inzercia, predaj, predám, bazár

Staré okenné rámy

Kategória: Ostatné

Predám staré okenné rámy 3 ks, vhodné na dekoráciu atď...

Cena: 1 ks / 8 Eur
Staré okenné rámy
Podobné inzeráty
BMW ramy na  bočné kufre GS 1250 / GS 1200
predám tieto rámy originál na BMW bočné kufre. mám dve sady , pri kúpe oboch cena 299,-€ BMW R 1250 GS aj Adventure, BMW R 1200 GS, Adventure ...nové stoja 614,-€ viď web # BMW nosiče bočných kufrov# BMW R 1250 GS# BMW R 1200 GS# Adventure # rámy na bočné kufre # #rámy na bočné kufre # BMW rámy na kufre # BMW 1250 GS#
Staré okenné rámy " biele "
Predám staré okenné rámy 3 ks, vhodné na dekoráciu atď... Cena: 1 ks / 8 Eur
Zimná  záhrada
Predám celopesklenú zimnú záhradu. Oceľová konštrukcia ,hliníkové rámy, izolačné dvojsklo ,žalúzie ,sieťky, hliníkové krycie lišty .Záhrada má rozmer 5.5 m x 8 m . Celoročne používateľná .Záhrada bola používaná cca 4 roky . Záhrada je rozobratá a uskladnená . Samostatne kovová konštrukcia ,okenné rámy ,okenné sklá ,tesnenia + ostatné hliníkové doplnky .Cena 9500 e pri rýchlom jednaní výrazná zľava .
prenájom chromakey prenosne fotopozadie
Sada Manfrotto Chroma Key FX Green screen obsahuje: Tri ultra rýchle montážne hliníkové rámy, jednu plachtu Chroma Key Green, štyri spony na pánty, tašku na prenášanie. Chroma Key FX Background je od Manfrotto všetko v jednom prenosnom riešení na Chroma Key, prispôsobené najnáročnejším tvorcom obsahu, kameramanom a kameramanom pracujúcim na cestách. 1ks/35eur/deň 2ks/60eur/deň 3ks/80eur/deň (vrátane dokladu) S pôsobivou celkovou veľkosťou nastavenia 4 m na šírku a 2,5 m na výšku a pracovnou plochou Manfrotto Chroma Key FX je najväčšia dostupná súprava pozadia Chroma Key na opakované použitie v jednom. Vďaka veľkej ploche je ideálne na použitie pri snímaní širokých a nízkych uhlov kamery, ako aj pohybujúcich sa objektov, ktoré by sa inak ukázali ako nedosiahnuteľné s menším povrchom. Chroma Key FX Background sa dá zbaliť do pohodlnej tašky na prenášanie s prekvapivo kompaktnou zloženou veľkosťou len 103 cm x 30 cm (40,5” x 11,8”) a hmotnosťou iba 9,8 kg (21,6 lb). Pozadie Chroma Key FX je mimoriadne prenosné a ideálne na prácu v akomkoľvek interieri. Pozadie Chroma Key FX, ktoré sa skladá z troch pevných, ale ľahkých hliníkových rámových častí spojených so štyrmi pántovými sponami, sa môže postaviť samostatne tak, že sa privru vonkajšie rámy, čím vytvorí efekt obtočenia, alebo sa dá oprieť o stenu a využiť celú šírku. Tyče rámy sú spojene elastickou šnúrou, ktorá cez ňu prechádza, čo zaisťuje ultrarýchlu montáž rámu a zabraňuje nesprávnemu umiestneniu akýchkoľvek komponentov. Dve zahrnuté napínacie tyče zaisťujú, že pozadie je napnuté a prakticky bez záhybov pre presnejšie kľúčovanie a skrátenie postprodukčného času. Celá súprava pozadia môže byť pripravená na použitie už za desať minút, čo znamená, že používatelia môžu tráviť menej času stavaním a namiesto toho sa sústrediť na natáčanie či fotografovanie. Pribalená tkanina Chroma Key má jedinečný a inovatívny klipový systém, ktorý umožňuje rýchle a jednoduché pripevnenie priamo na rám, čím sa vytvorí hladké a hladké pozadie navrhnuté tak, aby sa dalo bez námahy vybrať.
Ozdobné rámy
Predám skladové zásoby zo zrušeného obchodu: rôzne ozdobné rámy, kľúčenky kovové, plastové viď. foto. Cena rámy 3€/ks, cena kľúčenky 0,50€/ks.
Drevené rámy
Predám skladové zásoby zo zrušeného obchodu: drevené rámy rôznych farieb, odtieňov a líšt: 9x13(0,50€/ks), 10x15(1€/ks). Clipy: 9x13 a 10x15 (0,50€/ks). Papierové rámy s obrázkami 9x13(0,50€/ks). viď. foto