inzercia, predaj, predám, bazár

Stary delostrelecky dalekohlad z 1 sv.vojny

Kategória: Starožitnosti

Predam stary francuzky funkcny.ale v horsom stave.optika je dobra.sosovky su neposkriabane.
Stary delostrelecky dalekohlad z 1 sv.vojny
Podobné inzeráty
Ďalekohľad z 1.svetovej vojny a nôž z 2.svetovej vojny
Predávam ďalekohľad z 1.svetovej vojny z roku 1904 aj s puzdrom a nôž s bodakom z 2.svetovej vojny ktorý používalo Britské kráľovské námorníctvo. Obe veci sú veľmi zachovalé.
Starožitný divadelný ďalekohľad
Starožitný divadelný ďalekohľad s koženým puzdrom. Ďalekohľad v super stave.
Ďalekohľad БОЦ 7x50 TENTO
Prodám kvalitní nepoužitý ruský ďalekohľad БОЦ 7x50 TENTO ďalekohľad je ve stavu nového žádné škrábance, optika je čistá mechanika chodí lehce. Posílám zásilkovnou (pecketa) cena 100€ včetně poštovného.
Divadeľný ďalekohľad - kukátko
Predám divadelný ďalekohľad vyrobený firmou ANDREAS ROSPINI´S v Gráci. Firma bola založená v roku 1758. Ďalekohľad je v perfektnom stave. Je uložený v koženom puzdre vystlanom zamatom. Puzdro mierne opotrebované starobou.
Dalekohlad Teleo Binocle
Predam dalekohlad Teleo Binocle asi z obdobia 1. svetovej vojny, pekna patina, je funkcny,cocky v poriadku,puzdro ma poskodene zapinanie.
wehrmacht
PREDAJ Zelená helma: Rumunská helma z druhej polovice druhej svetovej vojny. Začala sa vyrábať od roku 1943. Jej označenie je 38/42. Je značená rokom vo vnútornom koženom prstenci vnútornej obruče. Vnútro je nemecké vojenské z druhej svetovej vojny. Tieto prilby boli navrhnuté v roku 1942, a do výroby sa dostali v roku 1943. Je ich veľmi málo, je to rarita. Srb a Stys, polní kukátko, 9/13, rok výroby 1936.Optika čistá, v pravom okulári zámerný kríž. Helma 150eur,dalekohlad 40eur.