inzercia, predaj, predám, bazár

Stabilné motory Vikov-Robot

Kategória: Historické stroje

Predám staré stabilné motory z roku 1931 a 1936 značky Vikov-Robot v nálezovom stave vrátane ostatnych dielov na fotkách ( predaj ak je možné všetko spolu ako celok ).
Kontaktujte ma prosím cez email.
Ďakujem
Stabilné motory Vikov-Robot
Podobné inzeráty
Stabilný motor lorenz 4-5 hp
Kúpim sklíčka mazníc alebo celé maznice ďalej mám záujem o pôvodný nitovaný chladič v akomkoľvek stave komínik a vrchné dvierka nepotrebujem veci kúpim alebo vymením za iné diely vid 1 a druhú foto chladiča jeho rozmery na posledných dvoch foto mám záujem aj o plechovky od oleja iné stabilné motory traktor škoda 30 Zetor 15 -25 stabilné.motory stabilák stabiláky stacionárne motory hnacie agregáty motory je možné po dohode vidieť u mňa
Stabilný motor, stabilak.
Zberateľ kúpi a zaplatí reálne zobrazenú cenu ktorá je 30 000 € za zaujímavý motor. Fotky sú z mojej zbierky nie ako u ostatných kupujúcich ktorý používajú fotky z múzeá techniky v Čáslave a chvália sa cudzou zbierkou ! Reálne neexistujúca zbierka. Nákup na SK bazoši predaj v CZ. V linku je vidieť motory ktoré sú v múzeu v Časlave a nie v zbierke ( DT,LC ) Taktiež uvádzam pravdivé informácie o bydlisku a mojom mene na rozdiel od druhých ktorý bývajú aj v LC a DT. Motory sa dajú u mňa vidieť v zbierke je 65 kusov motorov rôznych značiek. Ďakujem za ponuky.
Stabilný motor , stabilak.
Zberateľ kúpi za Vašu sumu stabilný motor. Fotky sú z mojej zbierky nie ako u ostatných kupujúcich ktorý používajú fotky z múzeá techniky v Čáslave a chvália sa cudzou zbierkou ! Reálne neexistujúca zbierka. Nákup na SK bazoši predaj v CZ. V linku je vidieť motory ktoré sú v múzeu v Časlave a nie v zbierke ( DT,LC ) Link: Taktiež uvádzam pravdivé informácie o bydlisku a mojom mene na rozdiel od druhých ktorý bývajú aj v LC a DT. Motory sa dajú u mňa vidieť v zbierke je 65 kusov motorov rôznych značiek.
Robot LPR 5Hp
Bohužiaľ z nedostatku priestorov musím predať svoj stabilný motor stabilák robot 5hp motorček je 99 % originál skrutky čapy a iný spojovací materiál.Všetko je pieskované 2k základ +lakový systém podľa dobového odtienu.Vhodné do kancelárie obývačky show roomu.Plne funkčný kompletná história priložená k nemu podľa výr. Čísla. Oje podľa originálu 80r dub.Najlepšia investícia do budúcna...
Robot 3 hp opravovaný blok
Predám nekompletné robot 3hp opravovaný vložka a piest v.poriadku bez podvozku bez karburátora na nd