inzercia, predaj, predám, bazár

Starožitné hnihy v maďarčine, mesto Šahy

Kategória: Ostatné

Predám starožitné hnihy v maďarčine tri kusi.
Knihy sú vytlačené okolo roku 1900. Rozmer: Š-13,5 V-18 H-2,5 až 3cm.
Osobný odber v Šahách cena 45,-€.Môžem poslať aj na dobierku 45,-+ poštovné. V prípade záujmu Vás poprosím písať na e-mail. Ďakujem.
Starožitné hnihy v maďarčine, mesto Šahy
Podobné inzeráty
Dam do prenajmu 2 -izbovy byt Sahy ..
Dam do prenajmu 2 -izbovy byt Sahy .. Dam do prenajmu 2 -izbovy byt Sahy .. Dam do prenajmu 2 -izbovy byt Sahy .. Dam do prenajmu 2 -izbovy byt Sahy .. Dam do prenajmu 2 -izbovy byt Sahy ..
Kancelárie na prenájom v lokalite Šahy v okrese Levice
Kancelárie na prenájom v lokalite Šahy v okrese Levice Šahy centrum budova na dlhodobý prenájom. Ponukám vám v centre budovy na dlhodobý prenájom. Budova je vhodná na prenájom Banky ci obchodov ako napríklad Pepco a ďalšie. Kanalizácia : Áno Elektrika: Áno Centrum: Áno Pivnica áno Rekonštrukcia : Áno Prenájom dlhodobý: Áno Výmera parcely v m 1697 Pivnica : Áno Prízemie : Áno Poschode:1-Áno Video nehnuteľnosti : V prípade otázok som vám k dispozícii tel.č.: Ponúkame vám pomoc pri kúpu a predaja nehnuteľnosti: Byt Rodinný dom Oraná podá Záhrada Stavební pozemok....
Publikácia
Predám 2 publikované v maďarčine-história vojny .Každý diel ma 300 strán aj množstvo fotografií, a 1 v maďarčine o Bratislave,dejiny. Cena za všetko je 10 €.Kontakt len na telefón.
VIANOCNE OZDOBY
Vianocna sada - 5 eur VIanocna hviezda drevo - 12 eur Vianocne gule sada starozitne - 18 eur Ozdoba ruzova starozitne - 3 eura Ozdoby starozitne - 6 eur Prestieranie sada 6 ks - stola a 6 x obrusok krasne hnede 28 eur svietnik - 2 eura Ozdoba starozitne 3 zavesene - 2 eura Snehuliacik na sankach - 3 eura
Hnihy Zvierací záchranári
Knihy 1x prečítané, v super stave, vhodné aj ako darček. Cena 4€/kus.
Predam madarske hnihy
Predam madarske knihy vsetkym.kategoriam aj novsie a velmi starsie mam asy 2500 kusov .treba prist pozriet a dohodneme sa mam aj ine veci ..vsetko napredaj z domu ..