inzercia, predaj, predám, bazár

Starý bakelitový německý mlynček na kávu nezvyklý

Kategória: Starožitnosti

Málo běžný starý německý bakelitovy mlýnek na kávu.
Výška po klíčku je 18cm.
Ruším sbírku.

Hezký mlýnek do vaší sbírky, k dekoraci na chatu, chalupu či do kavárny, baru, restaurace aj podobné provozovny.

Více foto na váš email.

Osobně ČR 40km od Čadce
Zaslání kurýrem PPL na adresu +11eur k ceně.
Zásilekovnou + 7eur.
Ne dobírkou.
Platba vopred mam FIO eur účet.

Jsme rychlí, spolehliví, velmi dobře balíme a dáváme doklad o zakoupení-vaší platbě.

Inzerát platí do smazání.
Pozrite si aj nase dalsie inzeraty kliknete níže na "tu dalši na predaj"..
Starý bakelitový německý mlynček na kávu nezvyklý
Podobné inzeráty
Starý bakelitový mlýnek na kávu INTORG PRAHA
Starý bakelitovy mlýnek na kávu. Intorg, F. Mikolášek PRAHA Výška po klíčku je 15cm. Váha 0,6kg Ruším sbírku. Hezký mlýnek do vaší sbírky, k dekoraci na chatu, chalup. Při otáčení klička drhne a píska, klička je na kovu porezla. Mlýnek-bakelit není praskly ani napraskly, ve předu dochované značeni-nápis. Osobně ČR 40km od Čadce Zaslání kurýrem PPL na adresu +11eur k ceně. Zásilekovnou + 7eur. Ne dobírkou. Platba vopred mam FIO eur účet. Jsme rychlí, spolehliví, velmi dobře balíme a dáváme doklad o zakoupení-vaší platbě. Inzerát platí do smazání. Pozrite si aj nase dalsie inzeraty kliknete níže na "tu dalši na predaj"..
Mlynčeky
16. Plechový mlynček čierny - 20eur 17. Sklenené mútko - 45eur 18. Mlynček drevený - 35eur 19. Mlynček drevený Auro - 45eur 20. Mlynček na orechy - 35eur 21. Mlynček na kávu turistický "TRAMP" - 40eur 22. Mlynček kovový - 40eur
Predám - DOUWE EGBERT 2x nástenný mlynček + 3 dielna súprava
Predám 2x pekný nástenný mlynček na kávu + trojdielnu kávovú súpravu - nádobka na zomletú kávu, cukor a džbánik na mlieko. 1. Liatinový mlynček (čierny), anglickej výroby SPONG & CO LTD No.1 (veľkosť), značený D-E (DOUWE EDGBETS), možnosť namontovania na stenu poprípade uchytiť na stôl alebo policu, výška 27 cm - CENA 90 eur 2. PREDANÝ keramický nástenný mlynček DOUWE EDGBETS, rozmery cca 34 x 12 x 18 cm, porcelánová nádobka bez poškodení, sklenená nádobka na zomletú bez poškodení - CENA 55 eur 3. trojdielná kávová súprava - nádobka na zomletú kávu, cukor a džbánik na mlieko, postriebrené, každý diel má vyrazené malé logo (punc) DE (DOUWE EDGBETS), nečistené dá sa ľahko vyleštiť, výška cca 10 cm - CENA 60 eur V prípade záujmu môžem zaslať detailnejšie foto.
Predám - 4x nástenný mlynček na kávu
Predám zo svojej zbierky 4 nástenné mlynčeky na kávu. 1. PREDANÉ zľava s nápisom KAFFEE - starší kúsok, porcelánová násypka v dobrom stave, sklenená nádobka na pomletú kávu je na jednej hrane trochu odštiepená, vrchnák nie je pôvodný (plast), rozmery cca 25 x 13 cm - cena 29 EUR 2. zľava s modrým vzorom kvetu a nápisom KAFFEE - nádobka na pomletú kávu plast, rozmery cca 30 x 12 cm - cena 39 EUR 3. PREDANÉ zľava s farebnými kvietkami - starší kúsok, porcelánová násypka v dobrom stave, sklenená nádobka na pomletú kávu bez poškodení, rozmery cca 33 x 12 cm - cena 39 EUR 4. zľava tmavý - liatinový, nádobka na pomletú kávu plast, rozmery cca 34 x 13 cm - cena 35 EUR Super veci ako dekorácia do domu, na chalupu ale aj do kaviarne, či baru, pozrite si aj ostatné moje inzeráty, pri kúpe viacerých vecí možná zľava. V prípade záujmu môžem zaslať detailnejšie foto.
Predám - 4x nástenný mlynček na kávu
Predám zo svojej zbierky 4 nástenné mlynčeky na kávu. 1. PREDANÉ zľava s nápisom KAFFEE - starší kúsok, porcelánová násypka v dobrom stave, sklenená nádobka na pomletú kávu je na jednej hrane trochu odštiepená, vrchnák nie je pôvodný (plast), rozmery cca 25 x 13 cm - cena 29 EUR 2. PREDANÉ zľava s modrým vzorom kvetu a nápisom KAFFEE - nádobka na pomletú kávu plast, rozmery cca 30 x 12 cm - cena 39 EUR 3. PREDANÉ zľava s farebnými kvietkami - starší kúsok, porcelánová násypka v dobrom stave, sklenená nádobka na pomletú kávu bez poškodení, rozmery cca 33 x 12 cm - cena 39 EUR 4. zľava tmavý - liatinový, nádobka na pomletú kávu plast, rozmery cca 34 x 13 cm - cena 35 EUR Super veci ako dekorácia do domu, na chalupu ale aj do kaviarne, či baru, pozrite si aj ostatné moje inzeráty, pri kúpe viacerých vecí možná zľava. V prípade záujmu môžem zaslať detailnejšie foto.
Starý mlynček na kávu Peugeot
Ponúkam štáty mlynček na kávu Peugeot Freres z Francúzska. Mlynček je plechový v zachovalom stave. Je väčších rozmerov ako bežné mlynčeky na kávu. Info a kontakt mailom. Pozri aj dalsie moje inzeraty.