inzercia, predaj, predám, bazár

Starožitný dámsky strieborný filigránovi náramok

Kategória: Ostatné

Možnosť brať ako investičné striebro s historickou pridanou hodnotou.
Ručná práca ...
Tento jedinečný kúsok bol špeciálne vyrobený predovšetkým k svadobnej príležitosti, ale určite sa nájde pre neho aj iné využitie.
Náramok má zdobený skrytý uzáver na rozopínanie určený pre pohodlne navliekanie na ruku.
Rok 1900 - 1930 Anglicko.
Strieborný náramok rýdzosť 925/1000, puncovaný.
Náramok má 55 gramov a je zreštaurovaný, zapasivovaný.
Náramok má skrytý uzáver, v strede otvoriteľný.
Jedná sa o vzácny kúsok, preto tá cena + je to ručne robený filigrán.

Komunikácia cez mail, osobné prevzatie je možné priamo v Nitre.
Volať len v prípade vážneho záujmu.

investičné, zlato
Starožitný dámsky strieborný filigránovi náramok
Podobné inzeráty
Pandora
Predám náramok Pandora s korálkami. Náramok aj všetky prívesky sú originál. Každý je jedinečný, dá sa kúpiť každý samostatne. ????náramok 19 cm, strieborný, 35 euro ????klip so srdiečkom so zirkónmi, strieborný, 35 euro ????happy anniversary so srdiečkom so zirkónmi, strieborný, 40 euro ????srdiečko Just married kombinácia striebro, 14k zlato, zirkóny, 50 euro ????prívesok dve srdiečka so zirkónmi, strieborný, 15 euro ????prívesok motýľ, strieborný, 15 euro ????červené srdiečko, 25 euro ????prívesok s listami, strieborný, 15 euro ????náramok celý: 200€
Strieborný náhrdelník a náramok bismark štvorradový
Strieborný náhrdelník a náramok bismark štvorradový. Strieborný náramok bismark, je už klasickým dlhodobo predávaným, oblúbeným vzorom. -Šírka náhrdelníka je 4,5 mm, dĺžka 50cm. Hmotnosť 7.9g -Šírka náramku je 4mm, dĺžka 20cm. Hmotnosť 3.5g Náhrdelník a náramok je vyrobený zo striebra rýdzosti 925/1000 s galvanickou úpravou rhódiovaním.
Rezervované  - Pandora náramok a korálky
Predám originál strieborný Pandora náramok, veľmi málo nosený, iba príležitostne. K náramku mám 2krát klip korálku, korálka dve srdiečka a jednu visiacu korálku nevesta a ženích. Náramok predávam za 103€ spolu s korálkami alebo aj jednotlivo - - náramok 30€ - nevesta a ženích 25€ - srdiečka 20€ - klip srdiečkový 13€ - klip pásikavý 15€ Náramok - 18 cm Originál obal na náramok aj na korálky.
Pánsky strieborný náramok
Pánsky strieborný náramok, dĺžka 22,5cm, šírka 12mm, hmotnosť 52g, striebro rýdzosti 925. Posielam iba ako poistený list do vlastných rúk (3€). Na dobierku neposielam. Dámsky strieborný náramok srdiečkový pridám zadarmo (19cm, 3,8g). Kontaktujte email, tel. č. neplatné.
Strieborne naramky, retiazka strebro
Zlava najhrubsi naramok strieborny (20.8cm) 13e - treba opravit zapinanie - vid foto. aj rovnaky nahrdelnik v pripade zaujmu 2. zlava vzor strieborny naramok 8e (18.3cm) - treba opravit zapinanie - vid foto 3. Zlava tensia retiazka strieborny naramok kruzky 5e Strieborna retiazka tenka 13e Preferujem osobny odber Bratislava Stare mesto, inak postovne naklady pre Vas. Pozri aj moje dalsie inzeraty.
Starožitná, historická, strieborná súprava príborov
Jedná sa o ručne robený filigránovi set na ovocie vyrobený v Anglicku 1900 až 1930. Príbory sú 835/1000 a strieborný košík/ stojan na príbory je 925/1000 striebro. Predmet je puncovaný. Jedná sa o vzácny kúsok. Váha: 551 gramov. Komunikácia cez mail, predávam ako celok, osobné prevzatie je možné priamo v Nitre, V prípade rýchleho jednania viem dať zľavu. Viem poslať aj poštou ale uprednostním osobné prevzatie. Volať len v prípade vážneho záujmu. investičné, zlato