inzercia, predaj, predám, bazár

Statív VANGUARD Espad CX 203 AP

Kategória: Statívy

Poštovné v cene! Predám statív Vanguard Espod CX 203AP na fotoaparáty + mobil. Espod CX se vyznačuje maximálnou zatažitelnostou 3,5kg. Polohovanie je vdaka ergonomickej rukovati plynulé a jednoduché.

Moderná páka so systémom rýchleho uvolnenia patky „pop and unlock“
Protinárazový prstenec stredového stlpika
Trojdielne nohy
Rychloupínacie zámky sklopných noh


Vanguard stativ tripod Espod CX 203AP

Max /min (mm):1550 / 575
Hmotnost(kg):1.10
Maximum nosnost(kg):3.5
Počet sekcí:3
Průměr nohy(mm):20
Hlava:PH-23
Vodováha:1×
Rychloupínacia doštička
Statív VANGUARD Espad CX 203 AP
Podobné inzeráty
VANGUARD Alta CA 233APH - TOP STAV
Statív je ako nový, bol použitý len 2x. Hliníkový statív Vanguard Alta CA 233APH je konštruovaný s ohľadom na požiadavky fotografických nadšencov a je vybavený kanopou a hlavou z horčíkovej zliatiny. V nerovnom teréne alebo pri fotografovaní z malej výšky možno nohy nezávisle nastaviť v 4 rôznych uhloch (20°, 40°, 60° a 80°). Je mimoriadne ľahký, napriek tomu však unesie úctyhodných 5 kg. Nohy modelu Alta CA sú opatrené rychlo zámkami, vďaka ktorým sa dá statív premiestniť do inej polohy, bez toho aby ste prepásli záber. Protinárazový prstenec predchádza škodám, ktoré by mohli vyvolať otrasy fotoaparátu a zbavuje vás obáv z pádu vášho zariadenia zo statívu počas prenášania. Ergonomické rukoväte, ľahko uzamykateľná trojosá panorámovacia hlava a zauhlené gumové pätky nôh kvôli zvýšenej stabilite, to sú vlastnosti statívov tejto rady. Parametre a špecifikácia - Druh statívu Tripod - Maximálna výška 155 cm - Transportná výška 58,1 cm - Maximálne zaťaženie 5 kg - Hmotnosť 1,32 kg - Materiál Hliník (zliatina) - Počet sekcií nôh: 3 - Priemer nohy: 23mm - Uhol nastavenia nôh: 20°, 40°, 60° a 80° - Zakončenie nohy: päta - Druh statívovej hlavy Dvojcestná (2D/videohlava) - Špeciálne vlastnosti vodováha, Rýchloupínacia doštička QS-36, Otáčanie: 360° Náklon: +90° ~ –60° Obsah balenia: - statív VANGUARD Alta CA 233APH - Vanguard AT-31 Popruh pre statív - puzdro pre prenášanie Popis: Možný osobný odber v Košiciach. Prípadne viem poslať po dohode poistenou poštou. V prípade vážneho záujmu ma prosím kontaktujte na email: martin.narjas@ (Telefónne číslo je vymyslené.) Pozrie si aj moje ďalšie inzeráty.
Karbonový statív Vanguard Vesta TB235 CB
Predám karbonový statív Vanguard Vesta TB235 CB, kúpený 12/2021 vo Foto Škoda Statív je ako nový, použil som ho asi 4 krát v interiéri, inak bol nevyužitý, čo je aj dôvod predaja.
Statív Vanguard Abeo plus
Predám profesionálny statív zn. Vanguard model Abeo plus 363 AT. Veľký masívny statív ke vhodný na upevnenie foto/video techniky či ďalekohľadov väčších rozmerov a hmotnosti. Nosnosť do 16kg a nastaviteľná výška do 1900mm. Podľa zameranie je statív potrebné vybaviť vhodnou 3D alebo videohlavou.
Predaj Vanguard Espod CX 203AP
Predám statív Vanguard Espod  Predám nový vôbec nepoužitý statív Vanguard Espod CX 203AP.  Najlepšie osobne alebo dobierka
Vanguard Alta Pro 263AB 100
Predám kvalitný hliníkový statív Vanguard Alta Pro 263AB 100 s možnosťou vyosenia stredovej tyče až o 180° a možnosťou nastavenia nôh v uhle 25, 50 a 80°. Statív je vybavený guľovou hlavou SBH-100 a dvoma rýchloupínacími doštičkami QS-39. Maximálna výška je 173 cm, v zloženom stave má 71,5 cm. Nosnost 8kg. Váha 2440 gramov. Statív je v TOP stave, ako nový.
FOTOSTATIV - výška 112 cm
Nový statív s pohyblivou 3D hlavou! Stojan je vyrobený z vysoko kvalitného hliníka, ktorý zaisťuje vysokú tuhosť konštrukcie a estetický vzhľad. Má 3 stabilné a nastaviteľné nožičky (stativ), pohodlné uchopenie, vákuový hák a stabilné nohy s protišmykovými podložkami. Priložený nylonový čierny plášť na statív ( pohodlné pre nosenie). 3D hlava s plynulým pohybom, pohybujúca sa v 3 smeroch - umožňuje fotografovať v rôznych rovinách. Univerzálny závit 1/4 "je vhodný pre všetky modely fotoaparátov a kamier. Pozdĺžna úroveň v hlave umožňuje presné vyrovnanie kamery na nej. Ľahko odnímateľný vrchná časť hlavy umožňuje rýchlu montáž kamery na statív. Dvojdielne nezávislé nastaviteľné nohy s ľahko použiteľnými zámkami. Nohy rozdelené do 4 sekcií v teleskopickom systéme, ktoré uľahčujú skladanie a rozloženie. Hliníkové nohy sú vybavené protišmykovým prekrytím, čo zvyšuje stabilitu súpravy! Vysoká odolnosť - počas používania sa nedeformuje! Veľmi ľahké a mobilné - váži len 0,5 kg, čo výrazne zvyšuje jeho pohyblivosť. Stativ je zabalený v čiernom, nepriepustnom vrecku s nastaviteľným popruhom. Materiál: hliník + plast Maximálna dĺžka: 112 cm Pracovná výška (monopod): 112 cm Pracovná výška (stativ): od 35 cm do 103 cm Dĺžka statívu po zabalení: 37 cm Rozdelenie nohy do 4 skladacích sekcií (23 - 23 - 23 - 27 cm) Maximálna nosnosť: do 2 kg Hmotnosť: približne 0,5 kg Farba: strieborná Osobné stretnutie v ZA, alebo posielam aj na dobierku kuriérom.