inzercia, predaj, predám, bazár

SSL buss comp ,calrec ekvalizer

Kategória: Zvuková technika

Na predaj zo studia SSL G4000(clone)that chipy,a famozny eq Calrec.Ukoncena cinnost recording studia.Vsetko v super stave.
SSL buss comp ,calrec ekvalizer
Podobné inzeráty
Solid State Logic - UC1 Plugin Controller
Pár krát použitý, úplne nový a plne funkčný SSL UC1. Predávam čisto z dôvodu nevyužitia, tento ináč skvelý produkt od Solid State Logic. POPIS PRODUKTU SSL UC1 je HW kontrolér pre ovládanie SSL pluginov Channel Strip 2 a Bus Compressor 2. UC1 tiež tvorí vinikajúci doplnok k HW DAW kontroléru SSL UF8. Súčásťou sú licence SSL Native Channel Strip 2 a SSL Bus Compressor 2 v celkovej hodnote €558. DAW podpora v Pro Tools®, Logic Pro®, Cubase™ / Nuendo™, Ableton® Live™, Studio One® a REAPER® atď.
SSL 2+
Predám zvukovku SSL 2+ Profesionálne štúdio typu "all in one" pre hudobných a mediálnych producentov a tímy. Naše konzoly a produkčné nástroje boli za posledných 40 rokov v centre nespočetných hitových nahrávok a ocenených zvukových stôp. Vieme ako urobiť zvuk úžasným a čo je dôležitejšie, vieme, ako chcú kreatívni producenti spolupracovať. SSL 2+ spája to najlepšie z našej technológie so správnymi funkciami a rozšírenými schopnosťami I / O tak, aby sa to čo najviac využilo pri tímovom tvorení. SSL2 + je 2-vstupné / 4-výstupné zvukové rozhranie USB-C s 2 x mikrofónovými predzosilňovačmi navrhnutými pomocou SSL. Legacy 4K - vylepšenie analógovej farby, inšpirované klasickými SSL konzolami, 2 x profesionálne vysokovýkonné výstupy pre slúchadlá: vytvorte druhý nezávislý mix pre slúchadlá, vyvážené monitor výstupy, MIDI I/O, ďalšie nevyvážené výstupy RCA pre ľahké pripojenie k mixážnym DJ pultom. s krabicou, usb a dokladom o kúpe
Solid State Logic SSL 2+
Predam vybornu zvukovu kartu Solid State Logic SSL 2+ pouzivanu len velmi malo. SSL 2+ sú 2-kanálové zvukové karty určené pre “home recording” s profesionálnym zvukom a profesionálnym technickým vybavením. Kvalitu Vášho zvuku môžete posunúť do vyššej úrovni pomocou analógovéj emulácie „Legacy 4K“ čo je emulácia legendárneho analogového mixpultu “SSL4000” 190€ + dohoda. Iba osobne po vyskusani.
MIX BEHRINGER EUROPOWER PMP 6000
Behringer PMP6000 - powermix 20 kanálov (12 mikrofónnych vstupov + 4 stereo), výkon 2x 800W / 4 Ohm, 2x 400W / 8 Ohm, 1x 1600W/8Ohmů mostík, 3-pásmový ekvalizér s parametrickými stredmi na mono vstupoch, 4-pásmový ekvalizér na stereo vstupoch, tape IN / OUT, dvojitý 24-bitový digitálny efektový procesor, FBQ Feedback Detection Systém, 7-pásmový ekvalizér na výstupe, phantomové napájanie. Málo používaný, ako nový. 8 mesiacov záruka!!! Kontaktovať prosím telefonicky resp. mailom v pracovné dni do 17 00 na sms nereagujem, inzerát platí do vymazania.
Mixpult Behringer europower pmp 6000
Behringer PMP6000 - powermix 20 kanálov (12 mikrofónnych vstupov + 4 stereo), výkon 2x 800W / 4 Ohm, 2x 400W / 8 Ohm, 1x 1600W/8Ohmů mostík, 3-pásmový ekvalizér s parametrickými stredmi na mono vstupoch, 4-pásmový ekvalizér na stereo vstupoch, tape IN / OUT, dvojitý 24-bitový digitálny efektový procesor, FBQ Feedback Detection Systém, 7-pásmový ekvalizér na výstupe, phantomové napájanie. Hral dokopy možno 5 krát. Je to trojročný stroj. Potom som išiel hrať do inej kapely a tento mix bol odvtedy zabalený doma v krabici. Nemá ani škrabanec je úplne ako nový. Je k nemu návod. Cena nového 600€ Pre viac info skopíruj link do vyhľadávača ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Allen&Heath PA12
Predám toto britské profi železo z nefajčiarskeho štúdia, v ktorom bol mix krátko používaný než sa prešlo komplet na ICON a mix šiel do skladu. Je v stave nového, plne funkčný, vizuálne dokonalý. Cena nového bola okolo 800Eur, takže cena za ktorú ho predávam je pevná. Jedná sa o masívny /13kg/profesionálny a spoľahlivý prístroj, top vo svojej kategórií, žiadny Phonic, Soundking ani Mackie. Ideálne osobný odber v Nitre, ale zašlem aj kuriérom. Na trase BA - BB viem bezpečne doručiť. Iba predaj. Píšte SMS alebo maily, v práci telefón neberiem. Fotky autentické. Kontaktujte ma prosím len pri vážnom záujme. Uprednostním osobný odber. Analógový 12-kanálový mixážny pult, 8 mikrofónových vstupov, počet stereo linkových vstupov: 2 (dva duálne, celkom 8 vstupov), výbava mikrofónnych vstupov: insert, gain, HPF 100 Hz, 4-pásmový ekvalizér, PFL, Mute, 100 mm fader, výbava stereo vstupov: TRS + RCA (Phono) vstup, 2-pásmový ekvalizér, PFL, Mute, 100 mm fader, možnosť priradenia duálneho vstupu priamo do výstupnej zbernice mixu, 4x AUX, 8 DSP presetov, 4-pásmový plne parametrický ekvalizér na výstupe, subbasový filter na výstupe, rozmery: 484 x 145 x 437 mm, hmotnosť 13 kg.