inzercia, predaj, predám, bazár

STEEL boty 8 dierkové Britská vlajka 37

Kategória: Topánky, obuv

Predám boty STEEL 8 dierkové s oceľovou špicou.
Farba: Britská vlajka
Veľkosť: 37/4/
Nové nenosené boty s malou výrobnou chybičkou na boku.
Pošlem na dobierku. Najlepšie zásielkovna. Cena vrátane poštovného.
STEEL boty 8 dierkové Britská vlajka 37
Podobné inzeráty
STEEL 10 dierkové britská vlajka 46
Predám boty STEEL 10 dierkové s oceľovou špicou. Farba: Britská vlajka Veľkosť: 46/12/ Málo nosené topánky s miernymi známkami nosenia. Podrážka v super stave. Pošlem na dobierku. Najlepšie zásielkovna. Cena vrátane poštovného.
STEEL OBUV
Topánky Steel 8 Dierkové Čierne 45€. Topánky Steel 10 Dierkové Britská Vlajka 55€. mierne známky poškodenia veľkosť 41. Najlepšie osobný odber.
Boty STEEL 20 dierkové čierne 48 s prackami
Predám boty STEEL 20 dierkové s dvomi prackami a zipsom. Farba: čierna Veľkosť: 48 Boty sú v super stave. Len pár krát obuté bez známok použitia. Podrážka v super stave. Pošlem aj na dobierku. Poštovné v cene. Najlepšie na zásielkovňu /PACKETA/
Boty STEEL CAMPILOT 10 dierkové modré 41
Predám boty CAMPILOT 10 dierkové s oceľovou špicou. Podobné topánkam STEEL. Farba: modrá Veľkosť: 41 Boty sú úplne nové ani raz neobuté!! Pošlem aj na dobierku. Poštovné v cene. Najlepšie na zásielkovňu /PACKETA/
STEEL boty 6 dierkové čierne 46
Predám boty STEEL 6 dierkové s oceľovou špicou. Farba: čierna Veľkosť: 46/12/ Nové nenosené boty s malým oderom na oboch špičkách. Pošlem na dobierku. Najlepšie zásielkovna. Cena vrátane poštovného.
STEEL 3 dierkové biele 41
Predám boty STEEL 3 dierkové s oceľovou špicou. Farba: biela steiraná Veľkosť 41 Boty sú úplne nové, raz obuté. Malý ster farby po bokoch a na ľavej špici. Viď foto. Pošlem na dobierku. Zásielkovňa /PACKETA/. Poštovné v cene.