inzercia, predaj, predám, bazár

Stare casopisy a knihy o pleteni a hackovani

Kategória: Ostatné

Predam casopisy o pleteni (strikovani) 19ks, za 7eur(Prakticke zeny su predane).
Dalej 3 knihy o pleteni a hackovani,za 15e.(kus po 5e). Spolu vsetko 21eur.Dohoda mozna. Platba po prevode. Cislo je vymyslene. Piste do formulara.
Stare casopisy a knihy o pleteni a hackovani
Podobné inzeráty
Stare casopisy a knihy o pleteni a hackovani
Predam starsie, retro casopisy o pleteni (strikovani) 19ks, za 7eur(Prakticke zeny su predane). Dalej 3 knihy o pleteni a hackovani,za 15e.(kus po 5e). Spolu vsetko 21eur.Dohoda mozna. Platba po prevode. Cislo je vymyslene. Piste do formulara.
Staršie knihy o vyšívaní, háčkovaní, pletení/štrikovaní č. 5
Predám staršie knihy o vyšívaní, háčkovaní, štrikovaní č. 5. Názvy a ceny sú uvedené v dolnej časti. Osobný odber alebo poštou. V prípade doručenia poštou bude k cene prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa cenníka prepravcu. Platba vopred. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s časopismi o vyšívaní, knihách o ručných prácach, bavlnkách a látkach na vyšívanie. Prosím kontaktovať e-mailom. Číslo je vymyslené. Kniha Gyorgyi Villányiová - Pre šikovné ruky, rok vydania 1970. Kniha má poškodenú prednú a zadnú obálku, inak je kompletná. Obsahuje časti o háčkování, háčkovaní podobnému sieťovaniu, paličkovaniu, pleteniu. Cena 4,00 €. Špecializovaný časopis - Rychlé výšivky z ozdobných stehu. Chýba predná obálka. Cena 3,00 €. Časopis Ozdobné stehy. Chýba predná obálka. Cena 1,00 €. Špecializovaný časopis - 36 námetu na vyšívaní - mimoriadne číslo Praktická žena. Cena 3,00 €.
Stare knihy o pleteni a hackovani
Predam 3 starsie, retro knihy o pleteni (strikovani) a hackovani,za 15e.(kus po 5e). Platba po prevode. Cislo je vymyslene. Piste do formulara.
Stare knihy o pleteni a hackovani
Predam 3 starsie, retro knihy pre sikovne ruky, o pleteni (strikovani) a hackovani,za 15e.(kus po 5e). Platba po prevode. Cislo je vymyslene. Piste do formulara. Dohoda mozna.
Staršie knihy o vyšívaní, háčkovaní, pletení/štrikovaní č. 4
Predám staršie knihy o vyšívaní, háčkovaní, štrikovaní č. 4. Názvy a ceny sú uvedené v dolnej časti. Osobný odber alebo poštou. V prípade doručenia poštou bude k cene prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa cenníka prepravcu. Platba vopred. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s časopismi o vyšívaní, knihách o ručných prácach, bavlnkách a látkach na vyšívanie. Prosím kontaktovať e-mailom. Číslo je vymyslené. Kniha Naše ručné práce, rok vydanie 1958. Kniha je v mäkkej väzbe a zadná časť sa používaním a vekom "rozchádza". Napriek tomu je v takmer kompletnom stave. Cena 3,00 €. Kniha Ludmila Pešková - Ruční pletení, rok vydanie 1968. Kniha bola v mäkkej väzbe a predná a zadná obálka úplne chýba. Obsahuje detailné postupy základov pletenia/štrikovania a veľa rôznych pletených vzorov. Cena 5,00 €.
Staršie knihy o vyšívaní, háčkovaní, pletení/štrikovaní č. 1
Predám staršie knihy o vyšívaní, háčkovaní, štrikovaní č. 1. Názvy a ceny sú uvedené v dolnej časti. Osobný odber alebo poštou. V prípade doručenia poštou bude k cene prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa cenníka prepravcu. Platba vopred. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s časopismi o vyšívaní, knihách o ručných prácach, bavlnkách a látkach na vyšívanie. Prosím kontaktovať e-mailom. Číslo je vymyslené. Vyšívaní - díl 2. (výšivky z korálkov, hačkovaná korálková výšivky, výšivky z flitrov) - hrubší, špecializovaný časopis - cena 5,00 € Vyšívaní - díl 6. (výšivky - maľba ihlou, farebné vyšívanie, viazaný krížik - krokvička, podpichovaná technika) - hrubší, špecializovaný časopis - cena 5,00 € Vyšívaní - Praktická žena - špecializ. mimoriadne číslo časopisu - cena 1,00 € Kniha Otília Kopecká - Plná predkreslená výšivka, rok vydanie 1989, cena 5,00 € Kniha Mária Čižmárovičová - Výšivky s predkreslenými vzormi - cena 3,00 €