inzercia, predaj, predám, bazár

STAROŽITNÉ ZÁVAŽOVÉ HODINY.

Kategória: Starožitnosti

Predám starožitné závažové hodiny zn GB GUSTAV BECKER stroj značení. Plne funkčné, polkové bitie do tyčky. Stroj vyčistení a premazany. Poškodenie na ciferníku viď foto. Jedná sa o miniatúru 16,5cm ciferník ako aj pendla. V prípade otázok volať na tel čislo . Cena 250€. Pri kúpe Najlepšie osobný odber. Žilina.
STAROŽITNÉ ZÁVAŽOVÉ HODINY.
Podobné inzeráty
STAROŽITNÉ ZÁVAŽOVÉ HODINY.
Predám starožitné závažové hodiny zn GB GUSTAV BECKER. Plne funkčné, vyčistené a premazané. Jedná sa o miniatúru 16,5cm ciferník. Menej sa vyskytujúce závažové hodiny od G Beckra. Ciferník poškodený viď na foto. Kľúčik je k dispozícii, vymenené lanká. Cena dohodou, pri vážnom záujme iba osobný odber v Žiline. Viac informácií na tel.
Starožitné závažové hodiny Gustav Becker 1905
Predám starožitné dvoj závažové, veľké (130x44x18cm) hodiny Gustáv Becker. Podľa sériového čísla 452220 boli vyrobené v roku 1905 v Braunau (Brumov). Hodiny idú výborne, odbíjajú pol a celú hodiny.
Starožitne závažove hodiny.
Predám starožitné závažové hodiny. Plne funkčné. Jedná sa o miniatúru 16,5cm ciferník Signované GB GUSTAV BECKER. Na ciferníku odlupnuty smalt viď na foto. Stroj je plne funkčný, vyčistení a premazany, vymenené lanká. Cena 250€. Viac informácií na tel číslo V prípade vážneho záujmu najlepšie osobný odber v Žiline.
Predám starožitné  2- závažové nástenné hodiny
Predám starožitné 2- závažové nástenné hodiny. Stav a kompletnosť ako na fotkách. Obdobie altdeutsch. Stroj Gustav Becker. Sú to takzvané ,,malé" ktorých je veľmi málo. Cena 200€
STAROŽITNÉ ZÁVAŽOVÉ HODINY.
Starožitné závažové hodiny. Kúpim štvrťový stroj zn GEBRUDER RESCH REMEMBER 100000. Stroj môže byť aj nekompletný. Viac info na mail. Ponúknite.
Predám starožitné  2- závažové nástenné hodiny
Predám starožitné 2- závažové nástenné hodiny. Stav a kompletnosť ako na fotkách. Obdobie altdeutsch. Stroj Gustav Becker. Sú to takzvané ,,malé" ktorých je veľmi málo. Cena 199€