inzercia, predaj, predám, bazár

Staré drevené sánky - sane

Kategória: Starožitnosti

Ponúkam na predaj staré drevené sane. Boli vyrobené cca v roku 1850 z dubového dreva a vrchná doska je listnatého dreva asi topoľ. Používali sa na prevoz vody a dreva počas zimných mesiacov.
Sú povrchovo upravené olejom a proti drevokaznému hmyzu.
Vhodné napr. ako nočný stolček, dekorácia do interiéru, alebo ako rekvizita na vianočne fotografie.
Rozmer: D83 x Š36 x V28 cm
Hmotnosť: 5 kg.
Pozri aj moje iné ponuky.
Staré drevené sánky - sane
Podobné inzeráty
sánky, luster, grafika a iné
Predám staré, drevené sánky 20 €, retro luster 25 €, grafika Bratislava 10 €, mramorový kalamár, stav vidieť na fotke 10 €, 4 x miska Václav Zajíc kolekcia Lotos 10 €, sklenená vinárska súprava džbán + poháre s dekorom 15 €, knihy Škoda 1000... 5 €, kniha pre ženy v maďarskom jazyku 5 €, sklenený podnos obdĺžnik 5 €, keramický popolník kôň 5 €, keramická ryba 5 €, sklenené vázičky a košíky 5 €/kus, porcelánová váza Slavkov 5 €, keramický okrúhly podnos 5 €, malé hlinené hrkáče 5 €/kus, misa brúsené sklo 10 €, červená misa Bohemia 5 €, váza čierna keramika 10 €, balík posielam od 10 €, sane, luster, džbán + poháre, len osobný odber (kliknite na moje meno) PREDANÉ: mramorový kalamár, 3 x malá vázička, sánky, džbán + poháre,
3 stare sane, vrch z kredenca
Liatinové ťažké umývadlo cena 40 eur. Spodné sane dĺžka 140 a sirka 90 cm. Cena 50 eur. Stredné sane dĺžka 104 cm a sirka 100 cm. Cena 30 eur. Horné sane dĺžka 154 cm a sirka 79 cm. Cena 50 eur. Vrch z kredenca sirka 120 cm, výška 94 cm a hĺbka 39 cm. Cena 60 eur. Možnosť dovozu alebo výmeny za niečo. Klikni na moje meno a uvidíš ďalšie inzeráty.
Staré drevené sánky - sane
Ponúkam na predaj staré drevené sane. Boli vyrobené cca v roku 1850 z dubového dreva a vrchná doska je listnatého dreva asi topol. Používali sa na prevoz vody a dreva počas zimných mesiacov. Sú povrchovo upravené olejom a proti drevokaznému hmyzu. Vhodné napr. ako nočný stolček, dekorácia do interéru, alebo ako rekvizita na vianočne fotografie. Rozmer: D83 x Š36 x V28 cm Hmotnoť: 5 kg. Pozri aj moje iné ponuky.
Stare drevene sane
Stare drevene sane
Predám staré retro drevené sánky
Predám staré drevené sánky, stav na foto, treba ich poopravovať, príp. upraviť si na zimnú dekoráciu.
Starožitne sane - rozkladacíe
Starozitne sane vyčistené, vybrúsené, dĺžka- 197 cm, šírka- 82 cm, výška- 33/60 cm. Sane sa dajú pekne rozložiť a možnosť poslať kurjerom(vid.posledné foto). Nachádzajú sa v okr. Námestovo. Píšte email, tel.cislo je neplatne.