inzercia, predaj, predám, bazár

Stlpi stožiare na osvetlenie

Kategória: Stavebný materiál

Predám pozinkované stĺpy na osvetlenie. Výška 8bm, trojstupňové. 2ks cena za kus je 250€ sú nové nepoužité... V dno na foto. RÝCHLE JADNANIE DOHODA NA CENE.
Viem zabezpečiť prepravu.
Stlpi stožiare na osvetlenie
Podobné inzeráty
bet stľpi a kvadre
predám betonové stlpi a betonove tvárnice cena dohodov lebo sme sa prestahovali
Dekoratìvny stľp
Dobrý deň màm na predaj sàdrovè dekoratìvne stlpi. Pre viac info volať.
Predám dubové stlpi na oplotenie s ornamentom
Rozmer: 175x15x11 cm cena 155 €/ks 150x10x10 cm cena: 115 €/ks
betonové stľpi a kvadre
predám betonové stľpy 10x10x250 a betonové tvárnice najlepšie do betonu do základov cena dohodov lebo sme sa prestahovali
Betónové stožiare
Predám elektrických betónových stĺpov (stožiar) dĺžky 7, 9,10, 12 m. Sú nepoškodené a voľne položené. Cena za 1kus 100 eur.
LIVOLO vypínače a zásuvky
Predám LIVOLO produkty: - dotykové vypínače - ovládajte osvetlenie dotykom - zásuvky - rámiky - moduly Exkluzívne dotykové ovládanie osvetlenia LIVOLO je určené pre novostavby, ako aj rekonštrukcie bez nutnosti zásahov do pôvodnej kabeláže. Dotykové vypínače LIVOLO je možné použiť všade tam, kde by ste za normálnych okolností použili klasický mechanický vypínač, ale zároveň požadujete vyšší komfort ovládania a moderné elektronicky ovládané osvetlenie. KOMPLEXNÁ PONUKA KOMPONENTOV LIVOLO SMARTHOME LIVOLO okrem dotykových vypínačov a stmievačov ponúka aj kompletnú škálu doplnkov a príslušenstva ako sú elektrické zásuvky, satelitné a televízne konektory, prípadne nadštandardné USB nabíjacie stanice, Audio-Video konektory ako aj LED osvetlenie a termostaty. V ponuke LIVOLO nájdete všetko čo potrebujete pre komfortné ovládanie Vašej domácnosti či kancelárie. Pripravím ponuku podľa potreby. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.