inzercia, predaj, predám, bazár

Stará Napoleonská perkusná pištoľ (ca. 1820)

Kategória: Ostatné

Stará Napoleonská perkusná pištoľ (okolo roku 1820)

Detailné foto na požiadanie.

Je z pozostalosti, takže nemôžem zaručiť originalitu kto by mal záujem cenu ponúknite zasielam zasielkovou alebo poštou alebo Ppl dopravcu
Stará Napoleonská perkusná pištoľ (ca. 1820)
Podobné inzeráty
Tavná pištoľ s tyčinkami
Ponúkam tavnú pištoľ aj s tavnými tyčinkami. Tavná pištoľ je čiernej farby a po zapojení do elektrickej siete hneď nahrieva tyčinku v hrote. Pištoľ je na tyčinky s priemerom 7 mm. Ponúkam k nej aj tyčinky v balení po 20 ks v prevedeniach farebné a trblietavé. Dĺžka jednej tyčinky je 10 cm. Predávam z dôvodu mne nevyhovujúceho krátkeho kábla (asi 60 cm). Pištoľ nebola použitá. Cena pištole: 3,00 €. Cena 20 kusov tyčiniek: 1,00 €. Cena poštovného na dobierku je 2,90 € alebo pri platbe vopred na účet za 1,20 €.
Všívacia pištoľ/ Tufting gun
Predám všivaciu pištoľ na robenie domácich kobercov. Pištoľ je použitá dva krát, nepoškodená, úplne nová. Balenie obsahuje (viď obrázky): Samotnú pištoľ, Potrebné káble na zapojenie do elektriny, Drôtik na prevlečenie bavlny cez ihlu, Kľúče na šróby a závity na pištoli, Manuál na používanie pištole. Pištoľ je objednávaná z nemeckej stránky, nie z Číny.
Perkusná Pištoľ
Predám perkusnú pištoľ Bounty od firmy Pedersoli Kaliber 45. 12 drážková hlaveň-dĺžka drážky v poli 540 mm. Dĺžka hlavne 415 mm. Celková dĺžka 450 mm. Váha 1.4 kg nová stála 460 €
Kúpim perkusny zapalnik. Perkusna pištoľ.
Kúpim perkusny zapalnik na pištoľ ARDESA VORTEK. Perkusne zbrane.Perkusny zapalnik.
DETONICS GLADIATOR .500
Zdravim vas! Mam na predaj UPLNE NOVÚ ANI RAZ NEPOUŽITU, perkusnu pištol DETONICS GLADIATOR .500 HD D2W V baleni je : -Perkusna pistol Detonics gladiator -kluc na pistoby -univerzalny kluc -Nabijak -navod Nieje nutny ZP. Stačí mat 18+ zájsť na políciu v okrese v ktorom byvate a vypytat si NAKUPNE POVOLENIE potom mozeme ist spravit PREPIS zbrane (nakoľko je registrovaná na moje meno), ziadna veda a HLAVNE!!!! ZDRAVY ROZUM. Zbran je samozrejme prihlasena na moje meno. Jedna sa o novy model ktorý je na BROKOVE ZAPALKY W209 Ktore su odolne voči vlhkosti a podobne. Predavam tak ako je na obrázku. Prosim len seriózny záujem VOLAT LEN OD 16:00 do 19:00. Alebo zanechat SMS kedykoľvek.
Perkusná pištoľ
Predám perkusnu pištoľ Davide Pedersoli, Kentucky 45 caliber riadne prihlasenu,, málo strielana,,