inzercia, predaj, predám, bazár

Sterilizátor na kozmetické nástroje

Kategória: Ostatné drobné

Nový, zabalený, vhodný ako darček. Cena 10€. Možný osobný odber alebo pošlem cez kuriéra za doplatok 5€(dobierka) alebo 3,50€(platba vopred na účet). Volať alebo písať cez kontaktný formulár, nie SMS!


Profesionálne sterilizácie kovových nástrojov (napr. Kliešte, nožnice, pinzety alebo iné). Obsahuje sklenené guľôčky.

Rýchlo a ľahko odstraňuje všetky baktérie, huby, mikroorganizmy. Pripravený na použitie už po 10 minútach a dosiahne teplotu 185 ° C

použitie:

Zapnite zariadenie, zhasne ak kontrolné svetlo znamená, že sterilizátor dosiahol požadovanej teploty a môžu byť vložené nástroje.

Sterilizácia by mala trvať 30 až 60 sekúnd, potom sú nástroje pripravené na použitie.

farba: biela;

materiál: plast, hliník;

symbol: gule;

hliník;

teplota: 185 stupňov;

výkon: 100 W;

rozmery (dĺžka / šírka / výška): 16/16 / 16cm;

hmotnosť: 0,55 kg;

hmotnosť v balení: 0,65 kg;
Sterilizátor na kozmetické nástroje
Podobné inzeráty
STERILIZÁTOR MELAG 75 + 1 AL KAZETA
STERILIZÁTOR MELAG 75 + 1 AL KAZETA Podrobný popis Účinný teplovzdušný Sterilizátor 75 značky Melag s objemom 4,3 litrov a priestorom pre dva zásobníky alebo jednu hliníkovú kazetu je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá zaručuje dlhoročnú životnosť výrobku a stavia tento sterilizátor na popredné miesta medzinárodného štandardu. Jeho hlavnou výhodou je nútené prúdenie vzduchu, ktoré zaručuje stopercentnú sterilizáciu predmetov umiestnených kdekoľvek vo vnútri sterilizátora. Vzhľadom na jeho mechanický konvekčný systém potrebuje tento sterilizátor len pár minút na celkový sterilizačný cyklus. Kedykoľvek môžete použiť teplomer a skontrolovať tak teplotu vo vnútri sterilizátora. Jeho presná regulácia teploty pracuje v rozmedzí 60 ° - 180 ° C, s kontrolnou presnosťou 2,5 ° C pri 180 ° C. Teplotu môžete regulovať v rozmedzí 60 ° - 220 ° C. Režim programu je riadený termostatom a časovačom. Technické parametre: 220 V / 50 Hz / 650 W. Rozmery vnútorného priestoru: 29,5 x 19,5 x 7,5 Výška   26 cm Šírka   31 cm Hĺbka   40 cm Hmotnosť   12 kg Objem   4,3 l Originálna hliníková kazeta sú súčasťou balenia.
Guličkový sterilizátor na nástroje
Vhodny na sterilizaciu kovovych nastrojov, napr. na manikuru. Potrebuje specialne gulicky, ktore sa davaju do vnutornej nadoby V dobrom stave, par krat pouzity Dovod predaja: nepouzivam.
UV Sterilizátor nástrojov
UV Sterilizátor nástrojov: Predám úplne nový ani raz nepoužitý UV Sterilizátor nástrojov z tohto eshopu... Mám k nemu všetky podklady. Stojí 43€ + doprava 5,46€. Ponúkam ho za 40€ - osobný odber v Nových Zámkoch alebo aj zaslanie poštou.
Sterilizátor nástrojov
Predám raz použitý sterilizátor nástrojov.UV sterilizátor je nenahraditeľný pre dokonalú hygienu v kaderníckych a kozmetických salónoch. Umožňuje čistenie kozmetických a kaderníckych kovových i plastových nástrojov. Môže byť použité aj pre plastové a kovové hrebene, nožnice, pinzety apod. V salónoch sú UV sterilizátory veľmi populárne, pretože sú ľahko prenosné. Sterilizátor pracuje len pri zatvorených dvierkach, pri otvorení sa automaticky vypne. Predmety nechajte sterilizovať aspoň po dobu 30 minút. Pôvodná cena 68,-€
Vreckový UVC sterilizátor Xiaomi
UVC sterilizátor Xiaomi slúži na dezinfekciu predmetov každodennej potreby (zubná kefka, klávesnica, okuliare, mob. telefón a pod. Sterilizačný účinok je viac ako 99% (choroboplodné zárodky, baktérie, vírusy (vr. SARS-CoV-2). Sterilizátor má kvalitné spracovanie, jednoducho je to Xiaomi. Špecifikácia: Nabíjacie rozhranie typu – C (kábel v balení) Kapacita batérie 850MAH (polymérová lítium-iónová batéria) Vlnová dĺžka LED: 275-285nm Veľkosť: 162*30*11,5mm Výdrž batérie: 2 hodiny Menovité napätie: 3,7V Vypínacie napätie nabíjania: 4,2V Životnosť UVC lampy: 10 000 hodín Osobný odber: MI a okolie. Možnosť poslať na dobierku.
UV STERILIZER + postovne v cene
Sterilizer som nepouzivala , kúpila som ho z druhej ruky , na moje potreby mi pride veľký. Ak máte záujem kontaktujte ma na mail, číslo svoje som musela zmazať aby mi nechodili nonstop na whatsup správy od podvodníkov. Sterilizátor UV-C Blue Sterilizátor UV-C Blue využíva na sterilizáciu UV žiarenie emitované UV žiarivkou s vlnovou dĺžkou 254 nm, označované ako UV-C žiarenie. UV-C žiarenie spoľahlivo ničí mikroorganizmy. UV-C žiarenie preniká do mikroorganizmov, ničí ich a zabraňuje tak ich rozmnožovaniu. Toto zariadenie môže byť využívané podľa platných smerníc na sterilizáciu v zdravotníckych a stomatologických zariadeniach, v kozmetických, kaderníckych a tetovacích salónoch. UV-C sterilizáror je zariadenie na suchú sterilizáciu bez použitia chemických prípravkov. Sterilizované nástroje musia byť umyté a osušené. Musia byť rozobraté, aby sa UV žiarenie dostalo do všetkých miest. Sterilizácia by sa mala niekoľkokrát opakovať a je účinná ak žiarenie dopadá priamo na všetky plochy. POSTUP STERILIZÁCIE sterilizované náradie vložte do sterilizátora a zatvorte prepnite vypínač do polohy 1 začne sa odčítavať čas sterilizácie pri otvorení sterilizátora sa sterilizácia preruší TECHNICKÉ ÚDAJE UV germicídna žiarivka 5W: 1x zariadenie je vyrobené z kvalitného ABS plastu na sterilizáciu je využívané ultrafialové svetlo čas UV-C sterilizácie 45 min napájanie 220-240V / 50Hz výkon 5W hmotnosť: 2 kg UPOZORNENIE: Zariadenie nie je určené na medicínske účely Žiarenie UVC je škodlivé a má negatívny účinok na ľudský organizmus aj rastliny. Aj malá dávka ožiarenia môže pri zasiahnutí oka vyvolať zápal spojiviek a pri vyšších dávkach môže ťažko poškodiť zrak.