inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na ceruzky farbičky perá

Kategória: Umelecké predmety

Predám ceruzku z dreva na rôzne písacie predmety. Rozmery d 33cm x 5cm x 5cm
Stojan na ceruzky farbičky perá
Podobné inzeráty
Farbičky 46 kusov Artist Quality
Farbičky 46 odtieňov v krabičke. Farbičky sú v dvoch priehradkách, ktoré sa otvárajú ako zásuvky v stolíku a dajú sa aj vybrať. Sú originál zabalené vo fólii. Tovar je nový. Kontaktujte ma mailom cez formulár, prosím, číslo som si vymyslela. + doporučené poštovné cez poštu. Neposielam cez zásielkovňu, ani na dobierku. Len doporučené zásielky poštou.
Farbičky 46 kusov Artist Quality
Farbičky 46 odtieňov v krabičke. Farbičky sú v dvoch priehradkách, ktoré sa otvárajú ako zásuvky v stolíku a dajú sa aj vybrať. Sú originál zabalené vo fólii. Tovar je nový. Číslo je vymyslené. Kontaktujte ma mailom, prosím. Mám aj iné veci v ponuke, pozrite ďalšie moje inzeráty.
Ceruzky
Predná umelecké ceruzky, použité 1*, ako nove Cena za sadu
Stojan na pastelové ceruzky
suchy pastel snacky Cretacolor, cena za cely stojan s pastelkami
Stojan na štetce a perá - KONVIČKA
Máte radi maľovanie a zároveň kvety a záhradku? Tak tento stojan je práve pre vás.Stojan je vyrobený z papierových kuchynských roliek. Natretý akrylovou farbou, následne patinovaný medenou farbou , ktorá dodáva stojanu kovový vzhľad. Zdobený je dreveným výrezom konvičky, kvietkami medenej farby. Skladá sa zo šiestich nádobiek, takže sa tam vmestí veľký počet pier, ceruziek, štetcov i nožnice. Prípadne jednu nádobku môžte využiť ako vázičku na sušený kvietok alebo kytičku. Veľkosť: 24 cm Stránka s vecičkami Sashe:
Predam 2 pera MONT BLANC
Predam dve pera Mont Blanc meisterstuck v originalnych holandskych krabiciach,gulickove ma novu napln a plniace este nepouzite s pozlatenou spickou.