaná edícia
spanie pre 3 osoby, Váha celková: 1400kg, Váha prívesu: 1150kg, Dĺžka: 579cm, Výbava: wc, sprcha so závesom, chladnička, kúrenie, podsvietená výsuvná markíza, gril, moover - pojazd na diaľkové ovládanie, smart TV na výsuvnom ramene, solárny panel, duocontrol s crash senzorom na plyn, miesto na jednu veľkú 11kg a jednu malú 5kg plynovú flašu, zásobník vody 30l, zásobník wc 15l, koberec, komplet dizajnové vybavenie retro kuchyne, kúrenie Truma s rozsfukom tepla na 12V, nosič na 2 bicykle, vstavaná autobatéria s nabíjačkou, rôzne drobnosti. GPS sledovanie. Najazdené 5360km, stav ako nové, bez poškodení. Karavan bol limitovaná zberateľská edícia a už sa nevyrába v tomto prevedení. Cena je s DPH, predaj s faktúrou. Možnosť pokračovania leasingu. Karavan je ihneď použiteľný na cesty, s kompletnou výbavou, aj s posteľným retro povlečením.
Predám Hobby 495 Prestige
Pradám karavan Hobby 495,r.v.2019,jazdený 2021-2022,prakticky nový,naj.max.5tis km,moover,solar,batérie 2x,TV,markiza,garáž,veľká chladnička,nosič bicyklov a iné.platí do zmazania.
jedinečný príves Eriba 530 Rockabilly - limitovaná edícia
spanie pre 3 osoby, Váha celková: 1400kg, Váha prívesu: 1150kg, Dĺžka: 579cm, Výbava: wc, sprcha so závesom, chladnička, kúrenie, podsvietená výsuvná markíza, gril, moover - pojazd na diaľkové ovládanie, smart TV na výsuvnom ramene, solárny panel, duocontrol s crash senzorom na plyn, miesto na jednu veľkú 11kg a jednu malú 5kg plynovú flašu, zásobník vody 30l, zásobník wc 15l, koberec, komplet dizajnové vybavenie retro kuchyne, kúrenie Truma s rozsfukom tepla na 12V, nosič na 2 bicykle, vstavaná autobatéria s nabíjačkou, rôzne drobnosti. GPS sledovanie. Najazdené 6160km, stav ako nové, bez poškodení. Karavan bol limitovaná zberateľská edícia a už sa nevyrába v tomto prevedení. Cena je s DPH, predaj s faktúrou. Možnosť pokračovania leasingu. Karavan je ihneď použiteľný na cesty, s kompletnou výbavou, aj s posteľným retro povlečením.