inzercia, predaj, predám, bazár

STERLING by Music Man Jason Richardson 7

Kategória: Strunové nástroje

Zdravím predám tento úžasný nástroj je to Sterling Richardson 7. Gitara je úplne nová hrana par krát doma. Je to luxusný nastroj na ktorý sa hra neskutočne ľahučko ma úžasný hmatník aj zvuk.
Body: Alder
Top: Poplar burl
Neck: Roasted maple
Fretboard: Rosewood
Scale: 648 mm
Fretboard radius: 16"
Nut width: 49.5 mm

4 Medium jumbo frets
Pickup: 2 Music Man Designed JR humbuckers
1 Volume controller with push / push function for volume boost
1 Tone control with push / push function for coil tap
3-Way toggle switch
Modern tremolo
Locking machine heads
Chrome hardware
Colour: Natural
Gig bag included
STERLING by Music Man Jason Richardson 7
Podobné inzeráty
MusicMan elektrická basa s kufrom NOVÁ
Predám MusicMan Sterling RAY34-TBS. Elektrická basa Sterling sa hrdo hlási k odkazu StingRay značky MusicMan. Sú tu použité tie isté materiály a komponenty ako na origináli. Telo - Jaseň /ľahčené/, krk - Javor, Muusic Man® designed 3-pásmový activ predzosilovač, Music Man® designed Humbucker w/ Alnico snímač, hmatník- Javor, farba TBS - tabaksunburst. Made in Indonézia. Cena: 780€ (+ poštovné).
BASGITARA  STERLING STINGRAY
Ponúkam túto krásku. TOP stav. Keďže nemá ani puzdro ani kufor, len osobne. Farba výrobcu: Walnut Satin Farba: Orech Povrchová úprava : Pololesk Typ: Modern Bass Telo: Lipa Top : N/A Hmatník: Palisander Krk : Javor Elektronika: Aktívna Počet strún: 4 Menzúra: 864 mm Profil krku : Výrobca neuvádza Rádius : 12 " Počet pražcov : 21 Šírka nultého pražca : 38 mm Konfigurácia snímačov: H Model snímačov : 1x Humbucker Ovládanie : 1x Volume, 1x Bass, 1x Treble Ladiace mechaniky : Sterling by Music Man Hardvér: Chróm
Hipshot HB7 (idealne pre Sterling by MusicMan)
Predam ladiace mechaniky Hipshot HB7. Su v orientacii 3+1 (ako na MusicMan). Bohuzial sa jedna o starsi model kde sa orientacia kluca neda zmenit. Su priamou nahradou na basy Sterling by MusicMan (SUB, Ray4, Ray24, Ray34, Ray34CA) - netreba vrtat nove diery. Mam k dispozicii aj novsi model HB7 kde sa orientacia kluca da menit. Staci sa opytat.
Basgitara Sterling sub
Predam basgitaru Sterling sub series, preprazcovana a nastavena gitararom. Pri rychlom jednani mala dohoda na cene
Sterling SUB4 + EMG MMTW snímač
Sterling SUB4.Snímač + akt.elektronika EMG MMTW...možná výmena za Squier Precision,alebo Jazz bass (nie affinity).
Sire Marcus Miller V7 Swamp Ash - 5
Predám/vymením Sire Marcus Miller V7 2nd gen Swamp Ash - 5. Je v perfektnom stave až na malú zmenu farby na hlave tam, kde by bol závesný stojan. Viac fotiek pošlem v prípade záujmu, momentálne nemám iné. Pri predaji 550€ + dohoda možná Výmeny: Sire Marcus Miller M5 alebo M7 + doplatok Warwick Rockbass (model nezáleží, musí byť aktívna a v cenovej kategórii) Music Man Sterling basy v cenovej kategórii Rôzne iné moderné basy, preferujem 5 alebo 6 strún, aktívne, na značke nezáleží