inzercia, predaj, predám, bazár

Staromestský 4 izb.byt po kompletnej rekonštr.,120 m2-Žilina

Kategória: Byty

ZNÍŽENÁ CENA !
Ponúkame Vám na predaj priestranný a kompletne zrekonštruovaný staromestský 4 izbový byt o celkovej výmere 121 m2, ktorý sa nachádza v historický významnej časti mesta, v Sade SNP, v blízkosti Hlinkového námestia.

Byt sa nachádza na 1. poschodí v staromestskom dome so širokým schodiskom s kovaným zábradlím, ktorý bol postavený v roku 1906.

Byt prešiel pred 7 rokmi rozsiahlou a kvalitnou stavebnou rekonštrukciou. Majiteľom bola akceptovaná historická architektúra budovy, bytu ponechal staromestskú atmosféru so štýlovými vysokými stropmi, ktoré zaručuje bývanie v nadčasovej elegancii, ktoré dotvára zariadenie bytu.

Dispozícia bytu:
Byt pôsobí vzdušne, je presvetlený a priestranný, okná smerujú do parku Sadu SNP s výhľadom na Hlinkovo nám. a do dvora domu.
Vstupná chodba so šatníkom, kuchyňa, jedáleň, hala, samostatné WC, z jedálne sa dá dostať do samostatnej spálne s kúpeľňou a WC, zo spálne je vstup do veľkej obývacej miestnosti, ktorá je prepojená s veľkou pracovňou, z pracovne je vstup do kúpeľne s vaňou a samostatným WC.

Stavebne a technické prevedenie:
Kvalitná rekonštrukcia, boli zachované vysoké stropy, vymenené rozvody elektriny, vody a kúrenia, osadené masívne interiérové dvere so zárubňami a dizajnovými kľučkami, kvalitné plastové okná s parapetnými doskami, bezpečnostné protipožiarne vstupné dvere, kvalitná laminátová vodoodolná podlaha s luxusne pôsobiacim farebným odtieňom, dlažba v kúpeľňových priestorov, kvalitná sanita, v hale je umiestnený kondenzačný plynový kotol, ktorý zabezpečuje vykurovanie bytu, vymenené radiátory, klimatizácia.

Ponúka bytu je určená pre náročného klienta so zameraním na nadštandardné elegantné bývanie v historickej časti mesta.

Pri vážnom a serióznom jednaní dohoda na cene !

Pre bližšie informácie alebo obhliadku ma kontaktujte na tel.č.
Staromestský 4 izb.byt po kompletnej rekonštr.,120 m2-Žilina
Podobné inzeráty
NOVINKA Predám 1- izbový byt Nové Zámky
Pripravujeme na predaj 1- izbový byt v NOVOPOSTAVENOM bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 54m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba spojená s kuchyňou, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 104 400 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 3- izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 3- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 79m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a umývadlom, kuchyňa- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, 2x samostatná izba. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 140 900 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
NOVINKA Predám 2-izbový byt v novostavbe Nové Zámky
Pripravujeme predaj 2- izbového bytu v novopostavenom bytovom dome v meste Nové Zámky. Plocha: úžitková 64m2. Byt sa nachádza na 1 z 3 podlaží s výťahom na čip. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom, kuchyňa s komorou- spojená s obývacou izbou so vstupom na loggiu, samostatná izba so vstupom na loggiu. Byt sa bude predávať v štádiu holobyt s možnosťou dostavať do štandardu. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. V súkromnej novovybudovanej štvrti je naplánovaná kolaudácia koncom roka 2024. Výhody: súkromná štvrť, luxusný, slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, zateplený bytový dom, bazén, zeleň s automatickou závlahou, výťah na čip atď.. . Novopostavenom bytovom dome budú možnosti bytov: Plocha: úžitková: 1-izb.byt D 53.83 m² 2-izb.byt B 63.72 m² 2-izb.byt C 54.77 m² 2-izb.byt F 59.96 m² 2-izb.byt G 54.77 m² 2-izb.byt H 66.56 m² 3-izb.byt A 63.77 m² 3-izb.byt E 78.69 m² 3-izb.byt I 149.59 m² Cena: 125 800 € (holobyt) Viac informácií Vám rád poskytnem na t.č. alebo na emailovej adrese lontos@ -vydávame potvrdenie k dedičskému konaniu -právnický full servis v cene - bezpečnosť -poplatky na kataster sú v cene -najvýhodnejšie financovanie cez hypotekárny úver je v cene - spolupracujeme s každou bankou na Slovensku
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom
Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - [19.1. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 1 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 2 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 3 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 4 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 5 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 6 Na predaj veľký 3 izb byt,tehlová bytovka, Dubnica nad Váhom - 7 Na predaj veľký 3 izbový byt o výmere 76 m2 blízko centra mesta na ulici Obrancov Mieru v Dubnici nad Váhom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na vyvýšenom prízemí. V bytovom dome je schválené zateplovanie, izolácia a jedná sa o prístavbe balkónov. Dispozične je byt riešený vstupnou chodbou, murovanou kúpeľňou, ktorá je oddelená od WC, špajzou, kuchyňou a 3 izieb. V byte je menená medená elektroinštalácia, plastové okná okrem 1 izby, v obývacej izbe je plávajúca podlaha inak sú v izbách parkety, jadro je murované. K bytu patria 2 veľké murované pivnice. Náklady na bývanie pre 3 člennú rodinu sú 160€ vrátane energií. Parkovanie je bezproblémové hneď za bytovým domom. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Výhodou sú priestranné izby a možnosť rekonštrukcie podľa predstáv. Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať.
REZERVOVANÝ: DOM-REALÍT: 2 izbový štýlový staromestský byt n
Dobrý deň, ďakujeme za prejavený záujem o nehnuteľnosť.  Tento krásny byt je už rezervovaný. Ak máte záujem o rovnako profesionálnu prezentáciu Vašej nehnuteľnosti a rýchly, výhodný a bezpečný predaj, kontaktujte ma: , Z poverenia majiteľky Vám ponúkame na predaj štýlový staromestský byt na ulici Grösslingova + najlepšia adresa v Bratislavskom Starom meste + ideálny ako investícia na prenájom / Arirbnb + štýlový staromestský byt s nádhernými vysokými stropmi (3,6 metra) a neopakovateľnou atmosférou + luxusná tohtoročná rekonštrukcia pod taktovkou uznávaného architektonického ateliéru, ktorý spojil tie najkvalitnejšie materiály s ponechaním charakteru bývania v Starom meste + byt je na prízemí s veľkými francúzskymi oknami orientovanými výlučne do súkromného vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje tiché a pokojné bývanie s dokonalým súkromím + poteší veľká terasa so záhradným sedením v súkromnej záhrade ktorá patrí k bytovému domu a je využívaná výhradne majiteľmi tohto bytu – je to úžasné miesto na relax, rannú kávičku, alebo na stretnutie s priateľmi + rozloha bytu je 38,5 metra + pivničné priestory + bývajte tam, kde to žije – najlepšie reštaurácie, bistrá, kaviarne, puby, vinotéky a pivárne, divadlá a galérie, čaro prechádzok po korze, či po promenáde pri Dunaji, alebo radšej shopping v Eurovea, či v novom Centre Nivy? To všetko máte dostupné len na pár krokov + ste v pulzujúcom srdci Bratislavy s čím sa spája kompletná občianska vybavenosť: Yeme, Lidl, Billa, Tesco, McDonald´s, Poliklinika Bezručova, pošta, drogéria, obchody, banky, Alzabox, Balíkobox, školy, škôlky, ... Tento zoznam by mohol byť nekonečný, je tu skutočne všetko na čo si spomeniete + podlahové kúrenie, dubové „fish-bone“ parkety, drevené okná s izolačným trojsklom, nábytok realizovaný na mieru – každý detail vždy silno zameraný na kvalitu a pripravovaný tak, aby zdôraznil charakter tohto jedinečného bytu + mesačné náklady na 2 osoby: 135 eur (správca) + elektrina a internet + byt je okamžite k dispozícii pre nového majiteľa, predáva sa čiastočne zariadený (dohodou, podľa potrieb nového majiteľa) Zaujal Vás tento byt? Kúpou tejto nehnuteľnosti si nekupujete len nové bývanie, ale životný štýl. Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky na: . Pre klientov som k dispozícii aj vo večerných hodinách a počas víkendov. Rád Vám ukážem osobne tento nádherný byt.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.
DOM-REALÍT: 2 izbový štýlový staromestský byt na ulici Gröss
Z poverenia majiteľky Vám ponúkame na predaj štýlový staromestský byt na ulici Grösslingova + najlepšia adresa v Bratislavskom Starom meste + štýlový staromestský byt s nádhernými vysokými stropmi (3,6 metra) a neopakovateľnou atmosférou + luxusná tohtoročná rekonštrukcia pod taktovkou uznávaného architektonického ateliéru, ktorý spojil tie najkvalitnejšie materiály s ponechaním charakteru bývania v Starom meste + byt je na prízemí s veľkými francúzskymi oknami orientovanými výlučne do súkromného vnútrobloku plného zelene, čo zaručuje tiché a pokojné bývanie s dokonalým súkromím + poteší veľká terasa so záhradným sedením v súkromnej záhrade ktorá patrí k bytovému domu a je využívaná výhradne majiteľmi tohto bytu – je to úžasné miesto na relax, rannú kávičku, alebo na stretnutie s priateľmi + rozloha bytu je 38,5 metra + pivničné priestory + bývajte tam, kde to žije – najlepšie reštaurácie, bistrá, kaviarne, puby, vinotéky a pivárne, divadlá a galérie, čaro prechádzok po korze, či po promenáde pri Dunaji, alebo radšej shopping v Eurovea, či v novom Centre Nivy? To všetko máte dostupné len na pár krokov + ste v pulzujúcom srdci Bratislavy s čím sa spája kompletná občianska vybavenosť: Yeme, Lidl, Billa, Tesco, McDonald´s, Poliklinika Bezručova, pošta, drogéria, obchody, banky, Alzabox, Balíkobox, školy, škôlky, ... Tento zoznam by mohol byť nekonečný, je tu skutočne všetko na čo si spomeniete + podlahové kúrenie, dubové „fish-bone“ parkety, drevené okná s izolačným trojsklom, nábytok realizovaný na mieru – každý detail vždy silno zameraný na kvalitu a pripravovaný tak, aby zdôraznil charakter tohto jedinečného bytu + mesačné náklady na 2 osoby: 135 eur (správca) + elektrina a internet + byt je okamžite k dispozícii pre nového majiteľa, predáva sa čiastočne zariadený (dohodou, podľa potrieb nového majiteľa) Zaujal Vás tento byt? Kúpou tejto nehnuteľnosti si nekupujete len nové bývanie, ale životný štýl. Pre viac informácií, alebo obhliadku ma kontaktujte telefonicky na: . Pre klientov som k dispozícii aj vo večerných hodinách a počas víkendov. Rád Vám ukážem osobne tento nádherný byt.   + NEPLATÍTE právny servis + NEPLATÍTE sprostredkovateľskú províziu + NEPLATÍTE kolky na kataster pri zmene vlastníckeho práva © Copyright Dom-realit, s.r.o. – Inzerát je autorským dielom a majetkom spoločnosti Dom-realit, s.r.o.