inzercia, predaj, predám, bazár

Štiepkovanie konárov do 12cm v Bienskej doline 59€/h/m3

Kategória: Záhradná technika

Ponúkam štiepkovanie konárov v Bienskej doline.

Max do 10cm priemer, mäkké drevo môže byť aj viac.

Štiepkujem benzínovým strojom, ktorý sa zmestí aj cez dvere / bráničku šírky 90cm.

Veľká rýchlosť štiepkovania / drvenia, až 1m3 výslednej štiepky za hodinu podľa toho ako husto je pripravená kopa konárov a typu dreva.
Čím viac hrubších konárov tým krajšia štiepka.

Krátke timelapse video z cca 20 minút práce:
za hodinu práce je 59€ čo je zhruba jedna veľmi veľká kopa hrubých dlhých konárov z komplet orezania 1 vysokého stromu. V cene je zahrnutá preprava ku Vám.

Štiepka je použiteľná ako mulč pod stromy, kríky, na chodníčky, do kompostu.
Možnosť odviezť štiepku za malý príplatok.
Orezanie konárov nie je v cene ale viem ponúknuť aj túto službu.
Po osobnej dohode možné aj požičanie stroja.

Profesionálny drvič konárov nemeckej výroby 225kg.
Štiepkovanie konárov do 12cm v Bienskej doline 59€/h/m3
Podobné inzeráty
Štiepkovanie konárov do 12cm v Bienskej doline 59€/h/m3
Ponúkam štiepkovanie konárov v Bienskej doline. Max do 10cm priemer, mäkké drevo môže byť aj viac. Štiepkujem benzínovým strojom, ktorý sa zmestí aj cez dvere / bráničku šírky 90cm. Veľká rýchlosť štiepkovania / drvenia, až 1m3 výslednej štiepky za hodinu podľa toho ako husto je pripravená kopa konárov a typu dreva. Čím viac hrubších konárov tým krajšia štiepka. Krátke timelapse video z cca 20 minút práce: Cena za hodinu práce je 59€ čo je zhruba jedna veľmi veľká kopa hrubých dlhých konárov z komplet orezania 1 vysokého stromu. V cene je zahrnutá preprava ku Vám. Štiepka je použiteľná ako mulč pod stromy, kríky, na chodníčky, do kompostu. Možnosť odviezť štiepku za malý príplatok. Orezanie konárov nie je v cene ale viem ponúknuť aj túto službu. Po osobnej dohode možné aj požičanie stroja, Vrátna záloha je 1500€. 60€ za deň bez dopravy. Pri dlhšej dobe požičania lepšia cena. Profesionálny drvič konárov nemeckej výroby 225kg.
Nová elektrická akumulátorová reťazová ručná píla s 2 batéri
Mini akumulátorová píla je vhodná na záhradníctvo a rezanie dreva a konárov. Súčasťou balenia sú 2x batéria a nabíjačka 6 palcová dĺžka lišty šikovná akumulátorová pílka, ktorá zabezpečí, že vaše stromy a okolie budú vždy perfektne upravené. Je skvelá na skrátenie, tvarovanie konárov stromov a iné domáce práce v záhrade. Vyznačuje sa ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá poskytuje lepšie držanie pri práci a umožňuje ľahké nosenie v ruke. Pílka sa ľahko používa a udržuje. Nabíjateľná batéria zaisťuje rýchle nabíjanie. Ručná píla je vhodná pre každého jednotlivca, pretože kvalitná reťaz a mimoriadne výkonný motor zaisťujú presné, efektívne a rýchle odstránenie rôznych konárov. Istotne sa stane vašim obľúbeným doplnkom pri všetkých záhradníckych prácach. ✔ Pohodlná píla na domáce použitie na záhrade ✔ Ergonomicky tvarovaná rukoväť ✔ Odolná a kvalitná reťaz ✔ Výkonná nabíjateľná batéria 2x ✔ Efektívna a výkonná lítium-iónová batéria ✔ Ideálna na skrátenie a tvarovanie konárov stromov
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám nový záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .
stiepkovanie
Dobry den ponukam moznost postiepkovania konarov do priemeru 12cm.Vpripade potreby vieme vycistit pozemok od naletovych drevin.Cena stiepkovania 25eur na hodinu aj s obsluhou,cena za vycistenie individualne
Stiepkovac Lumag HC 15 PRO
Dobrý deň Z rod. dovodou predávam benzinovy stiepkovac / drvic konarov Lumag HC 15 PRO. Stiepkuje do priemeru cca 12cm. Elektrický štartér - stačí otočiť klucikom. Nastaviteľný smer výfuku komína. Možné napojiť za ťažné zariadenie (stroj nemá ŠPZ). Motor má odpracovaných 20mth - raz meneny olej po zabehu. Nový stiepkovaci bubon, pôvodný šiel na reklamáciu. V prípade záujmu viem zaslať video z prace stroja. Stiepkovanie Drvenie stiepkovac Drvic konare Drevo Stihl Husqvarna upratovanie pozemku Zahradne sluzby vypilovanie stromov