inzercia, predaj, predám, bazár

Sťahovák pružín

Kategória: Príslušenstvo

Predám sťahovák pružín
Sťahovák pružín
Podobné inzeráty
YATO Sťahovák pružín tlmičov automobilov 82mm
Predam Sťahovák pružín tlmičov automobilov 82mm prosim kontaktovat cez mail alebo sms
Gumy do pružín   ZVÝŠENIE PODVOZKU (2 velkosti)
Predám Gumy do pružín. ( Dorazy pružín ) (Nové) -Pevnejší podvozok. -Lepšia stabilita. -Zvýšenie podvozku. -Predlžuje životnosť pružín. -Jednoduchá montáž. -Vhodné pre všetky automobily. (Univerzálne) -Do jednej pružiny je možné vložiť aj 2 gumy. (2 veľkosti) •Malá- Priemer: 145 mm Celková výška: 35 mm Výška v žliabkoch: 25 mm •Velká- Priemer: 163 mm Celková výška: 60 mm Výška v žliabkoch: 35 mm Malá- Cena za 2ks je 15€. Velká- Cena za 2ks je 20€. Tel.čislo- (Stačí zavolať a rád poradím)
Predám zdvihák a sťahovák na brzdový bubon.
Predám zdvihák na auto 1000kg a sťahovák na brzdový bubon z roztečou skrutiek 92mm (napr. Škoda 1203,...). Možné predať aj samostatne: - Zdvihák - 19€ - Sťahovák- 14€
Automatické otváranie kufra Škoda RAPID (rôzne modely)
Predám novú sadu 2 ks nových špeciálnych pružín dizajnové tmavočervenej farby pre automatické otváranie piatych dverí, pomocou diaľkového ovládania kufra (klíčkov od auta). Pružín je svojou určené pre model Škoda RAPID Spaceback a Škoda RAPID Liftback (do dopytu vždy uveďte typ auta). Súčasťou sady pružín sú tiež vyrovnávacie krúžky pre prípadné vyladenie nastavenia odskoku veka kufra (pozn .: ich využitia je individuálna a závisí od stavu vzpier). Ide o perfektne funkčné vychytávku. Pružiny sa inštalujú do plynokvapalinových tlmičov / vzpier piatych dverí auta, ktoré musia byť v dobrej kondícii. Veľmi jednoduchá montáž, 5 minút svojpomocne, existujú videá na Youtobe. Červená farba pružiny udáva jej tuhosť, ktorá je daná výrobcom. Iná farba teda nie je k dispozícii, je ale možné ju svojpomocne zmeniť na inú. Cena 16 Euro + poštovné cez Zásilkovnu na vybrané výdajné miesto (dobierka = 4,80 EUR, platba vopred na BÚ = 3,80 EUR). Možno objednať aj viac setov. Viac viď priložené fotografie.
Automatické otváranie kufra Škoda RAPID (rôzne modely)
Predám novú sadu 2 ks nových špeciálnych pružín dizajnové tmavočervenej farby pre automatické otváranie piatych dverí, pomocou diaľkového ovládania kufra (klíčkov od auta). Pružín je svojou určené pre model Škoda RAPID Spaceback a Škoda RAPID Liftback (do dopytu vždy uveďte typ auta). Súčasťou sady pružín sú tiež vyrovnávacie krúžky pre prípadné vyladenie nastavenia odskoku veka kufra (pozn .: ich využitia je individuálna a závisí od stavu vzpier). Ide o perfektne funkčné vychytávku. Pružiny sa inštalujú do plynokvapalinových tlmičov / vzpier piatych dverí auta, ktoré musia byť v dobrej kondícii. Veľmi jednoduchá montáž, 5 minút svojpomocne, existujú videá na Youtobe. Červená farba pružiny udáva jej tuhosť, ktorá je daná výrobcom. Iná farba teda nie je k dispozícii, je ale možné ju svojpomocne zmeniť na inú. Cena 16 Euro + poštovné cez Zásilkovnu na vybrané výdajné miesto (dobierka = 4,90 EUR, platba vopred na BÚ = 3,90 EUR). Možno objednať aj viac setov. Viac viď priložené fotografie.
Sťahovak bubnov
Predám Sťahovak na bubny škoda 120 škoda110 škoda rapid -35€ Predám knihu Automobily škoda 105/120 autor Jaroslav Andrt 15€ Kniha škoda seznam náhradníci dili 135 136 rapid garde 15€ 2x Starter škoda 120 -10eur kus