inzercia, predaj, predám, bazár

Stierače Bosch

Kategória: Príslušenstvo

Predám nové nepoužité stierače jeden je len otvorený ale nie sú pre moje auto omylom kúpené stierače sú nové včera kúpené jeden je 60cm a druhý je 45cm , osobný odber Trnave .....
60 cm 10e
45cm 6e
Budú asi pre staršie generácie aut Octavia 1,Fabia 1 ktoré majú taký adaptér ako na obale
Stierače Bosch
Podobné inzeráty
Predám nové stierače Bosch Aerotwin AR13 a Bosch Aerotwin AR
Predám nové stierače: Bosch Aerotwin AR13- 340mm (cena: 4 e) a Bosch Aerotwin AR26- 650mm (cena: 9 e). Stierače Bosch Aerotwin Retrofil range sú stierače určené na nahradenie klasických ramienkových stieračov Twin stieračmi Aerotwin bezramienkovej konštrukcie so spojlerom. Stierač obsahuje pružnú lištu ktorá nahrádza kĺbové spoje a ramená a pritláča stierač k oknu rovnomerne po celej dĺžke. Na mieru strihaná pružná lišta stieračov Aerotwin zaisťuje vynikajúcu kvalitu stierania na každom mieste. Vďaka rovnomernej sile prítlaku v celej dĺžke stieracej lišty sa znižuje opotrebenie a zvyšuje sa doba životnosti. Okrem toho sú Aerotwin v porovnaní s klasickými stieračmi menej hlučné kôli flexibilnému gumovému chrbátu stieracej lišty. Stierače Aerotwin sú účinnejšie hlavne v zime, pretože ľad sa netvorí na kĺbových spojoch a kovových častiach ramienka.
Wiper Wizard - sada na regeneráciu stieračov
Wiper Wizard ušetrí ťažkosti s výmenou stieračov, ušetrí Vám peniaze, zlepší sa ovládateľnosť a bezpečnosť. Vyčistí a zaostrí lopatky, čím obnoví úplný kontakt čelného skla pre lepší výkon. Robia Vaše staré stierače šmuhy či dokonca škrabance na čelnom skle? Priveďte ich späť k životu s Wiper Wizard, ktorý rýchlo a ľahko zregeneruje Vaše stierače, ušetrí peniaze a navyše Vaša jazda bude bezpečnejšia. Pomocou mikrokryštálov vyhladíte ostré hrany na gumových čepeliach stieračov. Vhodné pre všetky typy stieračov! Špeciálny nôž slúžiaci k renovácii (zrezaniu) stieračov áut. Stierače sa vplyvom slnka, mrazu, špiny, ale aj bežnou prevádzkou opotrebovávajú. S Wiper Wizard získate počas jednej minúty opäť úplne funkčné stierače bez nutnosti ich výmeny za nové. Ako sa používa Wiper Wizard? Obsluha je jednoduchá, okamžitá a rýchla! Jednoducho zasuňte sprievodcu stieračmi na okraj stieracieho listu a posuňte ho tam a späť po celom ostrí. Potom len utrite prebytočnú nečistotu pomocou vložených utierok z mikrovlákna, a Vaše stierače budú fungovať ako nové. UPOZORNENIE! Nepoužívajte na nové stierače! Renováciu stieračov môžete vykonať až dvakrát, čím šetríte nemalé finančné prostriedky.
Stierače Bosch 500mm
Mám na predaj tieto úplne nové stierače Bosch Aerotwin dĺžka 500mm. Neboli ani raz použité. Nesadli mi na auto, takže preto ich predávam. Na fotke sú rozpísané modely aut pre ktoré sú stierače určené.
Stierace BOSCH AeroTwin A927S
Predam nepouzite stierace BOSCH AeroTwin A927S 530/475 mm (3397118927) Osobny odber BA, popripade podla dohody aj Sala. Platne do zmazania.
Nove, nepouzite stierace BOSCH Aerotwin, AQ Wiperblade
Predam nove, originalne zabalene stierace: 1x Bosch Aerotwin AR16U (400mm) - 7 EUR 1x Bosch Aerotwin AR24U (600mm) - 13 EUR 1x AQ Wiperblade 450mm - 5 EUR 1x AQ Wiperblade 500mm - 6 EUR
Stierače BOSCH AEROTWIN AR 604S
Predám stierače BOSCH AEROTWIN AR 604S. Rozbalená krabica, nikdy nepoužité. Osobný odber Bratislava Dúbravka.