inzercia, predaj, predám, bazár

Staré servitky, Vianocne, veľkonočné, iné 50ks

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam veľmi staré servitky zberateľovi.
Vatsinou vo veľmi dobrom stave. Je ich 50ks.
Sú tam veľkonočné motívy, Vianocne motívy,
Kvetinové motívy s dva kus detské motívy jedna Disney.

Staré servitky, Vianocne, veľkonočné, iné 50ks
Podobné inzeráty
Rôzne veci -  RETRO. aj vianočné.
1, Vianočné sviečky , funkčné zachovalé, v originál krabici, výrobca Piešťany, r.v.1960. Cena 60 €. 2, Kávové/čajové lyžičky/vidličky.Cena 15 €/sada. Sada lyžičiek v zelenej kazete - UŽ PREDANÁ. 3,Vianočne sviečky na ND, možno po výmene žiarovky funkčné. Cena 40 €. 4, Štipce na voskové sviečky. Cena za sadu / 35 €. 5, Vianočná ozdoby v krabici, veľmi staré. Cena 70 €. 6, Vianočné štipce, veľmi staré.Jeden má vadnú pružinu. 3 kusy/55 €. 7, Špic a ozdoby na stromček. Veľmi staré.Ozdoby mám až 3 kusy - nie je na foto.Spolu 4 kusy ozdôb. Cena spolu 70 €. 8, Vianočné sviečky , funkčné zachovalé, v originál krabici.Výrobca Piešťany 1961 Cena 60 €. 8, Nádoba sklenená na kávu alebo čaj.Nová, nepoužitá v krabici. Cena 10 €. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. Pošlem aj na dobierku. Platí do zmazania. Klikni na meno a pozri všetky moje inzeráty. pošlem aj na dobierku. Ak neodpisujem, tak volajte.
Sada servitky Afrika 4 ks + jarné veľkonočné a iné 9 kus
DARUJEM k nakupu v hodnote min. 4 eurá z mojich inzerátov alebo Predám sadu servítok Afrika 4ks plus jarné veľkonočné kvetinové a iné. vhodné na dekupáž (decoupage) alebo iné kreatívne tvorenie. Spolu 2 eura alebo po kusoch 15 centov za kus. Africké zvieratá - žirafa slon leopard: 30 centov kus. V prípade záujmu mi prosím volajte. Nepíšte mi SMS, ďakujem. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty, možno Vás niečo zaujme aj niečo iné a ušetríte na poštovnom.
servítky
Dobry den, predam servitky na dalsiu tvorbu, napr. decoupage (servitkova technika). Mam este aj dalsie vzory v pripade zaujmu poslem foto. Cena za kus 0,07 € + poštovné. Len sms alebo mail. V ďalších mojich inzerátoch rôzne veci na decoupage (servítky, drevené bedne)
Kvetinkové servítky
Ponuka je aktuálna . Na každej fotografii je 45 servítok z mojej zbierky ktorú ruším . Každá je za 5€. Cena je pre osobný odber v Košiciach Ak vezmete všetky servítky , zaplatím postovne alebo pridám ďalšie -45 servitky.
Predam servítky zberatelovi
Predam servítky zberatelovi Symbicky za 5€ je ich asi 120 ks, rôzne motivy okres Zvolen, B. Bystrica Servitka servitky
Servitky na tvorbu alebo do zbierky
Ponúkam servítky do zbierky alebo na tvorbu, veľký výber, ponuka na FB Servítky predaj, prípadne pošlem foto na messenger