inzercia, predaj, predám, bazár

Steve Madden sandálky

Kategória: Topánky, obuv

Predám úplne nové, béžové sandálky značky Steve Madden na nízkom podpätku. Ani raz neboli obuté.
Veľkosť: 40
Pôvodná cena: 89,90€
Moja cena: 40€ + poštovné
Prosím kontaktujte ma cez SMS.
Steve Madden sandálky
Podobné inzeráty
Čižmy nad kolená zn. Steve Madden
Predám raz obuté čižmy zn. Steve Madden, veľ. 39 PC 119€, predám za 69€
Biele kožené sandálky Steve Madden
Predám pohodlné biele kožené sandálky na opatku zn. Steve Madden, veľkosť 38, obuté jedenkrát, nepoškodené vo výbornom stave, s krabicou. Vhodné k svadobným šatám aj na bežné nosenie. Cena 30 eur plus poštovné.
Biele kožené sandálky Steve Madden
Predám pohodlné biele kožené sandálky na opatku zn. Steve Madden, veľkosť 38, obuté jedenkrát, nepoškodené vo výbornom stave, s krabicou. Vhodné k svadobným šatám aj na bežné nosenie. Cena 28 eur plus poštovné.
Kožené sandálky Steve Madden biele
Predám pohodlné biele kožené sandálky na opatku zn. Steve Madden, veľkosť 38, obuté jedenkrát, nepoškodené vo výbornom stave, s krabicou. Vhodné k svadobným šatám aj na bežné nosenie. Cena 20 eur plus poštovné.
Steve Madden - Stecy
Predám sandálky na podpätky značky Steve Madden typ Stecy vo farbe Natural. Veľkosť 38. Čistonové, iba vyskúšané, no nesadla veľkosť. Pôvodná cena 85 €, predávam ich za 70.
lodicky Steve Madden, velk. 38
Predám luxusné čierne lodičky, zn. Steve Madden. Veľkosť 38, veľkosť sedí aj na 38,5. Perfektný štýlový kúsok. Boli obyty 5 krat. výška podpätky je 12 sm. predám za 35€ plus pošta. na dobierku posielam len po nabehnutie ceny poštovného na účet. osobný odber v BA. posielam aj obyčajne po nabehnutie peniaze na účet. Cena pevná.