inzercia, predaj, predám, bazár

Steyer Mannlicher Schonauer

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám guľovnicu Steyer Mannlicher Schonauer .308 WIN

Prepis Dolný Kubín
Steyer Mannlicher Schonauer
Podobné inzeráty
Steyer Mannlicher CL II SX, 30-06
Predam gulovnicu: Steyer Mannlicher CL 2, II SX, raz 30-06 spr. springlield, Pazba zeleny plast, Hlaven 508mm, zavit,bez mieridiel Puskohlad meopta meostar R2 2-12x50,osnova 4K, cervena bodka. Kupene ako nove u Frana v NR, kupene 10/21... vsetko este v zaruke... stav ako nove, velmi malo pouzivane. Povodna cena 3450€... teraz 2850€... Moznost aj samotnej zbrane s montazou bez puskohladu 1850€ Blaser, Steyer, Sauer, Benelli, Bereta, Bergera, Sauer, Haenel, Merkel, CZ, gulovnica,
Steyr mannlicher luxus 8x68s
Vymením / predám steyer mannlicher luxus kaliber 8x68s, stav zbrane ako nová ( pozri stav na foto). Zbraň nemá žiaden škrabanec takmer celý čas zbraň ležala v trezore, nenesie žiadne záznamy používania. Kaliber je vhodný na všetku zver žijúcu na Slovensku, poprípade je vhodný aj na lov v tropickej krajine. Možná výmena za hlaveň a záver v inom kalibry... Poprípade inú zbraň +, - doplatok. Na zbrani je momentálne namontovaný puskohlad meopta meostar r1 7x56 na montazi leupold qrw. K zbrani je možné dodať 100ks streliva a prázdne nabojnice rws. Taktiež je k zbrani možné dodať nočné videnie yukon photon rt 6 Sauer, blaser, merkel steyer mannlicher, steyr, 8x68s, cz, rossler
Guľovnica   Steyr Mannlicher Schönauer Mod GK. Kal.7x64
Guľovnica Originál Steyr Mannlicher Schönauer Mod GK. Kal.7x64. Signovaná na puzdre záveru. Výrobca Steyr Daimler Puch AG. Originál černenie, zrkadlovočistá hlaveň. Legendárny Mannlicherov záver, trojpolohová poistka, ktorá zaisťuje úderník. Vrátane druhej poistky na krku pažby, ktorá zaisťuje spúšť. Nástrel s GECO PLUS do 1.5 cm/100m. Puškohľad Zeiss 6x42 s osnovou č.4 /nitkový kríž/ s výškovým a stranovým nastavovaním. Bočná korekcia je možná aj na zadnej časti montáže. Na suhlskej trojbodovej montáži. Veľmi zachovalý originál. Pažba so známkami opotrebovania z lovu a uloženia v skrini. Celková dĺžka 112cm, dĺžka hlavne 60cm, vzdialenosť spúšte a bodky 35cm.
Gulovnica Mannlicher Schonauer 8x57JS
Predám staršiu gulovnicu Mannlicher Schonauer v kalibri 8x57JS s klapkovou montážou a puskohladom Tasco 3-9x40. Cena 750 Eur. Prepis Trenčín.
Steyer Mannlicher
Predam Gulovnicu Steyer Mannlicher cal.8x57 JS + Schwenk montaz + puskohlad Kahles Helia CSX 3x12x56 + Balenie streliva RWS-EVO + Impala gratis.Dlžka Hlavne od puzdra zaveru 49 cm compact...Kupovana nova a komplet zostrojena + nastrelena-Zbrane-Frano Nitra stav ako nova Top stav,,, Trezorova zbran.Predam len Komplet.Potrebne NP+ZP prepis BA IV. Cena 2900e ... Osobna obhliadka + po dohode moznost ist na strelnicu poprosim len seriozny zaujem.
Steyer Mannlicher 308W
Predám Steyer Mannlicher 308W s nerezovou hlavňou. Zásobník na 10 nábojov. Dlžka hlavne 51CM s montážou bez puškohľadu.