inzercia, predaj, predám, bazár

Starožitné obrazy , fotoaparáty a ine

Kategória: Sklo, keramika

Starožitné a moderne obrazy nájdete na svetstarozitnosti .sk
Starožitné obrazy , fotoaparáty a ine
Podobné inzeráty
Poháre misy obrazy
Predám tieto starožitné sady pohárov misy obrazy porcelánový etažér - predané poháre 15€ Predané Koňakove poháre sada - predané Obrazy - 15€ Pri rýchlom jednaní dohoda
Obrazy - každý kus 5,- euro
Predám obrazy: -"" zimná krajinka ""- rozmer 28x24cm - obraz ""kvety"" - rozmer 35x14cm, ručná práca/Handarbeit/Expertic in der DDR VEB KUNSTZIPFELHAUS/. Obrazy sú presklenné. Ku všetkému poštovné.
tanieriky, salky na caj/kavu, maslenicka
2 starozitne porcelanove dezertne taniere neznacene, 16cm priemer, cena 1€/kus Maslenicka s tanierom, cena 2€ Biele porcelanove salky s podsalkou na kavu, neznacene, 0,2l cena 1€/kus 2 tmave starozitne taniere znacene s otukmi 1€ za oba Salka s podsalkom neznacena, 0,2l cena 1€ Salka znacena made in korea, 0,2l, cena 1€ Vsetko spolu za 7 eur. Vsetko v 100% stave, okrem 2 tmavych tanierov a taniera pod maselnickou, ktory ma osuchany zlaty pruh. Osobny odber mozny v Ba Nova Doba (NTC), alebo v Novom Meste nad Vahom. Posielam aj postou.
starožitné exkluzívne sklenené poháre
Predám starožitné exkluzívne sklenené poháre.Sklo je krásnej medovo-žltej farby.Nádherný ručne maľovaný vzor.Excelentná práca sklárskych majstrov a taktiež umelecké spracovanie maľby.Nádherné a výnimočné kúsky vo veľmi zachovalom stave.Podobné kúsky sú vystavené v expozícii Novohradského múzea!Cena je za jeden kus. Pohár vľavo je PREDANÝ !!! Výrobca: pravdepodobne sklárska huta Zlatno vznik sklárne Zlatno sa datuje od roku 1833 Obdobie: pravd. koniec 19. storočia Rozmery: Výška je 17,5 cm a priemer v najširšej časti 7,2 cm.
Krištáľové, starožitné  misky  - 3ks
Predám 3ks starožitné krištáľové misky. Jedna sa o brúsený krištáľ z minulého storočia tak 70te roky. Možné použiť aj ako filmovú dekoráciu pri filmoch z tohto obdobia. Originál. Cena: 10EUR Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Starožitné koreničky
Predám vyše storočné starožitné porcelánové koreničky v drevenej polici. Biely porcelán so zlátením, nápisy čierne v slovenskom jazyku. Na svoj vek v mimoriadne zachovalom stave, bez oťukov alebo vlásočníc, len zlatenie je na pár vrchnáčikoch trošku ošúchané. Výrobca Moritz Zdekauer. Výroba za čias Československa. Vyrobené podľa značenia v rozmedzí rokov 1909 - 1922. Cena 530 € Len osobné prevzatie, poštou/kuriérom neposielam. V prípade záujmu alebo otázok napíšte najskôr e-mail, telefónne číslo je neplatné.