inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na časopisy

Kategória: Starožitnosti

Starožitný drevený stojan na časopisy s nepoškodenou výpleťou. Šírka je 50cm, výška je 43cm.
Stojan na časopisy
Podobné inzeráty
stojan na casopisy
Predam stojan na casopisy dlzka 39cm, vyska34cm nepouzivany
štýlový nerezový stojan na časopisy alebo obuv
Predám štýlový nerezový stojan na časopisy, noviny, knihy alebo obuv s približnými rozmermi: 32x27x12 cm (ŠxVxH) CENA = DOHODOU Kontaktujte ma prosím prostredníctvom e-mailovej adresy = spisak.mark@ Verím, že Vás oslovia aj moje ďalšie zverejnené inzeráty.
Darujem za simb.cenu stojan na casopisy =20 eur
Darujem za simb.cenu stojan na casopisy=20 eur
noviny --- časopisy
Lacno predám noviny Kynologické revue,noviny Kynologov,časopisy Chovateľ,na predaj sú aj iné časopisy.Cena za ročník je 5Eur.Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/N.t.č Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Staré časopisy v Maďarskom jazyku
Dobrý deň. Ponúkam na predaj staré časopisy Film Szinház Muzsika. Časopisy sú v Maďarskom jazyku je ich okolo 120 kusov. Sú to ročníky 1964,1965 a 1967. Je ich možné poslať poštou ale kupujúci plaťí poštovné alebo osobný odber vo Veľkej Mači. Predávam to len ako celok! Pri pošte vyžadujem pladbu dopredu na účet kvôli zlým skúsenostiam s posielaním na dobierku! Prosím nevolať lebo robím na zmeny a neviem vždy zdvihnúť. Kontaktujte ma buď mailom alebo SMS-kou ozvem sa Vám. Ďakujem za pochopenie.
noviny - časopisy
Lacno predám noviny Kynologické revue,noviny Kynologov,časopisy Chovateľ,na predaj sú aj iné časopisy.Cena za ročník je 5Eur.Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/N.t.č. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.