inzercia, predaj, predám, bazár

Steve Madden - čierne lodičky

Kategória: Topánky, obuv

Predám úplne nové nádherné lodičky značky Steve Madden. Neboli vôbec nosené. Je to samozrejme originál. Sedia na veľkosť 39 a 40. Výška podpätku je 11 cm a vnútorná dĺžka je približne 25,5 cm. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte emailom.
Steve Madden - čierne lodičky
Podobné inzeráty
Čižmy nad kolená zn. Steve Madden
Predám raz obuté čižmy zn. Steve Madden, veľ. 39 PC 119€, predám za 69€
Ecco dámske čierne veľmi pohodlné lodičky, veľkosť 39.
Šperky Ostatné Ecco dámske čierne veľmi pohodlné lodičky, veľkosť 39. - [31.8. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Ecco dámske čierne veľmi pohodlné lodičky, veľkosť 39. - 1 Ecco dámske čierne veľmi pohodlné lodičky, veľkosť 39. - 2 Ecco dámske čierne veľmi pohodlné lodičky, veľkosť 39. - 3 Ecco dámske čierne veľmi pohodlné lodičky, veľkosť 39. - 4 Ponúkam na predaj najpohodlnejšie topánky na tomto svete :) - čierne dámske lodičky Ecco vo veľkosti 39. Jeden opätok je troška zničený (viď tretia fotka), nie je to však nič čo by obuvník nevedel dať dokopy :) Okrem toho sú v perfektnom stave :)) Najlepšie osobný odber v Bratislave, ak ste mimo BA, viem vám zaslať balíček poštou po úhrade vopred na účet. Inzerát platný do zmazania!!!
lodicky Steve Madden, velk. 38
Predám luxusné čierne lodičky, zn. Steve Madden. Veľkosť 38, veľkosť sedí aj na 38,5. Perfektný štýlový kúsok. Boli obyty 5 krat. výška podpätky je 12 sm. predám za 35€ plus pošta. na dobierku posielam len po nabehnutie ceny poštovného na účet. osobný odber v BA. posielam aj obyčajne po nabehnutie peniaze na účet. Cena pevná.
Lodicky Steve Madden velkost 36
Predam uplne nove lodicky Steve Madden velkosti 36. Nikdy nenosene, len vyskusane. Komplet balenie s krabicou. Dohodana cene mozna.
Lodičky Steve Madden, 37.5
Béžovo-zlaté (trblietky) lodičky Steve Madden, veľkosť US 6.5 (37.5), pár krát nosené , ošúchané (keďže v nich neviem chodiť ale preto nízka cena) ale pri chôdzi to nie je vidno Kupované v Amerike za cca 85eur Výška 11cm, platforma 2cm Cena 6 eur + poštovné (2eur obyčajné alebo 3eur dobierka SR)
Steve Madden lodicky
Na predaj lodicky Steve Madden vel 37