inzercia, predaj, predám, bazár

Starozitne Čela posteli

Kategória: Ostatný nábytok

Predam čela,6kusov vyše 100r.posteli.Najdene na pojde.Aj kolovratok ..
Starozitne Čela posteli
Podobné inzeráty
ČELA vyšee 100r.postele
Predam 4x čela starych posteli najdenych v 100 ročnom dome na pôjde.
Zavesny rastuci pisaci stol k posteli DOMESTAV Domino
Predam zavesny pisaci stol k posteli DOMESTAV Domino. Rastuci s dietatom. Farba biela, masiv. Obj.cislo D724.Povodna cena 180eur.
Schody s uloznym priestorom k poschodovej posteli
Predam schody k poschodovej posteli teenager od Finesu so suflikami. Vysoko kvalitne v bezchybnom stave. Rozmery: v-136cm, s-54cm, d-105cm odtien: bardolino Moznost doviezt TN-kraj,ZA-kraj Osobny odber Puchov,Ilava,Zilina Povodna cena 209 eur. Na poziadanieviac fotiek. +dohoda
Schody k poschodovej posteli
Predám schody k poschodovej posteli, nepoužívané, z borovicového dreva.
Schody ku posteli
Predám schody ku posteli
Postel, komoda, kniznica do detskej izby
Predáme borovicový nábytok do detskej izby z lakovaného masívu, spolu alebo jednotlivo. Komoda a knižnica sa môžu hodiť aj do iných izieb, posteľ je detská (kratšia). Poschodová posteľ - v dobrom stave, má známky opotrebenia (decká mali na nej nálepky a drevo je na tých miestach svetlejšie). Rozmery 187x149x87,rozmer matraca 180x80. Pevná, nevŕzga. Kupovaná bola asi pred 7 rokmi. K posteli sú klasické latkové rošty a k tomu grátis dva penové matrace, asi 1 rok staré, výška 10 cm, jeden používaný viac ako druhý, druhý ako nový. Spali na nich iba deti. Majú prateľné poťahy na zips. K posteli je aj úložný priestor - dve zásuvky (na kolieskach, navoľno, bez koľajničiek) Cena 170 eur. Komoda - tiež v dobrom stave, normálne známky používania. Rozmery 100x102x44. Na vrchu je slabo viditeľný fľak (asi od pohára, neviem čo v ňom decká mali). Koľajničky zásuviek sú repasované mojím šikovným manželom, lebo sa napriek brutálnej kúpnej cene komody ihneď rozpadli. Aktuálne sú zásuvky pevné, nevypadávajú a vydržia ešte roky. Cena 120 eur. Knižnica/regál - bežné známky používania (ešte uvidím keď ju vypracem, ale inak nič:-), okrem navŕtaných dierok ako je upevnená k stene, aby nespadla deckám na hlavu, keď po nej lezú. Rozmery 191x146x31. Predáva sa samozrejme bez toho bordelu na fotke, môžete si tam dať svoj:-). Cena 100 eur. Nábytok bude vyčistený, rozobratý so všetkým príslušenstvom (skrutky,podložky), poťahy z matracov vypraté. Predávame, lebo decká nám vyrástli a potrebujeme im prispôsobiť izbu. Cena dokopy za vsetko 340 eur. Iba osobný odber, v rámci BA alebo blízkeho okolia vieme doviezť za kartónik Plzne :-)