inzercia, predaj, predám, bazár

Sťahovak na ložiská, remenice

Kategória: Ostatné

Predám sťahovak na ložiská remenice, Nálezovy stav ako na foto, cena 20€
Sťahovak na ložiská, remenice
Podobné inzeráty
SťAHOVáK NA REMENICE LOžISKá
Predám sťahovák na ložiská , remenice , stav ako na foto , mierne ohnutý zavit vid foto , cena 20e , cena pevná , preferujem osobný odber
Sťahovák ložiska kľukového hriadeľa KTM, Husqvarna, Gas Gas
Predám nový sťahovák ložiska, resp. vnútorného krúžku ložiska z kľukového hriadeľa, ktorý sa iným prípravkom bez poškodenia kľukovky stiahnuť nedá. Vhodný na demontáž aj spätnú montáž. Rôzne veľkosti pre všetky modely KTM, Husqvarna, Gas Gas, Husaberg.. Cena od 25-29€ podľa veľkosti ložiska.
Sťahovák ložiska kľukového hriadeľa KTM, Husqvarna, Gas Gas
Predám nový sťahovák ložiska, resp. vnútorného krúžku ložiska z kľukového hriadeľa, ktorý sa iným prípravkom bez poškodenia kľukovky stiahnuť nedá. Vhodný na demontáž aj spätnú montáž. Rôzne veľkosti pre všetky modely KTM, Husqvarna, Gas Gas, Husaberg.. Cena od 25-30€ podľa veľkosti ložiska.
Sťahovák ložiska kľukového hriadeľa KTM, Husqvarna, Gas Gas
Predám nový sťahovák ložiska, resp. vnútorného krúžku ložiska z kľukového hriadeľa, ktorý sa jednoduchším spôsobom bez poškodenia kľukovky stiahnuť nedá. Vhodný na demontáž aj spätnú montáž. Rôzne veľkosti pre všetky modely KTM, Husqvarna, Gas Gas, Husaberg.. Cena od 25-30€, podľa veľkosti ložiska.
STAHOVAK PRUZIN
Predám takmer nový pneumaticky stahovak pružín s príslušenstvom, vhodný pre autoservisy. Stroj bol použitý pár krát. Podobné: Stahovak strún, lis.
Trojramenný sťahovák
Predám trojramenný sťahovák v zachovalom stave. Závity sú v top stave, všetko ide ľahko. Sťahovák je vysoký 42 cm po vrch ramien. Cena je 100€.