inzercia, predaj, predám, bazár

Srdiečko - šperkovnica zlatej farby

Kategória: Doplnky

Srdiečka- šperkovnica zlatej farby,
- tvar srdca a štvorca,vhodné ako darček,
- rozmery cca 75x75 mm,výška 60 mm,
- cena za kus 6.-€
- kontakt mailom;
Srdiečko - šperkovnica zlatej farby
Podobné inzeráty
Machový obraz - fotorámik SRDIEČKO
Ponúkam originálny darček: Závesné srdiečko s fotorámikom - priemer 30cm - stabilizované machy - umelé kvetiny - bezúdržbová dekorácia - machy nezalievať! Cena: 1.) srdiečko s machom a kvetinami - 35€ 2.) srdiečko iba s machom - 27€
Sadrové maľované srdiečko bielej farby nepoužívané
Sadrové maľované srdiečko bielej farby s fialkovými kvetinkami. Srdiečko je možné použiť na ďalšie aranžovanie. Rozmer srdiečka: 10x11cm.
ručná práca
Zlatá farba v kombinácii s čiernou alebo bielou ⚜️ Je to klasická kombinacia a môže byt vaša už dneska ???? cena sošky - 8 eur; cena šperkovnica - 8 eur a cena tácky 10 euro #mart #tacka #soska #handmade #rucnapraca #bratislava #napadnadarcek #sperkovnica #slovakia #sashe #napredaj
Zrkadlová šperkovnica
Predám novú zrkadlovú šperkovnicu. Rozmery 9x25x19 cm. Vo vnútri zamat. Vyzdvihnutie buď osobne alebo poštou na účet kupujúceho.
Šperkovnica
Predám krásnu šperkovnicu s nádherným vzorom (viď obrázky). Šperkovnica bola používaná minimálne. Vhodná na šperky aj ako dekorácia do izby, alebo obývačky. Rozmery: 16x12cm + hĺbka 9 a pol cm. Pri zakúpení šperkovnice darček zadarmo: 3x náušnice, 1x náramok na ruku, náhrdelník okolo krku + 2x retiazky na nohavice.
Šperkovnica so zrkadlom
Šperkovnica so zrkadlom je ako nová kupovana pred 3mes.