inzercia, predaj, predám, bazár

Stĺpový ventilator Concept

Kategória: Ostatné drobné

Predám stĺpový ventilator Concept vo veľmi dobrom stave používané len jedno leto. Ešte v záruke, kupovaný v 06/2022. V prípade zásielky posielam len na dobierku.
Stĺpový ventilator Concept
Podobné inzeráty
CONCEPT VT-7030
Horkovzdušný ventilátor Concept VT-7030: Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7030 je keramické vykurovacie teleso českého výrobcu. Vďaka použitiu PTC vykurovacích článkov je pri vykurovaní energeticky šetrný, navyše nevysušuje vzduch a nespotrebúva kyslík. To ocenia predovšetkým alergici a astmatici. Teplovzdušný ventilátor Concept VT-7030 je keramické vykurovacie teleso českého výrobcu. Vďaka použitiu PTC vykurovacích článkov je pri vykurovaní energeticky šetrný, navyše nevysušuje vzduch a nespotrebúva kyslík. To ocenia predovšetkým alergici a astmatici. V horúcich dňoch naopak stačí nastaviť funkciu studeného vzduchu a hneď vás osvieži príjemný vetrík. Ventilátor disponuje termostatom a tiež poistkami proti prehriatiu a prevrhnutiu. Hlavné prednosti výrobku Efektívne keramické ohrievač Funkcie kúrenie, studený vzduch a ventilátor Plynulé nastavenie výkonu 2 prevádzkové stupne (850/1 500 W) Poistka proti prehriatiu a preklopeniu Český výrobok Príkon: 1 500 W Napätie: 220-240 V Rozmery: 28,5 × 18 × 15 cm (V x Š x H)
Stĺpový ventilátor
Posuniem ventilátor do ďalšej domácnosti. Popis produktu: Stĺpový ventilátor, čierna, 93 cm, 50 W TWFR 93 • vysoký stĺpový ventilátor s nízkymi nárokmi • na priestor • dotykový panel a diaľkový ovládač • 3 režimy: normálny, prirodzený, sleep • regulovateľný výkon (3 stupne) • 0,5-7,5 h časovač vypnutia ventilátora • zapnuteľná oscilácia (80°) • napájanie: 230 V~ / 50 Hz / 50 W • dĺžka napájacieho kábla: 1,7 m • rozmery: ∅27 x 93 cm Na cene sa vieme dohodnúť. Okolie Pezinok.
Klarstein Empire State stĺpový ventilátor
Predám Klarstein Empire State stĺpový ventilátor. Ventilátor bol používaný minimálne je v 100 % stave. ( Viac info poskytnem na rybajko@
Stĺpový ventilátor Gallet
Predám stĺpový ventilátor Gallet Lestre VEN11T. 3 rýchlosti fúkania, časovač do 120 min., funkcia oscilácie pre väčší uhol záberu. Ventilátor je nový.
Stĺpový ventilátor Concept
Predám stĺpový ventilator Concept vo veľmi dobrom stave používané len jedno leto. Ešte v záruke, kupovaný v 06/2022. Osobný odber v BA alebo priveziem do ZA. V prípade zásielky posielam len na dobierku a náklady idu na vrub kupujúceho.
Stĺpový ventilátor - nový, nerozbalený
Predám úplne nový, nerozbalený stĺpový ventilátor z Lidlu - SilverCrest. S funkciou otáčania a časovačom. Biela farba. Záruka 3 roky. Nevyužitý. Popis: